vreau un copil

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petromih spune:

Sigur, ca un astfel de medic imi doresc si eu .Dar ce te faci cand nu-l gasesti ...si slava cerului am cautat cel putin aici in p.neamt.Majoritatea vad in cabinete o sursa de venit,putini sunt cei ce intradevar sunt dispusi sa colaboreze cu pacientele.Sunt superficiali,nu-si dau seama ca fiecare dintre noi luptam f.f. mult pt. a avea un bebe.rutina Sincera sa fiu, am momente cand ma gandesc la adoptie,dar tot eu imi spun sa mai incerc ca poate ,poate voi avea copilul pe care mi-l doresc de atata vreme.Marele meu noroc este ca am un sot minunat .Pupici voua tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

petromih, parerea mea ca fosta pacienta a dr. Marinescu este sa uiti de el. Este foarte ocupat si nu-si da nici un interes, uita de la o consultaie la alta cine esti si ce probleme ai. Pe mine m-a operat in 2003, ii multumesc si astazi pentru asta, dar in rest ce a urmat..bine ca am renuntat la timp ca pierdeam vremea.
Am ajuns si la dr. Niculescu anul trecut pe 1 iulie, insa am avut noroc ca pe 17 iulie m-am trezit cu un test de sarcina pozitiv, dupa o asteptare lunga de cam 7 ani.
Succes!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Petromih, si eu am fost pacienta dr Marinescu in 2000 si am pierdut timpul. Poate sunt si cazuri la care da atentie, dar pe mine m-a tratat cu multa superficialitate si pot sa-ti spun ca mi-a dat chiar un tratament fara sa ne faca investigatii in prealabil si care n-avea nici un sens, si vei intelege de ce. Dupa ce am pierdut timpul pe la usa lui am renuntat si am ajuns la Dr Denisa Protopopescu de la Medsana, care ne-a recomandat investigatii complete si asa am descoperit ca de fapt cauza era oligoastenospermia sotului. Deci eu ma tratasem absolut degeaba.
Acum, multumita dr Protopopescu, am o fetita de 11 luni si suntem cei mai fericiti.
Si eu, ca si Monica-Elena, ti-o recomand, pt ca vei descoperi nu numai un medic ff bun in pb de infertilitate (eu zic ca cel mai bun in momentul de fata), dar si o femeie calda si implicata in problemele fiecarei paciente.
Multa sanatate si un bebe cat mai curand!

Anemona si Denisa mica, frumusica si cumintica
http://community.webshots.com/user/anemona112

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

petromih parerile sunt impartite...Intai bine ai venit!!!

Eu sunt o "fost pacienta grasuta" a dr. Niculescu. Si daca sunt mai grasa nu avem dreptul la un consult de specialitate??Asta e un fel de"rasism"
Am zis "fosta" ptr. ca stie f. bine sa te faca sa te simti prost.
Cand era nervos ( inteleg dar...nu iti versi nervii pe paciente) tuna si fulgera .Drept exemplu iaca exprimare dupa ce asteptai la usa cab. 4,5,ore." da ce crezi doamna ca sunt masina de vazut femei"
Ideea e ca eu nu reprosasem nimanui nimic.Si am plecat cu coada intre picioare..
Da, e un medic f. bun isi iubeste meseria dar am impresia ca e f. aglomerat si nu mai are timp sa se ocupe de toate pacientele.
Alt exemplu :-de la prima consultatia mi-a gasit un fibrom , dupa 2 ani fibromul a crescut si trebuia operat .Buuuunn.Vin pregatita ptr. internare ...si cand ma cheama in cab. zice: "pana nu slabesti nu pot sa te oprez. dai jos 4,5 kg."Peste cateva luni ma duc iar ptr. ca incepusem sa am dureri ...si iar ..."slabesti 3,4 kg" Dupa un an am hotarat sa merg la dr. Cristescu Ciprian care m-a operat si am scapat de cosmar .
Nu vreau sa supar pe nimeni ....e dreptul tau sa alegi!!!

"Multumirea este comoara cea mai de pret a omului"
Proverb indian

Copilutzu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

quote:
Originally posted by jubica

petromih,in primul rind bine ai venit iti urez sedere scurta aici la aspirante si sa treci repede la .
Sunt de acord cu celelalte fete in legatura cu medicii super renumiti,am patit-o si eu pina acum ,ca mergeam la el si nu stia de unde sa ma ia....Eu cred ca cel mai bun dr.este cel cu care poti comunica si cel in care poti avea incredere.
Costi tu esti pacienta dr.T..?

Pupici

Da, sunt pacienta doctorului Tutunaru.
Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Petromih, sa ai o sedere placuta, dar scurta la noi, la aspirante! Dupa cum vezi si eu sunt din P.Nt. Intr-adevar nu este niciun doctor bun, in adevaratul sens al cuvantului, la noi. Sunt niste ingamfati cu o parere foarte buna despre ei insisi (fara motiv, de altfel). Le pasa doar de bani si atat. Un doctor foarte bun este la Iasi: dr Onofriescu (seful maternitatii Cuza Voda). Am auzit ca e super. Daca vrei caut prin hartiile mele numarul de tel de la cabinetul lui si ti-l dau.

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Buna!
Si eu sunt di Piatra Neamt si am facut FIV cu prof Marinescu anul trecut, nereusit ,dar mi s-a parut de treaba si sa stii ca si eu am kg in plus si nu s-a legat de asta.Daca vrei sa mai vorbim ne putem intalni
te pup cristinici si nu dezerta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petromih spune:

Buna seara tuturor si va multumesc ca ma ajutati sa imi aleg dr.de care am nevoie.Sa va povestesc ce am facut sambata.L-am sunat pe dr.Tutunaru pe mobil pt.o programare.Mi-a raspuns ,mi-a zis sa astept cateva secunde si...mi-a inchis.M-am desumflat.Sotul meu mi-a spus :suna-l din nou.L-am sunat si mi-a spus sa-l sun duminica.Ce sa mai cred.Dar nu m-am lasat si i-am trimis un mail.Raspuns pauza.....Laura de dr.Onofriescu am auzit si eu dar am inteles ca este extrem de ocupat.Si sa-ti mai spun ca sincer in Iasi m-ar aranja mai mult (ma refer la distanta ca si asta conteaza )dar ,firar ca exista si dar, in Iasi nu prea au aparatura .....ma intelegi sper...Cristinici fiv-ul costa si atunci poate are mai mult interes ...nu vreau sa fiu rautacioasa crede-ma ...dar asta nu ne impiedica sa nu ne vedem,sa ne povestim oful.Pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Petromih, si eu doresc un copil, la fel ca majoritatea celor care scriu la aceasta sectiune... Stiu ca cel mai important este atunci cand ai probleme in a obtine o sarcina sa gasesti un dr. bun. De cativa ani de cand incerc am fost si eu pe la cativa doctori, chiar dintre cei mentionati aici, si la altii... si am ajuns la o concluzie. Nu exista dr. perfect, dar exista medici care isi fac meseria constiincios, in mod consecvent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali02 spune:

Salut petromih,
si eu sunt din Piatra si am fost intr-o situatie similara cu a ta. Nici eu nu am gasit aici un doctor bun in tratarea sterilitatii, am fost in Iasi la o dr. de care am fost f. multumita dar din pacate tot la FIV a trebuit sa ajung. Am facut FIV in 2002 la Giulesti, cu dr. Dracea si am reusit din prima incercare. Daca vrei sa mai discutam, da-mi un semn.

fetele mele

Mergi la inceput