Buna tuturor!
Urmez tratamentul intern cu argila pt. o gastrita eritematoasa antrala.Cura dureaza 21 de zile.Au trecut 17 zile si nu am observat nici o ameliorare.
Ce sa fac? sa prelungesc cura? 
Ce altceva as putea sa iau?
Multumesc mult. 
Buna amorphis. Bine ai venit la
.
Voiam sa te intreb: cine ti-a spus cat dureaza aceasta cura?
Mergi pe acest link : www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50454&whichpage=1" target="_blank">aici unde se discuta despre tratamente naturiste, poate afli mai multe. Noi urmam un tratament intre 3 si 6 luni, acest tratament contine si o cura cu argila. Ea se face intre zilele 5 si 19.
Oare tu de ce trebuie s-o faci numai 21 de zile? Intreb si eu asa.
si bafta in ceea ce incerci.
Miro
My ticker
Buna Mirona,
Te rog sa-mi spui mai multe despre tratamentul pe care il urmezi tu.Eu am citit in "Formula As" ca o cura cu argila dureaza 3 saptamani,apoi se face o cura de intretinere cate 10 zile pe luna,timp de 6 luni. Se poate folosi pentru mai multe afectiuni.
Thanx.
Buna din nou,
este vorba de tratamentul Liviei, pe care il gasesti www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50602" target="_blank">aici.
Dupa cum vezi ... este cam ca in formula as. Se face o cura de cateva zile pe luna. Depinde acum si pentru ce o faci.
Hai la Discutii despre tratamente naturiste ... vei intalni acolo mai multe fete care tin acest tratamant.
Te pup.
Miro
My ticker