Mamici de ianuarie-februarie 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 7
maraki spune:
Paula pai asta e testul, amniocenteza.In Bucuresti nu stiu exact unde sa te pot indruma pt ca eu nu sant in Ro, stiu fetele de la mamici sept-oct.Bafta sa iasa analizele super bine
Teolinda eu am bagat vinetele in cuptor dar nu miros asa ca si cand le-as coace pe ochiul de la aragaz
Sper sa imi iasa bine, Denisa nu le-am pus in folie de aluminiu, sant direct intr-o tava in care am pus pergament.Am gresit oare?Fetelor eu tin minte ca in doua luni jumate cand eram cu baiatul,se vedea burtik pt ca eram la liceu inca si nu mai suportam cordonul de la sarafan![]()
CAtalina vreau sa iti vad pozele ca sa imi dau seama daca ti-a mai crescut burtik![]()
Hai fetelor ca am citit ca la sfarsitul lunii a treia ne revine energia si scad greturile din intensitate
9+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mirela10 spune:
mai intreb o data
!este bine daca beau ceai de tei si de sunatoare?ca pe mine ma omoara arsurile la stomac.MARAKI parca tu beai ceai de sunatoare...aragazul care il ai este cu placa de vitroceramica?pt ca eu am copt vinete direct pe astfel de aragaz si au iesit bune.edrept ca apoi ai cam mult de curatat la el
.sper sa-ti iasa bune
.
mirelutza
9+
Denisam spune:
Monica cum zic tu cu pergamnetul ala, cred ca e ok, teoretic, eu stiu doar de folia de aluminiu ca nu murdareste nici tava, si au a iesit ok, bafta multa!
Nu te mai stresa cu burtica, las-o in pace ca e important ca bebe sa fie bine, oricum tata treb sa aiba grija.
Pofta buna! sa zici cum au iesit, am si eu unele la congelator, dar eu am mincare de ieri, supa, ostropel d epuic u ciuperci, cartofi copti cu peste si pui marinat pe gratar si inghetata sorbet.
Denisa
8+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
AYUMI spune:
Fetelor,eu desi sunt in 9 sapt. nu mi se vede burtica.
Doctorul mi-a zis ca e prea repede.
Eu am scapat de cateva zile de greturi;ma simt super bine,sper sa fie asa pana la sfarsit.
Mie nu stiu ce analize mi-au facut ca mi-au luat 5 seringi cu sange...
Ramane sa vad saptamana viitoare cand merg la control.Ca merg din 2 in 2 saptamani.
http://community.webshots.com/user/ayumi118
maraki spune:
Mirela nu stiu din ce este placa de sus
Vad ca am inceput sa simt mirosul binecunoscut de vinete coapte
Da eu beau ceai de sunatoare si face bine(
am uitat care e al doilea ceai care il bei dar oricum daca nu l-am tinut minte inseamna ca este bine sa il bei
)Aaaa...tei...cred ca este bun, musetelul stiu ca nu face bine, doar sa il bei mai rar....nici menta nu e buna...
Denisa mamaaaaaaaa cata mancare ai facut
si toate imi plac
Ayumi eu stiu ca nu este bine sa mananci peste crud.Despre ficat mi-a spus moasa astazi ca ea nu mananca deloc pt ca este ca un filtru de toxine pt. animal si noua nu ne face bine . Pana nastem nu avem voie ficat( cica nici macar unul mic de pui )
9+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
utocatalina spune:
Fetelor am terminat mazarea...va pu 2 poze de la Luvru si restul maine...sa stiti ca mi-am supt burta in poza, daca vi se pare ca nu se vede
...
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
9+
Simburica
Noki_Lara spune:
Draga Roscatel cu bebel ma bucur ptr. tine ca ai terminat mazarea
, ca poate te milostivesti...
Domani.
Am ajuns si eu acasa ca o floare la 19.45, dupa o plimbare prin parc de la metrou. Te pup, du-te si baloteaza!

AYUMI spune:
Asa stiam si eu de peste crud,insa doctorul mi-a zis ca de unde am auzit chestia asta?
Toti de aici spun chestia asta.Mie chiar mi l-a recomandat.cica are multe vitamine pestele crud.
http://community.webshots.com/user/ayumi118
Denisam spune:
Ayumi, eu sunt moarta dupa sushi mama, dar nu maninc
toate carnurile, peste si seafood negatite nu sunt bune, tu faci cum crezi, dar eu stiu ca nu e bine, 100% ( eu am pierdut o sarcina in 3 luni si atunci mincasem si sushi si altele interzise si nu mai risc, pe bune).
Referitor la ceaiul de musetel si eu stiu ca e contraindicat, poate produce avorturi ca si cel verde, asa ca atentie cu ele.
Numai bine fetele!
Denisa
8+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!