unde pot stopa un sacou?

unde pot stopa un sacou? | Autor: Ssarah

Link direct la acest mesaj

Tocmai am constatat ca smokingul sotului meu are pe umar 2 puncte mici mancat de molii...Am vrut sa cumpar altul dar la magazinul "Tata si fiul" de unde l-am luat nu mai exista modelul respectiv, si nici material la fel sa inlocuiesc bucata respectiva. Ii place f mult sotului meu, asa ca vreau sa incerc sa-l salvez. Problema este ca foarte putine croitorii mai stopeaza, stiam una la D-na Ghica, dar nu se mai ocupa cu asta de ceva timp...

Ajutati-ma si pe mine va rog cu o adresa.

Multumiri.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns badjoke spune:

Eu am stopat pantalonii sotului meu in doua locuri si anume: pe langa Spitalul Caritas; mai exact cand vii de la magazinul Cocor spre Universitate, la primul semafor faci dreapta spre spital. La un moment dat se face o bifurcatie una duce chiar la spital, iar cealalta inainte spre linia de tramvai si pe dreapta este o croitorie care stopeaza. Dar nu te sfatuiesc sa te duci acolo, ca femeia care stopeaza este una cu bautura-n nas care m-a purtat de doua ori pe drum, cu toate ca imi dadu-se si termen de executie de o saptamana.
Cea de-a doua croitorie se afla langa Institutul National de Administratie (pe Eforie), langa o covrigarie. Acolo sunt oameni seriosi si a doua/treia zi este gata lucrarea.
Scuza-ma ca nu mai stiu denumirea la strazi. Sper ca m-am facut cat de cat inteleasa!

"Cine se amesteca in Legenda Personala a altuia, niciodata nu si-o va descoperi pe a lui." ~ Paulo Coelho

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badjoke spune:

Eu am stopat pantalonii sotului meu in doua locuri si anume: pe langa Spitalul Caritas; mai exact cand vii de la magazinul Cocor spre Universitate, la primul semafor faci dreapta spre spital. La un moment dat se face o bifurcatie una duce chiar la spital, iar cealalta inainte spre linia de tramvai si pe dreapta este o croitorie care stopeaza. Dar nu te sfatuiesc sa te duci acolo, ca femeia care stopeaza este una cu bautura-n nas care m-a purtat de doua ori pe drum, cu toate ca imi dadu-se si termen de executie de o saptamana.
Cea de-a doua croitorie se afla langa Institutul National de Administratie (pe Eforie), langa o covrigarie. Acolo sunt oameni seriosi si a doua/treia zi este gata lucrarea.
Scuza-ma ca nu mai stiu denumirea la strazi. Sper ca m-am facut cat de cat inteleasa!

"Cine se amesteca in Legenda Personala a altuia, niciodata nu si-o va descoperi pe a lui." ~ Paulo Coelho

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ssarah spune:

Multumesc mult, chiar ma gandeam ca nu imi va raspunde nimeni, asa am o sansa buna sa-i salvez sacoul..
Pupici

Mergi la inceput