Mamici de ianuarie-februarie 2006 (8)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

neatza burtici!!!!!!!!!
mai nou vad, ca greturile mele sau mutat seara.Aseara la ora 19 am dat putin la rate. Asta e!!!

Greturile vor trece, daca suntem norocoase, dupa lunile 3-4, cand bebele va misca. Am auzit cazuri in care le-a fost rau pana la 9 luni si au vomat.
Sper ca nici una dintre noi sa nu fie asa de ghinionista.

Mi-ati facut pofta cu vinetele alea!!!
Azi descongelez si eu o punga si le fac cu maioneza. E bine, ca macar alea le pot manca.

IOANA, dr. meu, din cate am vazut eu, e de principiu sa nu iau nici un medicament, vitamina, in primele 3 luni de sarcina.
Dar asta poate e si in functie de analize. Am dus rezultatele la dr. de fam., a vazut ca sunt bune, si mi-a zis ca din luna a IV, imi va prescrie vitamine.
Asa ca, daca 2 dr. mi-au zis la fel, trebuie sa-i ascult, nu?

Ieri ma uitam pe lista, unde sunt celelalte gravidutze? Suntem aproape 30, dar pe forum scriem abia 10.
Haideti fetelor, asa mai uitati de greturi!!!!!!!

http://community.webshots.com/user/ioananemes
gio si bb 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Buna fetele
Eu nu am mai scris asa des ca dorm foarte mult si pentru ca am joi test la germana, asa ca incerc sa ma tin departe de calculator.
Laurici si Diana, imi pare asa rau de voi! Sunt din tot sufletul alaturi de voi si ma rog la Dumnezeu sa va ajute sa treceti peste aceste incercari crunte! Si sa va ajute sa deveniti cat mai repede mamici si sa nu mai fie probleme!
Va pup cu mult, mult drag si sper sa gasiti in voi resursele pentru a depasi momentele astea groaznice!+

toujours optimiste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor am venit de la T...am un bebe baban si adormit...are 2,94 cm...i-am vazut tot:capul, minutele, coloana vertebrala, cordonul ombilical si inimioara care batea cu 171 de batai / minut...spun ca era somnoros, pentru ca nu a vrut sa se miste, desi doctorul a incercat sa-l determine sa faca top, dar vorba asistentei "lasati-l Domn' Doctor sa doarma ca-i devreme"....sunt foarte fericita..i-am pus poza in album la eco...am si 2 filme, dar nu stiu inca cum sa le pun...perseverez...mi-a dat o scrisoare medicala cu care vreau sa ma duc azi la medicul de familie sa ma ia in evidenta, mi-a zis sa nu mai refac toxo, citomegalovirusul si listeria, daca le-am facut in noiembrie si au iesit negative...am ramas pe aceiasi medicatie si mi-a zis ca ne vedem peste 2 sapt...dupa 25 iulie a zis sa ma programez la eco la Iosup si sper ca atunci aflu si sexul lui bebe..cam astea sunt vestile..si sunt bune rau...va pupic si va doresc o zi faina!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
9+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

'neata burtici!

Cum va mai simtiti astazi? Nu va mai ganditi la greturi ca le invitati sa va provoace. Imi pare rau de voi ca suferiti atat din cauza acestor simptome.

Catalina...da' te-ai aprovizionat nu gluma.
Monica vad ca ai provocat o gramada de pofte cu vinetele acelea. Le scot si eu pe-ale mele de la congelator si le fac ca prea salivez zilnic cand citesc ca v-ati facut si ati mancat.

Denisa nici tu nu te incurci cu lista de meniu..stai bine...vinete, spanac, peste...yammy!

Pai sa aveti pofte fetelor.

Apropos de vitamine. De cand iau Materna ( cam 3 saptamani) parca ma mai indeamna si pe mine la mancare, nu mai am lipsa aceea de chef de a manca. La pranz ies zilnic in pauza de masa si ma duc sa pap o mancarica gatita ( de obicei aleg ciorbita). Eu nu prea pot sa mananc carne si-asa ca ma uit cu jind la tochituri, varza cu carne..etc...

Si de bine ce slabisem..vreau sa va spun ca am pus cele 2 kg la loc si unul in plus .

Dar nu-i bai...lu' bebe sa-i fie bine ca vad eu cum dau kilogramele jos..la anul.

Maine si poimaine nu merg la serviciu...abia astept maine sa il vad pe bebe...pana atunci insa abia astept vesti de la Catalina si de la alte burtici care mai au intalnire pe Echo cu bebicii.

si va doresc o zi buna, fara greturi si pofte multe!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

neatza burticutze!sper ca sunteti bine cu toatele si ca v-au mai lasat greturile.eu sunt azi un pic mai bine ca ieri,sper sa ma si tina asa.si ma pregatesc sa plec la cumparaturi si sper sa ma infranez inainte de a veni incarcata ca o camila.
MONICA este normal sa slabesti chiar daca nu vomiti pt ca incepi sa excluzi din alimentatie dulciuri si grasimi(vinovatele de ingrasat).dar e bine ca cel putin incerci si mananci cate ceva,chiar daca cu mofturi.pai lasa sa treaca si sotii un pic prin chinul nostru.adica noi cu toate greturi,varsaturi,dureri de burta si ei nimic?
IOANA la capitolul cadouri eu sunt f practica de obicei.pt sotul as lua ceva ce-i trebuie:tricou,parfum,pantaloni,o carte...iar pt mama mai intai flori si apoi un parfum sau un bibelou(pe a mea o incanta ciobaria).
hai ca va las nu inainte de a va pupaci pe toate
mirelutza9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Ia uite.. gand la gand cu bucurie! Felicitari Catalinaaaa!Chiar ca e baban bebe al tau. Cat 9+ ai tu ( 9 si cate zile?).
Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari..mari. Hai ca m-au luat emotiile si parca nu mai am rabdare pana maine seara.

pe curand!
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Maraki vezi ca am scris la pozele din Franta cam pe unde le-am facut!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
9+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

CATALINA ce bebe mare ai!!!!!!acu te-ai linistit ca l-ai vazut bine sanatos si voinic.ma bucur pt tine si sa dea Domnul ca sa toate sa avem bebei asa sanatosi si cumintei.
mirelutza9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

De cand am ajuns acasa parca a inceput sa se vada si la mine mai mult si hainele nu-mi mai vin. Sa-mi tineti pumnii ca azi merg la control si maine la triplu test.
A inceput sa nu ma mai lase sa dorm pe burta, preferinta mea si nici vezica nu prea vrea sa stea plina...

Paula 11+
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Buna dimineata!

Ma treceti si pe mine pe lista va rog? UM 12 mai, DPN 20 februarie (stiu ca daca face cineva un calcul standard nu da 20.02, insa eu am un ciclu mai lung si stiu aproape sigur ca am ovulat in ziua 19).

Nu am fost inca la doctor (ajung abia luni) si marturisesc ca m-am codit sa ma inscriu pe lista inainte de a vedea ceva la echo, dar n-am mai putut sa ma abtin. Trecem prin tot felul de stari si e mare lucru sa poti schimba doua vorbe cu cineva aflat in aceeasi situatie.

Va pup pe toate si sper sa raminem impreuna pina in ianuarie/februarie. Un pupic in plus pentru Denisam (cu care ar fi trebuit sa fiu colega la mamici de iulie-august 2005, dar n-a fost sa fie pentru nici una dintre noi) si mai ales pentru Andicu (care e constanteanca, ca si mine, cu care sigur m-am intersectat la Synevo, ca din cate am citit ne-am facut HCG-ul in acelasi timp, iar bebeii nostri s-au prins cam in aceeasi perioada). Tot pentru Andicu, bafta multa azi la doctor, ma rog sa fie totul in regula.

5+

Mergi la inceput