Prietenii omului (14)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Vio, nu am stapani pt toti. cel mult vreo 2 cred, daca nu s-au razgandit si aia...

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
Cei trei muschetari Bebelusii
Omul traieste pentru bunastarea pisicii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Ramonik, imi pare rau draguta, eu nu iti promit nimic pt. ca nu vreau sa iti faci sperante, eu tare mult as dori un pisicut de la tine, nu stiu insa daca ajungem "in dulcele tirg al Iesilor", sper sa mai fie dulce, eu nu il cunosc decat prin prisma lui Teodoreanu.
Sanca, chiar ii dai lui Mishu un soricel viu?mi-e miola de soricel saracu, nu ii cumperi mai bine din aceia de plus, sotul meu zice ca pisicile sunt innebunite dupa asa ceva!
Ma uit la Tina cu drag si ma gandesc ca habar nu are ea ca in curand vom sta intr-o casa noua, scaunelul ei din Bucatarie poate nu va mai exista si ehhh, se vor schimba multe.
Ieri a facut prostii, s-a tavalit intr-o balega de vaca, dupa aia, a intrat in garajul de reparatii si s-a tavalit ca un snitel in motorina si apa cu ulei de masina!
a trebuit sa-i fac baie, desi nu era programata, si bineinteles sa spalam husa ei din masina, paturica si usile de la masina!
e o purcica, dar e dulce asa in felul ei...cockeresc!
fetelor, noi va scriem pe ultimele sute de metri cat mai avem net, ca cine site cand vom mai reveni!
va dorim o viata de familie frumoasa si plina de momente de neuitat impreuna cu patrupezii si copii vostri, liniste si armonie, dragoste si bunatate sufleteasca ca te implineste mai mult ca toate, va pupam si sper sa ne revedem tot asa de bine si de frumos pe site-ul asta care mi-a redat linistea sufleteasca si cu ajutorul caruia mi-am gasit si eu locul, dinh pacat nu in tara in care m-am nascut.
catelusui Jazz
papagalul Guevara

motanul Bandit
catelul Kengi
minunatelor pisici ale Ramonikai

Mishu, Sasha si Oreo
Cezar
PUfi si papagalii
metisul de Tom ( aici nu se spune corcitura, suna jignitor)
si tot as a mai departe lista continua,

multi pupici de la Vio und Tinchen

Tina,catelus de catifea

orhideele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Scarmanus, uite cateva recomadari:

--Pune o plasa de sarma in ghiveci, si pietre peste sa o tina. Pisicilor nu le place sa racaie prin sarma ca le irita labutele.
--Deasupra pamantului ai putea pune niste pietre mari - aici se gasesc in magazinele pentru gradinarit.
- Ai putea sa incerci si asta. Pastreaza zatul de la cafea, (la Sturbucks aici se da pungi gratis cu coffe grounds) si coji de oua.Combinale si punele pe o tava. Sprayiaza bine cu ulei de gatit. Adauga praf pudra - de cayenne pepper (boia) si amesteca, si pune iara praful de cayenne peeper. La cateva saptamani, pune din amestec in ghiveci, pe langa, si pe unde iti viziteaza pisica de are acces la ghiveci.
- Pune ardei iute pe pamant si in ghivece. Numai ca ardeiul rosu se lipeste de picioare, si o sa aibe o surpriza neplacuta, ca or trece la lins de picioruse
-- Uda pamantul foarte bine, pisicilor nu le place sa scarme in pamant ud.
- Acopera pamantul din ghiveci cu un carton, plastic, sau bucati mari de lemn (rough bark chips).
- Pune coji de citrus (portocale, lamai). Pastreaza-le fresh, schimbale saptamanal ca isi pierd din miros.

Daca hranesti pisicile dimineata, ai putea sa le schimbi programul de masa, si sa le hranesti seara inainte sa se culce. Matzele dorm mai bine cu stomacul plin.

Mishu, sarbatoritul a fost extrem de obraznic de ziua lui. Poate pentru ca nu i-am cumparat nimica cadou. Si nici tortul - Tiramishu nu l-am taiat. Am zis ca-l pastram pana la ziua lui Sasha si o sa serbam cu Tirasasha . ..
Ok, Mishu a intrat in cuptorul cu microunde. A facut un salt, si nu mai vroia sa iasa. Avea o atitudine de parca ti-ar fi zis - e ziua mea, si fac ce vreau eu . ..

Ramonika, sa speram ca o sa gasesti casa si parinti adoptivi pentru puiutii tai.

Vio, unde te muti? Merge-ti in Ro pentru o perioada mai lunga? Mai stiu eu un animal care ii place sa se tavaleasca in mirosuri puternice . ..

numa bine.

Anca

copii ca ai mei nu are nimeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Ana Maria am masurat si eu cutia lui Mello si are asa 40 latime - 40 lungime - 20 inaltime. Faza e ca noi am mai avut alta ladita inainte care nu era chiar inalata, probabil era la jumatatea celei actuale si reusea rasfatatu` nostru sa puna tot nisipul afara din cutie, cand isi acoperea 'comoara'. Chiar cand ne-am mutat aici in Belgia i-am cumparat ladita asta si vreau sa zic ca e super buna, pentru ca este oarecum mai ingusta sus. Daca vrei sa vezi cum e iti fac o poza si ti-o trimit. Nisipul il schimbam cam odata la 3 zile si pot sa zic ca nu miroase. Mai rau e cand e deranjat la stomac, atunci chiar pute si trebuie sa-l schimbam imediat.
Sanca - La multi ani lui Misu cu intarziere, scuza intarzierea insa abia acum am vazut
Louisea rasfatatu` nostru e cuminte, dar sufera din cauza caldurii. E tot timpul cu burtica in sus. Si acum ca am pus ventilatorul e ingrozit si ocoleste partea aia a casei, da` sincer eu nu mai pot de caldura.. Bandit ce mai face?
Loredana mersic de poze, sunt belea..
Scarmanus imi pare rau de florile tale.. Chiar m-am gandit la ceva acum. Mama are grija de pisicutele lui Tumpi cat e ea plecata din tara. Are si ea flori multe pe balcon si prin casa de care e pur si simplu indragostita, cred ca daca li s-ar intampla ceva ar dispera.
Cat despre dresaj nu stiu ce sa zic, noi la inceput cand inca nu il adoptasem pe Mello insa il lasam in casa pe hol, ii spuneam 'NU' cand voia sa intre in sufragerie si sa stii ca se oprea la linie. Daca am inteles bine tu tii florile pe balcon nu? Pai nu poti sa inchizi usa noaptea? Sau e prea cald?
Ramonika ce fac iti fac pisicile? Dar bebelusii? Eu nu am primit nici un raspuns de la prietenii mei, faza e ca sunt foarte ocupati cu sesiunea.
Alina ce mai face Tom in afara de a degusta 'delicatesa' ?

Hai ca am scris o polologhie

Pupici multi pentru voi toate si animalutele voastre

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

quote:
Originally posted by hanna

Louisea, multumesc pentru urari si as vrea si eu sa fim trecute pe listuta; spune-mi ce date iti trebuie.

Hanna

te-am trecut
daca ai poze cu ele sa nu le ti doar pt tine

------------------------
Louisea si Bandit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Carmita_baby, multumesc pentru raspuns. Am realizat cat e de mica tavita motanului meu in comparatie cu a voastra. Azi sau maine sigur o schimbam. Problema e ca ne schimbam si domiciliul si ma tem sa nu fie prea mult pentru el. Dar e baiat destept, se adapteaza el.Si pisoiul meu e terminat de caldura, in schimb lui ii place sa stea in fata ventilatorului...Cred ca pana la urma il tundem. Vrem si noi tunsoare ca a motanului Marutei...Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

mda.. Bandit mi-a lipsit ieri de acasa mai mult de 12 ore.. de pe la vre-o 4 dimineata pana pe la 5.30 dupa-masa - unde?? habar n-am.. am fost sa ma uit de el de vre-o 3 ori.. si amuzant: il strigam si un tip - prin vecini - isi aspira masina si se uita la mine ca la felu 4 ca tot strig Bandit, Bandit... ..
si a treia oara cand ies sa ma uit dupa el.. hop si el venind tacticos de parca io is aia dusa cu pluta
asadar n-am hotarat sa-i cumpar zgarda unde sa-i scriu nr de telefon.. pana acum ma gandeam ca nu-i nevoie ca stam la casa intr-un cartier super (unde se circula cu max 30 km/h) dar vad ca devine necesar..
ma gandeam doar sa nu fi fost inchis prin vre-un garaj sau sa se fi urcat intr-o masina deschisa - ca doar a plecat o data cu tipu care venise sa verifice centrala
ufff ca rasfatat mai e.

plus ca vroia sa sara direct de pe acoperis pe pamant..
mai nou se catara in copaci sa prinda pasari .. ma intrb unde io fi creierul , daca o avea .. auzi sa prinda pasari in copac

asadar Bandit isi merita numele .. pitiuuu ca activ mai e..

la animalute
------------------------
Louisea si Bandit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Louisea, ce viata plina de aventuri are Bandit!Pisoiul meu nu face nimic toata ziua, sta si doarme! Din cand in cand mai alearga dupa vreo musca sau maraie la vrabii, dar de la distanta, ca dupa cazatura nu mai are curaj sa stea pe geam!Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Sanca mi-ai dat niste sfaturi, mama-mama , is asa de elaborate incat am senzatia ca ma pregatesc de lupta in transee, da' daca ma gandesc bine nici departe nu-s. Merci tare mult, am de unde alege ca sa le pun in aplicare. Stii ce-i mai ciudat, ca din doua mate numa' una-i capu' rautatilor, cea mare se uita numa' la Lili de parca ar zice "Vezi ca iar o iei pe coaja daca faci asta" Ma asteapta mult de lucru, nu gluma, ca is mama si de mate si de plante.
Carmita_baby, e intr-adevar foarte cald ca sa nu las usa de la balcon deschisa, in plus am observat ca cu cat ii interzic sa iasa (nu-ti explic cum se posteaza la usa balconului si se miauna ca vrea afara), cu atata mai multe boacane face cand scapa afara. Deci, tre' sa invete ca in casa asta io-s sefu si ca ce face ea se soldeaza cu palme la posterior, deci nu-i de dezgropat plantele din ghiveci. De nu reuseste nimic din lista cu sugestii a Sancai nu stiu care pe care o fi.
VA pup.

pisici, flori si jucarele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Louisea, multumesc de corectarea de pe prima pagina.

Carmita, multumesc de urari.

Eu votez sa nu-i pui zgarda lui Bandit, decat daca e una care se rupe usor. Avand o pisica smechera, si mergand la vanatoare prin copaci, nu ai avea cosmaruri ca ramane agatat de zgarda, spanzurat?
Si inceteaza sa mai filtrezi cu vecinul pe care il strigi Bandit , ca-ti faci gelos motanul . . .Nu vezi strigi pisica si raspunde el...
M-am intalnit cu vecina lui soacra-mea intr-un magazin aseara. Era devastata ca nu a aparut pisica ei acasa. Un frumos motan, cu vreo 5 luni mai mare decat Mishu, un occicat, nemaipomenit. Eu i-am zis ca a furat-o cineva, ca asa specimen frumos, nu se lasa sa mearga haimana prin vecini. Si mie imi pare rau dupa motanul ei. De cate ori dadeam de el la soacra-mea, ne dragaleam, si cand ajungeam acasa, puneam toate hainele de pe mine la spalat sa nu ma miroasa Mishu ca-l trisez

Anca

copii ca ai mei nu are nimeni

Mergi la inceput