este 18
azi ainceput ziua de 18..si cum CM meu este ffffff regulat(si azi tre sa vina)astept.......sa nu o faca......imi doresc tare mult un
.sa imi tineti pumnii.....ma bucur ca v-am gasit si am la cine sa povestesc toate astea...hai ca va scriu si maine.sa vedem.......
raluca
Raspunsuri
martha78 spune:
Iti tin pumnii sa fie asa cum iti doresti! 
Sa ne dai de veste...
If hope were not, heart would break.
cius22 spune:
Iti tin pumnii...sa ne tii la curent...sunt convinsa ca fetele de pe DC vor fi alaturi de tine mereu si te vor sprijini...CURAJ!
quote:
Initial creeata de raalucutza
azi ainceput ziua de 18..si cum CM meu este ffffff regulat(si azi tre sa vina)astept.......sa nu o faca......imi doresc tare mult un.sa imi tineti pumnii.....ma bucur ca v-am gasit si am la cine sa povestesc toate astea...hai ca va scriu si maine.sa vedem.......
raluca
cius22
Denisam spune:
Tinem pumnii, ai vreo veste?
Bafta! Sa fie pozitiv!
Denisa
8+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Alexia27 spune:
Raalucutza, si tu?! Si eu. Numai ca la mine nu mai vine azi(URAAA), dar si testul e negativ (
). Multa bafta la amandoua!
raalucutza spune:
multumesc.............dar nu a fost sa fie luna asta..........poate viitoarea?
raluca
raalucutza spune:
Alexia27...........ce s-a mai intamplat?a venit?ca mie da......dar mai am rabdare...........
raluca
Alexia27 spune:
Raalucutza, ce sa zic, ca sunt cam
...nu mi-a venit pe 18 si temp era tot ridicata (37), si nici ieri (temp 37), dar m-am gandit ca a, ovulat mai tarziu si deci s-a prelungit si faza luteala: azi. Dimineata, temp 36,8 (in scadere), test negativ,...rusii pauza. Eu de obicei inainte de rusi cu niste zile am in jurul colului putin sange, sau ceva maroniu. Azi dimineata a fost un pic de sange si m-am gandit ca gata, asta a fost, dar dupa aceea , NIMIC. Mucus creamy, alb curat. Inca mai sper. Vedem temperatura maine. Dar testul ala negativ...
raalucutza spune:
Alexia27...iti tin pumnii si numai de bine sa auzim.......eu astept sa se duca de la mine rusii si apoi mai vedem...dar am povestit mamei mele care mi-a spus ca cu cat nu ma gandesc mai mult cu atat am mai multe sanse sa raman
...ea stie cel mai bine ca timp de 5 ani de zile a facut tratamente si multe eforturi :)sa o aiba pe sora mea dar nu a reusit....si cand a pierdut si ultima speranta.hop si copilul.....si inca ceva .o prietena de-a mea a ramas gravida si dupa testul negativ<de altfel> a mers la ginecoloc si i-a spus de sarcina.asa ca continua sa speri..te pup
raluca