Mamici de iulie-august 2005 (49)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Mamini, ce flumooooos!!!! Cand pleci? O sa ne fioe tare dor de tine sa stii!!! Aveti roaming? Putem trimite un sms, ceva pe telefonul tau mobil??? Si inca ceva... sa faceti muuuulte poze si sa pui pe net, ok??!!! Daca nu-mi expira pasaportul acum 2 saptamani, mergeam si eu pentru o saptamana macar in Italia unde va ajunge si iubirea vietii mele peste fix o saptamana... Oricum, se va simti mult mai bine pentru ca este la 3 ore de zbor distanta... si vom fi pe acelasi fus orar (diferenta o ora, dar nu se pune!!!)

Kulta, ma bucur mult ca te simti mult mai bine, pana pe 21 mai este foarte putin. Tinem pumnii!!!

Am vesti de la Laura25: gemenii sunt bine, iau in greutate iar ea este muuult mai bine, se reface rapid!!! Am pupat-o din partea voastra si ea va pupa pe toate!!!

Pupici la toate burticile, maine incepe o noua saptamana... de-abea astept sa vina toata lumea pe DC, ca tare plictisitor este in we...!!!!

Irina si bebe 32 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

o sa fac poze. am fost si anul trecut, tot de Midsummer si a fost frumos. anul asta avem camera digi si sunt mai simplu de pus pozele.
Irina, am inteles ca acum sunt low-fare si in Ro, pina in Italia- volare...nu stiu ce...poate da iubitu` o fuga acasa. mie imi pare rau ca de-aici low-fare nu avem decit Ryanair si air baltic, in rest nimic.si ryanair in Ro inca nu e. anul trecut am fost tot cu ei in Italia de Paste, am luat biletele pe nimic,ieftin de tot, am vazut Venetia, Florenta, Roma, super traseu.am inteles ca si din Ro e ff ieftin biletul de Italia.
poate...o oftici pe Adriana, ca ea o sa nasca si nu mai presteaza nimic o vreme. haz de necaz, ne asteapta pe toate...
Kulta, bravo, bine ca esti bine, .
M31+

Mergi la inceput

Mamini, ai perfecta dreptate, dar el nu poate pleca de acolo ca este la munca...iar pe mine nu ma lasa astia sa trec granitza cu buletinul... Pasaport nou imi fac dupa ce fac cununia civila in vara... si vreau s-o pun si pe micutza mea pe pasaport!!! Cred ca ... n-apuc eu s-o oftic pe Adriana...

Adriana , shturlubatica mica, ce faci??? Te-ai trezit??

Pupici,

Irina si bebe 32 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Tocmai am venit de la iarba verde. A fost o vreme super la noi, soare, dar vant si racoros. Perfect, ce mai! Ne-am simtit super, ne-am relaxat la marginea padurii, era curat si mirosea asa de frumos acolo.
Asadar a debutat cat se poate de frumos concediul meu; daca ma voi simti la fel de relaxata si linistita si in continuare, e perfect. Cred ca voi naste cu zambetul pe buze, ce mai

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 33 sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/coada_cometei/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

bravo, Gabi,f frumos ca te-ai relaxat, mie asta mi se pare greu la inceput de concediu, ca sunt tot "in priza" si pina ma dezmeticesc, se duce, aproape.si sa dea Dumnezeu sa nasti cu zimbetul pe buze, doresc tuturor asa!
Irina, pai cind o comiti? ca nu ne-ai zis nimicutza de civila...ia spune tot...detalii...abia astept si eu la anul facem 10 ani si ne-am luat verighete( avem unele vechi si cam urite) si vrem sa facem sfintirea lor la biserica, apoi o petrecere mica si calatorie de nunta, undeva frumos( cu chifteaua, cum ii zice sotul meu la fata noastra). cind ne-am cununat noi eram tineri si n-am avut nimic de spus, nici invitati, nici...nimic, in fine, au facut ai lui totul si...asta a fost, atunci. dar acum ne-am putea permite sa o facem "our way" si mi-ar place sa pot sa imi aleg o rochie si pantofi, fara "interferente", am fost asa incintata cind am luat verighete noi...sa fac lista de invitati...o sa fie minunat.si cred ca ne iubim mai mult acum. data trecuta dupa nunta ne-am dus la Bucuresti ca aveam examen a doua zi, luni la 8 eram in Sp Colentina-luna de miere in stagii prin spitalele bucurestene...asa e viata, dar uite ca o sa fie alte ocazii si e bine ca suntem sanatosi si impreuna si o sa ne bucuram de ele.deja acum visez la Caraibe sau Thailanda..., dar mai am de asteptat un an si ceva.
dar spune-ne de tine, iti doresc sa fie de povesti din prima si sa iti aduci mereu aminte cu placere.
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Am ajuns si eu pe-aici azi ... Abia am terminat de facut ceva curatenie (a se citi despachetat inca din cutiile de la mutat); sotul este la cealalta casa, sa o termine de aranjat pina o vindem, iar eu ar trebui sa fac ceva de mincare, dar ma odihnesc putin . Apoi merg la cumparaturi ... si la sfirsit mincarea .
Si burtica mea s-a lasat; am simtit asta de vreo citeva zile. Pina atunci simteam bebelusa sus de tot, acum este cam la 2/3 din burta. Am simtit asta intr-o noapte, cind mi s-au oprit brusc arsurile la stomac si n-am mai simtit-o pe bebelusa sus. Acum chiar a apucat-o sughitul, draga de ea .
Si eu ma gindesc in fiecare zi ce putin a mai ramas si mi se pare asa de ciudat ca voi fi mamica si ca in citeva saptamini viata noastra se va schimba total ... Nici nu-mi vine a crede. Incerc sa mi-o imaginez pe bebelusa mea, cum o sa arate, dar nu am nici o idee, nu pot sa o vad deloc ... Si mi se pare ca inca mai am asa de multe de facut pina vine ea, ca am senzatia ca nu o sa termin niciodata. Inca trebuie sa facem curat in masina, prin interior, sa punem scaunelul acolo, sa ii fierb tetinele si suzetele, sa ii dezinfectez cadita de baie (chiar daca nu o sa o spal in de pina ii cade buricutul) ... nici nu se mai termina lista ...
Si vreau sa fac de mincare cit pt 2-3 saptamini si sa o pun in congelator pt atunci cind nu voi putea gati. Nici nu am idee ce as putea face. Voi cam ce o sa mincati atunci? Stiam ca sarmale nu am voie pt ca sint cu varza (nu se gaseste vita-de-vie buna aici, sa le fac in frunza de vie). Poate niste ardei umpluti, mincarica de legume, niste ciorbite ... Altceva? Ce credeti ca tine mai mult la congelator? O sa facem gratare la greu atunci (sotul), dar imi va trebui si mincare gatita ...
Ce bine de voi, cele care sinteti aproape de parintii vostri sau la care vin parintii sa le ajute ... Asa as vrea si eu, dar deocamdata trebuie sa ne descurcam singuri.

Oana C si 36

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos

Mergi la inceput

Mamini, va fi doar cununia civila, din pacate nu ne putem permite anul asta sa facem si nunta... asa ca nu va fi asa cum am visat sa le am pe toate in aceeasi zi...

Ha ha Ha!!! M-a sunat Radu acum si mi-a spus ca s-ar putea sa vina acasa duminica pentru cateva zile 2-3 zile!!!! YUPPYYYY!!!! sa vedem ce zice bossul , daca este de acord si sa nu-si piarda data de vacanta de la sf. lui Iulie... Mamini, manca-ti-as gurita , ca ai avut gura aurita!!!!!!!!!!
Hai ca m-am emotionat toata, sper sa nu ma bucur degeaba...

Pupici multi,

Irina si bebe 32 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Kulta, de ce ti-e frica? Tu mai ai deja o papusica si stii cum este la nastere. Mai greu este de noi, "incepatoarele". Eu ma gindesc intr-o varianta mai vesela; intru in camera de nastere singura (cu sotul) si iesim 3, cu bebelusa. Este ca si cum am face o magie, ceva inexplicabil ... Cred ca si la tine, cind ai nascut-o pe Danuta, a fost la fel.

Oana C si 36

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Salut fetele, azi am iesit si eu din casa, i-am luat din mot finutei noastre, face in curand un an si am grabit putin toata tarasenia ca sa apuc...si asa nu stiam daca sa merg sau nu, sper sa fiu bine dupa incursiunea de azi...Am pus 2 pozici in album.
Sper ca la noapte sa nu ma apuce intepaturi sau contractii...
Si vreti sa ziceti ca pana miercuri nu se spala rufe???? no way pai eu am de pus la spalat hainutele lui Andrei.
Incepe si mie sa-mi fie din ce in ce mai frica, de nastere, de operatie, si nu mai zic de cum va fi noua noastra viata cand vin cu bebe acasa...om fi mai nervosi, mai obositi, om uita de noi doi...uffff ce ma rod gandurile astea...

O seara buna!!!!

Ioana
35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

OanaC, stii cum e prima oara? Exista o doza de necunostinta de cauza+o doza de inconstienta si muuulta nerabdare si............concluzia fiecaruia. Ei bine, temerile mele vin tocmai din cauza a ceea ce mi s-a intimplat la prima nastere.
Dumnezeu fie cu noi cu toate si poate ca nu va mai fi asa greu.
Optimismul si atitudinea pozitiva ajuta INTOTDEAUNA.
K31

Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput