Mamici de ianuarie-februarie 2006 (8)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

ANDICU, vezi cu ce mergi la Buc.
cel mai bun mijloc de transport e trenul (asa am citit prin carti), dar cu greva asta!!!!!!!!!

http://community.webshots.com/user/ioananemes
gio si bb 10+

Mergi la inceput

DENISA, cu dr. am vb. Mi-a zis sa mananc doar ce vreau si cat pot.
La fel si cu dr. de fam., cand i-am dus analizele. toate sunt catre limitele superioare (calciu, fier), ca sunt sanatoasa pt. o gravidutza. Si ca-mi va da vitamine, din luna a IV.
am mai auzit de fete care au slabit si 8 kg. si nu au nimic, e normal.

gio si bb 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Giova, cum zici tu, nu te contrazic. SI mi-e mi-a spus dr sa maninc ce pot si ce-mi cere organismul, dar tot doctorii ca si alte pers care au trecut prin asa ceva mi-a u spus ca nu e normal sa slabesti mai mult de 2 kg, ca apoi ramai tu fara vitamine.Adevarul o fi undeva la mijloc nu stiu, dar sincera sa fiu eu ma bcuur ca nu am pierdut in greutate, consider ca e mai bine asa.
Sper sa-ti revii si sa recuperezi.
Numai bine,

Denisa
8+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

cine stie Denisa, ca toata lumea vorbeste si daca ar fi sa ne luam dupa toti, nu stim unde am ajunge.

tocmai imi spunea colega mea, ca , crede ca nu ma voi ingrasa tare, ca nici nu m-am latit in solduri.

daca nu ar fi burtica, care incepe sa se vada, nici n-as zice ca sunt insarcinata.
Nu m-am latit in solduri, n-am pete pe fata, etc.

Ceea ce conteaza cel mai mult e sa ducem cu bine sarcina si sa avem bebei sanatosi.

gio si bb 10+

Mergi la inceput

Giova, normal ca cel mai important e sa fie sanatos bebe si noi pe linga ei.
Sa stii ca depinde de fiecare femeie cat ia in greutate, eu la prima sarcina luasem in 12 sapt cam 2.5kg si nu ma latisem, nu se vedea la 12 sapt ca as fi grevida si asa e mereu la prima sarcina.Am facut si sport, acuma merg doar pe jos pin ape 5 iulie, la controlul de 11 sapt.
Si acuma e la fel, fac 9 sapt si nu se vede pic de burta, doar seara cand ma balonez se vede, asa ca dc nu vrei sa iei kg, care oricum se dau repede jos, eu iti doresc sarcina usoara si fara prea multe kg.
L a a2-a sarcian se ia mai mult in greutate pt c amuschii stiu si sunt lasati si se vede si burta mult mai repede.
Numai bine,

Denisa
8+
BEBIK

Mergi la inceput

Fetele sunteti bine, eu am dureri de cap si sunt cam ametita, nu stiu ce sa cred, dati un semn de bine, va rog.
Monica, Irina, Mirela, Teolinda ce faceti?
Numai bine la burtici

Denisa
8+
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Mihaela-Cri bine ai venit in randul nostru, sarcina usoara cu bb sanatos
Mirela iar au inceput greturile alea nenorocite?Vad ca avem zile cand santem la pat si zile cand ne simtim putin mai bine.Eu ieri si astazi am fost ceva mai bine.Nu cred ca are ceva carnea de pui ca nu a fost prea bine facuta, ce mananca un pui ca sa fie atat de toxic?
Denisa au iesit super vineteleStateam si ma gandeam astazi: fetelor in Ro au aparut pe piata vinetele? Daca nu atunci imi cer scuze pt. ca nu m-am gandit
Am reluat si eu administrarea vitaminelor, altfel nu se poate Eu de ieri am inceput sa nu mai ma gandesc prea mult la simptomedaca asistenta mi-a spus ca e in mintea mea atunci incerc sa ignor.Parca mi-a fost ceva mai bine in cursul zileiDimineata se stie oricum ca
Catalina au iesit super pozele din FrantaAs fi vrut sa scrii la fiecare foto unde eraiBafta maine la ecosper ca pe seara sa pui poza la album ca nu am rabdare pana poimaine
Giova felicitari pt. licentaMai ramane sa scapi de pregatirile nuntii si relache dupa
Celelalte gravidutze cum va simtiti?
Pupici la toate fetele

9+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova oua trebuie sa mananci, incearca fierte daca nu iti plac altfel acum.
Eu nu am scris mai devreme pt. ca am dormit doua ore si jumatate dupa care am iesit o juma de ora cu catelul la plimbare.Sant progrese pt. ca eu personal nu am mai iesit dupa-masa cu catelul de foarte mult timp
Denisa mie dr. nu a vrut sa imi dea nimic pt. greturiA spus ca e normal sa ma simt asa in primul trimestru.

pupici de la 9+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Monica draga, sa stii ca eu nu stiu acuma cat de mult ma ajuta acele pastile, ca dc si eiri de dimi si azi mi-a fost asa, cica e normal, oricum cred ca joi sau vineri nu o sa iau sa vad dc imi e tot asa de rau dimineatza.
M a bucur ca ai mincat vinete bune, poate trintesc si eu unele in weekend, sa vedem, noroc ca eu le am la congelator doar le fac cu mixerul, munca grea, nu
Eu abia astept sa se faca rosiile si ardei grasi din gradina mea, ceapa e aproape gata, salata am , ce sa mai, e frumos nu.
Pozele me le-ati vazut cu gradina si florile?
Va pupic

Denisa
8+
BEBIK

Mergi la inceput

Fetele ce faceti? Dormitzi? Eu as baga un somn dar sunt la birou cu sefiu si desi e un dragutz nu pot, mai treb sa astept, parca un pic m-a mai lasat capu'..voi cum va mai simtitzi?

Denisa
8+
BEBIK

Mergi la inceput