este 18

este 18 | Autor: raalucutza

Link direct la acest mesaj

azi ainceput ziua de 18..si cum CM meu este ffffff regulat(si azi tre sa vina)astept.......sa nu o faca......imi doresc tare mult un.sa imi tineti pumnii.....ma bucur ca v-am gasit si am la cine sa povestesc toate astea...hai ca va scriu si maine.sa vedem.......

raluca

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Iti tin pumnii sa fie asa cum iti doresti!
Sa ne dai de veste...

If hope were not, heart would break.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Iti tin pumnii...sa ne tii la curent...sunt convinsa ca fetele de pe DC vor fi alaturi de tine mereu si te vor sprijini...CURAJ!

quote:
Initial creeata de raalucutza

azi ainceput ziua de 18..si cum CM meu este ffffff regulat(si azi tre sa vina)astept.......sa nu o faca......imi doresc tare mult un.sa imi tineti pumnii.....ma bucur ca v-am gasit si am la cine sa povestesc toate astea...hai ca va scriu si maine.sa vedem.......

raluca

cius22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Tinem pumnii, ai vreo veste?
Bafta! Sa fie pozitiv!

Denisa
8+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Tinem pumnii stransi !

Carmi22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Raalucutza, si tu?! Si eu. Numai ca la mine nu mai vine azi(URAAA), dar si testul e negativ (). Multa bafta la amandoua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica spune:

Iti tin pumnii! Bafta!

Sobaritza cu experienta execut carute diferite modele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

multumesc.............dar nu a fost sa fie luna asta..........poate viitoarea?

raluca

Mergi la inceput

Alexia27...........ce s-a mai intamplat?a venit?ca mie da......dar mai am rabdare...........

raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Raalucutza, ce sa zic, ca sunt cam...nu mi-a venit pe 18 si temp era tot ridicata (37), si nici ieri (temp 37), dar m-am gandit ca a, ovulat mai tarziu si deci s-a prelungit si faza luteala: azi. Dimineata, temp 36,8 (in scadere), test negativ,...rusii pauza. Eu de obicei inainte de rusi cu niste zile am in jurul colului putin sange, sau ceva maroniu. Azi dimineata a fost un pic de sange si m-am gandit ca gata, asta a fost, dar dupa aceea , NIMIC. Mucus creamy, alb curat. Inca mai sper. Vedem temperatura maine. Dar testul ala negativ...

Mergi la inceput

Alexia27...iti tin pumnii si numai de bine sa auzim.......eu astept sa se duca de la mine rusii si apoi mai vedem...dar am povestit mamei mele care mi-a spus ca cu cat nu ma gandesc mai mult cu atat am mai multe sanse sa raman...ea stie cel mai bine ca timp de 5 ani de zile a facut tratamente si multe eforturi :)sa o aiba pe sora mea dar nu a reusit....si cand a pierdut si ultima speranta.hop si copilul.....si inca ceva .o prietena de-a mea a ramas gravida si dupa testul negativ<de altfel> a mers la ginecoloc si i-a spus de sarcina.asa ca continua sa speri..te pup

raluca

Mergi la inceput