Mamici de iulie-august 2005 (49)
Raspunsuri - Pagina 14
AC spune:
Servus burtici,
n-am nascut inca
. Acus daca n-astept 4 iulie n-am ambitie
. Azi a fost ziua taticilor pe la noi asa ca am fost la gradina zoologica. Mi-am luat si gentuta pentru spital dar vad ca tot acasa am ajuns. Cam obosita e drept, dar atat.
Irina
brava vad ca esti pusa pe fapte mari. Enjoy
orice clipa! Hi, hi si eu m-am casatorit religios dupa ce bebe a aparut, dar noi fiind de religii diferite am avut ceva de luptat pana am gasit cine sa oficieze casatoria
.
Ioana... vad ca te antrenezi serios cu finuta sa nu-ti scape nimicuta.
Monai Burticelul e grozav. Pupici pentru Sara de la galusca mea Anne-Sarah. Asa intre tize. Ai grija sa nu te obosesti prea tare...Curatenie asa serioasa iti trebuie acum, mey?
Oana C eu am fost singurica cu galusca si 'otul prima oara. Trebuiesc neaparat supe (ajuta la hidratare si implicit lactatie). Eu am cam facut asa o supa, din legume cate o improvizatie pe langa cu un sos si pui la gratar. Sufleuri, cartofi frantuzesti ca rezistau doua-trei zile. La congelator mi-am pus initial o mancarica de cartofi. Dar oboseala nu te pocneste imediat. Doua-trei saptamani te tin hormonii in picioare chiar si cu un prematur. Apoi vine greul... Dar e si ceva pozitiv prolactina secretata pentru lactatie e asa un dulce drog contra oboselii. M-am uitat zilele acestea pe poze si nu-mi vine a crede ca eram eu aceea. Acum dorm 6-7 ore pe noapte atunci 2-3 ore pe zi si par mai obosita acum![]()
Kulta capul sus mey... Si eu am avut un fulg care nu se trezea sa manance... Imi aduc aminte cu groaza cum o data a sunat ceasul (urla ceasul e termenul corect) si nu ne-am trezit amandoi vreo patru ore... si galusca nici atat... si n-am reusit sa o trezesc decat in baie in apa recisoara.... Dar Kulta a trecut... ai o fetita mare
. Tineti moralul sus si stai cat poti de mult in pat... Zau si eu am tras cu spaima si speranta de zile si saptamani pana am ajuns in luna a noua. Nu te lasa deprimata... haide capul sus. Sa vezi ce slabute ne vom face noi cele cu doi bebei de alergat
.
Si mai era ceva... noi avem cativa batranei prin jur... care-s calzi ca painea calda. In primavara asta cand ii aratam fetitei cum cresc mugurasii copacilor una din batranici ne-a facut poze asa fara anunt si ne-a scos ea pozele, ne-a dat si negativul nu cumva sa o banuim de ceva... si toate cu un zambet cald. Imi aduc aminte si de prima nastere... Cand am venit acasa vecinii mei, o pereche de batranei pe la saptezeci de ani au comandat flori si ne-au facut cadou o set cu rochita si palariuta pentru galusca. Eram asa pierduti la intoarcerea acasa ca zau ne-am pus cosuletul de flori in mijlocul sufrageriei
si am facut poze cu el in fundal. Cred ca depinde de oameni.. daca imbatrenesti multumit cu tine cred ca e minunat. Eu asa vrea, desi slabe sperante ca niciodata n-am fost o fire prea echilibrata.
Andreea si galusca
si ghemotocul
asteptat pe 4 iulie 2005
irinabungau spune:
Neatza burtici,
dar ce liniste in dimineatza asta... mey, trezirea!!! gata cu we!!!
Adriana, ai lipsit ieri cu desavarsire toata ziulica... nu cumva i s-a facut lui Aidan de iesit la lumina???
Andreea, inca nu stim daca vine acasa duminica sau nu... ramane de vazut... Cat despre cununia civila, nu va fi nimic fastuos, ne pastram resursele pentru botez ...
Chiar ce-o fi cu Emaimee???? Zicea ca trimite un sms daca este ceva...
Pupici la burtici, astept sa va treziti si sa inceapa viatza pe forum!!
Katink, si tu ai lipsit, dar ne-ai anuntat ca ai o vizita de gradul zero. Asteptam detalii

Irina si bebe 32 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
MONAI spune:
Hello, burtici!
M-am trezit dupa un vis extraordinar in care faceam nebunii cu sotul meu
(va dati seama ce vise am la 30 si ceva de ani, dar nu stiu ce au hormonii mei, cred ca au luat-o razna -din saptamana 20 eu numai visez la altfel de chestii
) , fetita se nascuse si era... baiat, sugea de minune de la san. Ce ziceti? Oare nu exista o regula prin care visele de duminica spre luni sa se implineasca?
Oricum, pentru prima parte a visului am o promisiune vaga de la sot, cand doctorul suspenda Gynipralul, voi avea parte de o improspatare a memoriei
.
Eu am pus haine la masina de spalat, eu va scriu in acest timp, nu poate fi un pacat, nu-i asa? Si mai am si de calcat, dar ma voi uita si la televizor in acel timp, chiar sa fie pacat?
De mult vroiam sa va dau site-ul asta: http://edituracrisan.ro/ (nu are absolut nici o legatura cu mine). Am cumparat de la ei cartea bebelusului, un album extraordinar cu primul an de viata si mai au inca doua variante mai ieftine. Si au si multe carti pentru copii. Eu toate cartile ce le cumpar le comand pe internet, pentru ca au discount-uri si de pana la 30 %. Se merita, zic eu.
Va pup si sa aveti o saptamana super.
Sa auzim numai de bine.
35+ si
din burtica Sara.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos
MONAI spune:
Multumim de complimente
, eu cred ca toate burticile de la acest topic sunt niste dragute
.
Sa auzim numai de bine.
35+ si
din burtica Sara.
irinabungau spune:
Monai, ce super sunt carticelele!!! N-am vazut asa ceva in librarii pana acum, sunt tare faine!!! Cat despre visele erotice... aici cred ca n-am concurenta!!![]()
![]()
Dar eu n-am voie sa-mi transform visele in realitate... asta este, tot sacrificul este pentru o cauza nobila!!!!
Irina si bebe 32 sapt.
Katink spune:
Buna dimineata!!!
Irina va tin pumnii sa ii accepte seful lui Radu macar 2 zile sa vina sa te vada cu burtica mare! 
Monai frumoasa burticuta!
Ioana sa iti traiasca finuta si burtica!
Bogdana cum se mai simte Miruna?
Eu aseara am avut prima contractie, sau cel putin asa cred. M-a luat o durere de mijloc foarte puternica de nu stiam in ce pozitie sa stau, m-a tinut cam 2 minute, dar ma durea foarte tare mijlocul.... cred ca a fost o contractie, nu?!
In rest vineri cum v-am spus am avut musafiri si apoi am mers in vizita, sambata am fost harnici foc, am facut dulapul pentru hainutele dulcineei noastre, am fost in oras si am mai cumparat o paturica, un prosop pentru baie si o patura pentru iarba verde
- asta din urma nu are pe lista puiutei, ci pe lista noastra de gratar ![]()
Si ieri cred eu ca am cam exagerat cu plimbarea, ne-am plimbat 2 ore pe jos, prin padure ce-i drept, deci nu prin soare, dar cred ca a fost cam mult... poate si de asta m-a durut asa de tare mijlocul aseara...
In rest suntem bine si asteptam controlul de maine sa vedem fierul asta ce surprize ne mai pregateste ![]()
Kulta parca tot maine ai si tu control, bafta multa si voua!
Pupici si o saptamana cat buna,
Katink
si dulcineea mea 33+
Fotografii
Katink spune:
Am mai adaugat si eu in album 4 fotografii facute ieri in padure. La albumul "33sapt. + 4zile".
Pupici,
Katink
si dulcineea mea 33+
Fotografii
irinabungau spune:
Katink, ce frumusica esti si ce mandra esti de burticutza ta!!!! Ce frumos ca aveti padurea asa de aproape... Pe mine m-a anuntat vara-mea ca trage o fuga in Ro la botezul celei mici... De-abea astept s-o vad, cred ca au trecut vreo 5 ani de cand n-am mai vazut-o!! Iar eu n-am sanse sa ajung prea devreme in Germania... Adica in nici un caz anul asta!!!
Pupici,
Irina si bebe 32 sapt.
anis spune:
'neata fetele si
CONTINUAREA:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51462" target="_blank">Mamici de iulie-august(50)
AniS
si bebelina mea dulce 33+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
MONAI spune:
Katink, si burtica e ta e foarte draguta. Si tu esti o dragutza!
Sa auzim numai de bine.
35+ si
din burtica Sara.