Mamici de iulie-august 2005 (49)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Mamini am 75 kg.Stiu ca ma plang mult dar nu am cantarit niciodata atat de mult, imi este foarte greu :(

Adriana si Aidan 37+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Adi, eu sper sa nu depasesc 85 pina la final...stiu, nici mie nu imi vine sa cred ca o am ajuns sa imi doresc chestii de-astea...la 25 de ani aveam 56-57 de kg.offf!!!!noroc ca ma iubeste barbatul si mai , ca eu nu ma mai sufar de mult.
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Mamini, Monai, da, si eu mi-am iubit bunicii din tara foarte mult; si ei au avut grija de mine cind am fost mica. Apoi, la rindul lor, parintii mei au avut grija de ei. Dar batrinii astia de aici, din America, sint f diferiti de cei din tara. Au foarte multe pretentii, vor prioritate la toate si nu le mai ajunge nimic. Mai ales ca nu au crescut ca cei din tara. Cred ca noi, mici fiind, nu am avut conditiile in care au crescut ei, aici (ma refer la batrini); iar acum nici nu se poate face comparatie intre felul cum o duc batrinii din tara cu cei de aici. Aici calatoresc mult, in toata lumea, isi cumpara case mari, de vacanta, mobila, imbracaminte ... ca si cum ar intineri si ar avea nevoie de toate. Si cind au nevoie de ceva, iti cer s-o faci ca si cum ai fi obligat, indiferent daca ai sau nu timp, daca poti sau nu.
Aici, daca opresti la un 4 way stop, foarte multi batrini nu opresc deloc, ca si cum noi ar trebui sa vedem cine e in masina si sa le acordam prioritate. Zilele trecute am fost la magazin, stateam normal la rind, sa platesc, si o batrina (vreo 60-65 ani - nu chiar natrina!!!), care arata mai odihnita ca mine, s-a bagat in fata tuturor si a inceput sa zimbeasca ... ceva de genul "hehehe, am prioritate" ... Ce sa mai zici? Sau daca vrei sa cumperi ceva si mai sint doar 2 produse de genul respectiv, ei ti le iau din fatza, fara sa se gindeasca poate ai si tu nevoie de asa ceva ...
Chestia e ca aici unde locuim noi, in Florida si in orasul asta, sint ffff multi batrini, multi veniti din N Americii, sa se pensioneze, la casele lor de vacanta sau la casele lor noi si, chiar daca locuiesc aici tot timpul anului, se comporta ca si cum ar fi intr-o continua vacanta si toti trebuie sa le faca pe plac ... Sau sa vedeti cum e sa conduceti, sa va grabiti sa ajungeti undeva, si ei sa conduca in fatza voastra cu 20 km/h ... Si sint o multime ca astia.
Apoi matusa asta a noastra batrina si bogata ... nici nu mai vb de ea ... Ca o sa-i dau cartile de la anticariat pt copil inapoi daca imi da asa ceva, mai ales ca le poate gasi la un pret foarte rezonabil la magazin, noi, nu uzate ... Eu nu mi-as cumpara haine de la 2nd hand, mai ales ca le pot spala si dezinfecta, dar carti pt un bebelus, pe care nu le poti dezinfecta si pe care au stranutat si si-au intins muculetii alti copii (am avut grija de copii aici si am vazut ce fac cu cartile).
Da, si soacra m-a suparat rau de tot. Pai voi ce ati zice de soacra voastra daca ar fuma linga voi, fara pic de jena, cind voi sinteti insarcinate, mai ales stiind ca voi nu fumati ... Sau ca va invita la ea la prinz pina seara si toata ziua nu va da un pic de mincare ... de aproape va apuca plinsul de foame si auziti stomacul sotului chioraind de foame ... Iar cind vine la voi in vizita asteapta sa ii faceti de mincare si sa o hraniti, ca daca nu, pleaca cu tzepa in fund, suparata si nervoasa, si isi suna toate rudele sa spuna ca nu ati hranit-o? Nu vi s-ar face lehamite de ea? Eu nu i-am zis nimic deocamdata, dar va veni si rindul meu ... Ca am plins destul de cit ne-a ranit, pe mine si pe sot ...
Gata, ca daca ma mai enervez mult, iau pe cineva la bataie!!! (nu sotul, ca e un dulce, dulce)

Oana C si 35+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos

Mergi la inceput

dar sa stii ca te inteleg ca ti-e greu.si mie imi e, ma dor talpile si calciiele de la greutate si de-abia ma misc.si am nostalgii de genul...ah... pe vremea cind incapeam in cutare fusta sau pantalon...sper ca o sa imi revin, cindva.deocamdata am treaba s-o fac pe mindra frumusica si grasunica.
M31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Gata, m-am calmat ...

Si eu m-am ingrasat o tona, nici nu ma mai pot misca, iar picioarele mi se umfla tot timpul.
Aseara am crezut ca o sa nasc, pt ca m-au luat durerile de abdomen jos si de spate, cu contractii, asa de tare, ca m-a apucat pinsul si sotul era gata-gata sa ma ia la spital. Si azi m-au mai durut putin, dar nu asa de tare.
Azi am scos din cutiile lor scaunelul de masina si caruciorul ... pt orice eventualitate ...

Adriana, la tine nici nu se cunoaste cit te-ai ingrasat . Arati ffff bine si chiar ar fi bine sa nu pierzi toata greutatea dupa ce nasti.

Oana C si 35+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos

Mergi la inceput

Oana, cu batrinii nu stiu ce sa zic, si mie mi se par aici mai rautaciosi decit batrinii nostri modesti si frumosi din Ro. dar in materie de soacra..."don`t get me started!". ne cunoastem de 14 ani si imi e soacra de 9 ani, timp in care am inghtit la porcarii ca ma mir ca nu m-am otravit. ultima intilnire a fost bestiala: ne-au facut cadouri pt fata( o rochita pt 1an juma, un costum de 2-3 ani si un termometru de baie- stia ca mai am unul, un biberon, o bavetica si o jucarie). le-am luat, nu au vrut sa le dea sotului, au insistat sa vin sa fiu de fatza, asa ca stiam: multumim, saru-mina, f dragutze, i-am pupat pe amindoi socrelii. pina aici totul ok, nu?
socru-meu zice( aprox 2 min dupa ce multumisem si tot): cind nu le mai folositi sa nu le aruncati, ca A(cumnata mea, care nu e nici maritata) a zis ca sa i le aduceti ei, ca vrea si ea copil, sa le aiba pt copilul ei.
nu am zis nimic-ca asa sunt eu "sa fie pace in lume", dar nu cred ca le voi scoate din punga in care le-am primit si i-am spus si sotului: ne-au dat lucrurile alea "imprumut"-EU ASA AM INTELES, o sa le returnez in forma cit mai buna, sa nu creada ca-s nesimtita.
mi-e mila de sotul meu, imi inchipui el cum s-o fi simtit, ii vede pe ai lui din cind in cind si atunci vorbim numai despre soru-sa, ce masina i-au cumparat, cum i-au aranjat apartamentul si pt copilul lui...o gramada de interes. nu e vorba de lucruri, nu am nevoie de nimic si nu asteptam nimic, atitudinea m-a deranjat. ma mir ca au retinut ca e fetita. dar am apreciat efortul de memorie.
asta e, important e sa fiti voi doi ok, ca ei...treaba lor, se poarta urit,primesc aceeasi moneda cindva...
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Oana , multu :)
As vrea sa raman cu 55-56 kg.As arata bine ca am mai avut atat si mi-a placut mult - nu vreau mai mult.Nu a durat mult insa(vreo 2 luni), inainte de sarcina am avut 52 kg. De cand ma stiu am avut tot 50-52 kg.
Acum mi atat de greu, cum spune si mamini ma dor talpile si picioarele de la atata greutate cu care nu sunt obisnuita.Plus ca spatele ma omoara pur si simplu :(

Adriana si Aidan 37+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Mai burtici, dar ce logoree ati avut aseara!!!!
Oana C, Mamini Legat de batranii din SUA ... no comment!!! Foarte putini dragutzi si cu bun simt am vazut, parerea mea este ca sunt prea rasfatati!!!! Mai sunt si la noi batrani cu capsa pusa cateodata, dar pe ai nostri ii mai inteleg pentru ca au dus o viatat de toata jena, au muncit de s-au rupt, au ajuns la batranetea care se spune ca-i lipsita de griji si cand colo s-au ales cu niste pensii mizere si nimanui nu-i pasa!!! Nu vorbesc despre casele de vacanta si calatoriile la care au visat toata viatza lor, sperand ca la pensie vor avea timp... Ei, da, au timp dar... nu pentru vacante ci pentru stat pe la cozi la medicamente compensate... Mi-este tare mila de ei... Numai celor din guvern nu le este, pur si simplu nu le pasa atata timp cat arunca banii nostri pe geam pe maturi de mii de dolari, aspiratoare de 10.000 Euro bucata, fara sa mai vorbesc de masini si case de protocol...
Acum fiecare batran luat ca persoana individuala le are pe ale lui, cu bune si rele. Imi pare insa extrem de rau ca bunicii si bunicile noastre nu-si pot permite o viatza asemanatoare cu a celor din occident... Dar sunt sigura ca in cazul in care ar fi avut acele conditii si niste pensii mai de Doamne ajuta s-ar fi gandit in primul rand la nepoti. Imi amintesc de mamaitza mea - Dumnezeu s-o ierte - cum venea de fiecare data cu cate ceva la noi , chiar si o Eugenie, cateodata nu-si permitea nici atat, dar cat statea la noi ne facea niste scovergi sau ceva bunutz, pentru ca stia ca suntem copii si ne asteptam sa primim ceva de la ea...
Hai ca bat campii deja , este clar ca in Romania nu vor fi niciodata conditii pentru batrani!!! Sa speram ca la pensionarea noastra nu vom fi nevoiti sa asteptam pensia, iar daca este asa... sa nu depindem de banutii aceia care nu-ti ajung sa platesti intretinerea intr-o luna de iarna...

Iar despre soacra... desi nu-mi este inca legal soacra, asta ma asteapta!!! M-a scos din sarite chiar astazi, dar o pun pe seama faptului ca nu ne cunoastem... iubitul meu a fost casatorit inainte si mama soacra nu mai poate dupa fosta... Va imaginati ce-i baga in cap baiatului ei... Nu zic nimic DEOCAMDATA, dar de-abea o astept in Romania ... Nu poate sa inteleaga ca noi incercam sa ne intemeiem o familie, iar zazania ei pune paie pe foc... N-o prind eu?? O bag in sedinta de familie sa-i spal putin creierul he he he!!!!

Dar ce-i cu mine asa de dimineatza??? Am fost curioasa sa vad ce s-a mai intamplat pe la noi azi noapte si uite ce fac... acum mi-a zburat somnul!!!! Se vede ca mi-a fost dor de voi ieri...

Hai va pup, incerc sa mai prind o ora de somnic,

Irina si bebe 32 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, burtici!
Blackpanterro,Irinabungau aveti burtici frumoase si mari . Si mie mi se pare parca mai greu in ultimele zile, i-am spus sotului ca am senzatia ca ma latesc. Cu oricine ma intalnesc dintre cunoscuti am senzatia ca a slabit. E din cauza ca eu ma umflu , nu-i asa? Cred ca barbatu-meu intelege prin ce trec pentru ca a indesit complimentele in ultimul timp. Asa stiu barbatii sa zica exact ce-ti doresti, uneori!
Azi mergem la gratar si ne vom umfla burtile de cirese la gradina. A mai ramas putin timp pana la marele eveniment, dar eu sper sa treaca incet, dupa-aia va incepe spectacolul.

Sa auzim numai de bine.
35 si din burtica Sara.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Monai Sa stii ca si al meu ma alinta si-mi face complimente la telefon, ma sigura ca el ma iubeste oricum si de-as ramane cu tona de celulita pe mine - Doamne fereste!!!!!

Mamini, si pe mine ma dor talpile, ce enervant este!!!! Parca as fi umblat pe tocuri de 10 toata noaptea!!!! Aseara ma gandeam ca ce mi-ar place un masaj in talpa... Dar mai am de asteptat, dupa nastere o sa am parte de masaj peste tot...!!!

Pupici,

Irina si bebe 32 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput