Mamici de ianuarie-februarie 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 9
utocatalina spune:
Iube a 2-a veste foarte trista vine de la tine
...pe ziua de azi sunt coplesita de-a dreptul...uff Doamne este cumplit
...sper sa ai si tu rezerve destule sa depasesti situatia asta dificila si sa speram ca va trece cosmarul asta cit mai repede si soarele sa apara iar pe calea ta!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
9+
Simburica
T_Ioana spune:
Laurici, Iube, va imbratisam si la noi puteti gasi sprijin. Toate fetele de aici sufera impreuna cu voi! Asa cum spunea si Cata, cuvintele sunt de prisos, dar sunteti in gandurile noastre. Daca va putem ajuta cumva dati un semn!
va pupam!
Ioana
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
MIHAELA CRI spune:
Buna dimineata mamici. Sant un nou membru.
Ma numesc Mihaela, am 27 de ani si U.M. pe 18 aprilie. Sant fericita ca ma alatur viitoarelor mamici de ianuarie-februarie 2006.
.
Giova spune:
BUNA fetelor!!!!!!!!!!!!
Lipseste omul 5 zile si uite cat scrieti.
acum am terminat de citit tot.
va multumesc ca ATI FOST ALATURI DE MINE, CHIAR SI CU GANDUL.
la scris 9, la sustinere 8, media 8.50. m-a dezamagit sustinerea si nota mica, dar asta e.
nu stiu ce criterii au folosit.cert este ca am scapat.
acum ma pot gandi linistita la bebe, la cununia din aug. si la concediul ce urmeaza sa-l facem.
bebele a fost foarte cuminte in burtica si nu mi-a creat probleme. Putina greata dim, dar in rest ok.
abia asteptam sa-si repare dr. eco , ca sa mergem la control.
iube , doamne ce rau imi pare, nu am cuvinte sa-mi exprim durerea.
Eu am baut ceai de sunatoare si de tei.
nu am intrebat pe nimeni daca pot sau nu sa beau.
cu analizele stau foarte bine, toata lumea s-a mirat, ca pt. o femeie insarcinata stau bine cu calciul si fierul.
vitamine imi va da dr. de fam. numai din luna a IV.
http://community.webshots.com/user/ioananemes
gio si bb 10+
mirela10 spune:
LAURICI si IUBE,fetelor dragelor ce vesti triste ne-ati dat
!inca nu-mi pot reveni dupa ceea ce am citit.sa stiti ca suntem cu gandul alaturi de voi si sa dea Dumnezeu sa treceti cu bine si peste asta si in curand sa faceti cu bine un bebe
.si daca nu cer prea mult de la voi ati putea sa ne spuneti ce simptome ati avut?doar daca nu va doare prea tare sa va mai ganditi la asta...aveti grija de voi si fruntea sus!!!
mirelutza
9+
iube2001 spune:
Buna fetele!
REvin cu un raspuns si apoi o intrebare pt fetele care au avut pierderi de sarcina1
Mirela .........sambata noaptea am observat ca pierdeam sange...nu mult dar m-am speriat si m-am dus la spital.Acolo mi-a facut eco si atunci a observat ca sarcina e oprita in evolutie de aproape 1 saptamana (dupa dimensiuni si faptul ca nu avea activitate cardiaca)....... asta a fost la mine!
Intrebare: mi-a zis ginecologul ca nu se pune problema unei noi sarcini ininte de 6 luni!!!!!!!!! sunt disperata: chiar trebe sa astept atata.........imi doresc atat de mult un bb.......
Scuze.....
diana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;32/st/20060107/dt/7/k/f0b1/preg.png
lauricipani spune:
Am intrat sa va multzumesc ca sunteti alaturi de mine dragelor si...shoc. Iube, te intzeleg si sunt alaturi de tine. Ai de grija acum sa-ti revii. La mine nu-i atat de grav ca am mai trecut prin chestia asta de 6 ori asa ca... Oricum cine ti-a spus ca trebuie sa astepti 6 luni n-are dreptate, asta ca sa ma exprim corect. Daca ti-a facut curetaj atunci este bine sa atepti un CM si dupa sa incerci iar. Depinde de cum te simtzi tu. Totul are legatura cu endometrul care se reface destul de greu dupa curetaj.
Io ii dau curaj lui iube dar sint pe punctul de a face o criza de nervi si isterie grava. Sper ca dupa un extraveral sa-mi revin putzin. Sunt atat de suparata ca-mi vine sa ma impusc in cap.
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
Giova spune:
LAURICI, doamne, acum am citit mai bine, imi pare rau si pt. tine, la fel de mult ca si pt. IUBE.
de ce in ultimul timp aflam de atatea sarcini oprite in evolutie?
dr. mi-a zis ca atata timp cat nu este sange, este ok.
parca m-a cuprins groaza si pe mine!!!!!!!!
http://community.webshots.com/user/ioananemes
gio si bb 10+
lacramioara t spune:
Buna dimineta mamici.
Imi era tare dor de voi,pt.ca vineri am fost la doctor dar nu am facut eco ci doar un consunlt obisnuit.
Laurici,inainte de toate imi pare tare rau de cele intamplate,dar te rog eu sa fii tare si sa te calmezi.Stiu ca acum orice cuvant parca este fara nici un rost,dar suntem alaturi de tine.La fel si tu Iube2001.Ai grija mare de tine si sa speram ca peste putin timp vom auzi numai de bine.
Jur mamici ca nu pot sa mai zic nimic acum si imediat imi voi suna medicul sa merg la eco cat mai curand.
Va iubesc pe toate si sa fiti sanatoase.Intru putin mai tarziu.
Pupici la mamici pe burtici.
Lacra,
11 sapt.
teolinda spune:
Bun gasit!
Nu-mi vine sa cred..Laurici, Iube ![]()
. Cuvintele sunt de prisos...Imi doresc ca Dumnezeu sa va dea putere sa treceti peste aceasta durere cat mai repede.
Sunt trista si ingrijorata... am emotii mari pentru joi...si pentru analizele pe care trebuie sa le ridic
.
Ma scuzati...acum nu mai pot sa zic nimic...revin in cursul zilei dupa ce ma linistesc!
12fix