Prietenii omului (14)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Draga Carmita, multumesc din suflet pentru ajutor!!!Ti-am dat PM cu numarul meu de telefon, si astept sa ma contacteze oricand. E un pisoi foarte curat, dulce si iubitor, e pacat sa nu aiba un stapan pe care sa-l iubeasca.

Vic

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Activitate slaba pe aici...eu despre Tom nu prea am multe de raportat, i-au picat si ultimii canini, natural, nu a trebuit adormit.asta e super.
Chesta e ca trebuie tuns, am gasit si cabinet, dar a spus tipa ca daca nu sta trebuie sa-l lege ?????? si nu stiu ce sa fac...sa-l las sau nu, de stat sigur nu va sta ca el e foarte agitat, nici la mine in brate nu sta, sau daca vreau sa-l curatz la ochi, se zbate.
Voi ce spuneti?Ca nu-l prea vad legat cateva ore, gagica a spus ca tunsul asta poate dura pana la 3 ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Sl - o cunostinta de-a noastra trebuie sa-l adoarma sa-l poata tunda.. altfel nu pot.. musca pe toata lumea (cand vine vorba de tuns - in rest nu..)

banuiesc ca tine ideea nu-ti surade deloc dar eu zic ca poate nu-l tine legat toate alea 3 ore..

------------------------
Louisea si Bandit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

buna fetelor..nu stiam de existenta acestui club
am si eu o problema cu catelul meu. in primul rand o prezentare..e pichinetz si are 1 an jumate. nu are rost sa spun ce nazdravan este.
problema lui a aparut acu 2 zile cand l-am scos afara si ridica piciorul sa se ** dar uita sa-l puna jos. statea cu el suspendat in aer. cineva mi-a spus ca e constipat (nu am vazut legatura dar in fine) a doua zi am observat ca de fapt el nu se urineaza..adica in loc sa curga fluent picura (puteti sa radeti :P) dar chiar asa e ..picura si sta cate 5 minute intr-un loc unde apoi lasa doar semne abia vizibile.
ati patit asa cu cateii vostrii? ce sa fac..in afara sa ma duc la vet caci oricum am sa ma duc dar nu acum...din motive financiare si legate de timp.
ps e destul de vioi, mananca normal si bea si apa, dar sigur e ceva in neregula
pupici dulci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Slakje,

opinia si sujestia mea e sa-l lasi mana pe celor de la groomer. E pui si trebuie sa se invete. Mai poti sa il iei si tu la pieptanat, sa se obisnuiasca cu facutul frezei. Cand il iei la periat, sa ai si cateva bunataturi sa-i dai (bucatele mici de salam, crenvusti, branzica) - dar sa le ai taiate marunt.

Anne Mary, catelul tau s-ar putea sa-si marcheze teritoriul. E bine sa-l vada si un veterinar, sa nu aibe vreo urinary infection...

Annie trebuie sa fie in examene de nu a mai dat nici un apel pe aici..

numa bine la toti, Ramonika, iti pumnii in continuare, sa le gasesti casa la zbengosi

Anca

copii ca ai mei nu are nimeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Fetelor, sunt disperata!Pisoiul meu ma termina. I-am schimbat tavita cu una mult mai mare, insa el tot face pe langa. El face in tavita, insa cand crede el ca a terminat, iese din ea si incepe sa acopere cu nisip, si atunci mai face putin. Nu se intampla tot timpul, insa de cele mai multe ori. Ce ma sfatuiti sa fac? Ma gandesc ca o fi de la cazatura, si nu isi mai controleaza ft bine muschii, nu stiu. Sa merg la un doctor? Ma tem ca imi va spune ca nu am ce sa fac...Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

ana - nu stiu ce sa zic..

sa fie de din cauza ca ai schimbat tavita? la fel facea si cu cealalta?

poti sa-i pui langa niste ziare ca atunci cand iese din ladita sa faca pe ele daca-l mai scapa..

poate sti site-ul www.animale.ro - poate stie cineva de acolo..

------------------------
Louisea si Bandit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Ana Maria am avut si noi problema asta, pe cand stateam in Olanda si aveam cealalta cutie, care era mai joasa decat asta pe care o avem acum. Se urca rasfatatu` in cutie bine mersi, da` cu fundu` afara si o comitea pe de-alaturi. Noi credem, ca trebuia sa ii schimbam mai des nisipul, cu toate ca i-l schimbam destul de des as zice eu. Cand am citit ce ai scris imediat mi-am adus aminte cand si el facea la fel. Acum sincera sa fiu nu le mai comite. Cat de inalta ii e cutia? S-ar putea sa fie cutia prea joasa si sa nu mai conteze in ce parte face. Mello are o cutie in care nu are putea sta pe muchie.

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Louisea si Carmita, va multumesc mult pentru raspunsuri Lou, tavita tocmai de asta am schimbat-o, pentru ca asa facea si inainte si m-am gandit ca e prea mica pentru el.Carmita, tavita are 13 cm inaltime, cealalta era mai inalta si tot asa facea. El face cea mai mare parte in tavita, dar apoi iese din ea ca sa acopere, si atunci mai face putin. Si sunt tare suparata, pentru ca e un pisoi tare cuminte si frumos, si ma supara cu chestia asta.Idea cu ziarele ar fi buna, insa ne-am mutat, acum sunt nevoita sa stau cu ai mei o perioada de timp, si mama si asa a acceptat ft greu pisoiul, asta ar mai lipsi, sa vada ca face pe langa tavita Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

Servus fetele. Negruta me' are patru pui, trei negri si unul maroniu. Ii pregatisem cusca, am bagat inauntru talas, am captusit cu nailon toata cusca sa nu intre curent. Dar cand am mers la mosie tot talasu' era scos afara, ne-am dat seama ca ceva s-o-ntamplat, si inauntru am gasit cateii. Ea fatase peste noapte, dar la doi metri de cusca si apoi si-a dus puii inauntru, probabil a vrut sa fie curat in cusca de n-a fatat acolo. Doua zile inainte nu a vrut sa manance nimic, si nici in prima zi dupa. Abia cat am stat noi cu ea a mancat. I-am dus lapte si i-am dat carne fiarta, la graunte nu se mai uita. Si ii placeau inainte.
Linge toata ziua catetii, dar pe unul nu vrea sa-l primeasca la supt.
E cel mai mare, negru si are o labuta alba. Se chinuie saracu sa ajunga sa suga dar ea pune laba si-l opereste. Mi-e mila tare, dar eu zic ca ea are motivele ei bine intemeiate.
Azi cand a fost sotul sa-i duca lapte ea jeja rupsese doo scanduri din cusca, nu stiu ce nu i-o fi placut, dar iar am incredere in ea ca stie ce face.
Insa tot azi a scos catelul cu labuta alba din cusca, muncitorii care lucreaza la casa l-au bagat inauntru, ea l-a scos iar. A tipat la ea cand l-au bagat a doua oara, l-a lasat acolo in cusca, insa nu-l lasa sa suga, va muri cu siguranta.
Sper sa aiba motive intemeiate sa faca asta.

Fetele de pe DC babusca adusca

Creierul este un organ oarecum indispensabil capului.

Mergi la inceput