Maria ar vrea sa traiasca....(2)

Maria ar vrea sa traiasca....(2) | Autor: roxana1974

Link direct la acest mesaj

quote:
Initial creeata de Adi Mihalachi

Bun gasit tuturor. As vrea sa marturisesc ca ma aflu in randul vostru datorita Mariei. E o fetita de numai 2 ani si o luna, cu o afectiune nativa, grava, a cordului. Pana acum cateva zile nici nu stiam ca exista aceasta fetita. Bunica ei a venit printr-o cunostinta la mine, intr-un ultim gest de disperare. Asa am ajuns sa 'va cunosc' si multumiri aduc prietenei mele Adina care m-a indrumat aici. Suma necesara interventiei este de aprox. 50 milioane de lei. Mai multe detalii pot fi gasite pe quasar.lx.ro
Va multumesc


quote:
Originally posted by adusca
Pe mine m-a impresionat profund asta:
" Mama, mangaie te rog ca am bubutza, te rog mama si cheam ingerashul sa pupe si sa treaca".....

.... Au fost 'pasate' de la o clinica la alta, de la un spital la altul, si mereu cu aceeasi precizare: 'reveniti peste cateva luni..' Si intr=atat de lung si dureros a fost periplul, incat micuta Maria incepe a tipa numai cand zareste peretii albi ai vreunei clinici. Am inteles din spusele mamii, ca la efecturea unei proceduri Dopller, s-a constatat ca la fetita ei nu prinde anestezia. Atunci, exista un mare semn de intrebare privind desfasurarea operatiei... stiind foarte bine ca nu poti opera pe cordul deschis al unui copil, acesta constient fiind. I s-a garantat ca micuta Maria va trai sigur pana la 2 ani, ea deja implinind luna asta 2 ani si o luna; in plus, operatia trebuie facuta cat mai repede, intrucat datorita agravarii bolii <<mama Mariei relata ca aceasta in ultimele zile incepe sa se invineteasca usor in jurul guritei>> copila scade din greutate fapt care poate face imposibila operatia <<este necesara o anumi agreutate>>.

Am inteles ca banii sunt pentru un peacemaker, un stimulator cardiac iar operatia se poate face la Iasi sau la Bucuresti. Programata a fost pana la doi ani, cand operatia se putea face in bune conditii, acum Maria are 2 ani si o luna iar sansele ei de supravetuire scad de la o zi la alta, medicii dand sanse de viata fetitei doar pana la 2 ani.
...Daca doriti amanunte: telefon 0232/711390 <David Elena - bunica Mariei>
http://quasar.lx.ro/pag3.htm
http://quasar.lx.ro/dosar_medical/index.htm





Any news?

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Nici o veste despre Maria?


Ruxi si Clara pisicuta, 19 aug 2002
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Povestea nasterii


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Au operat-o pana la urma pe micuta Maria? Cum se simte?


Adela , mamica de Julia


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

Nu, nici o veste...

Maria va fi operata in Bucuresti, asteapta numai un semn de la Spitalul Militar ca s-a facut rost de anestezic si pot veni pentru interventia chirurgicala.

http://adriana.freewebspace.com/photo.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen Simona spune:

... si totusi ce se intampla cu Maria ?
Au trecut 2 luni si 5 zile de la deschiderea subiectului si fetita este tot neoperata !
Acum doua luni totul parea usor ,adica rezolvabil dar totul sa stagnat.
Spuneti ca trebuie anestezic , Freia sa oferit sa ajute dar .......... stupoare ,se pare ca toti asteapta anestezicul care nu mai vine . De ce nu se cere ajutorul lui Freia ?
Parca era vorba ca copilutza trebuie cat mai repede operata. Sau ...?

Si ce sa intamplat cu Adi Mihalachi nu a mai dat nici un semn de viata , sa intamplat ceva cu el ?

Sper intr-o rezolvare cat mai rapida si in favoarea Mariei.

Sanatate la toata lumea !



Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

Dragele mele, promit solemn ca maine o sun pe mama fetitei, sa vad ce se mai intimpla!

PS.Carmen, ajutorul dat de Freia a fost refuzat, pe moment, pentru ca medicii sunt, in general, foarte orgoliosi. Dorinta de a ajuta e uneori interpretata ca o imixtiune in treburile lor interne...

http://adriana.freewebspace.com/photo.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

Am sunat iarasi la familia Mariei, serul inca nu a sosit, se spera ca sa apara intr-o saptamana sau cel mult o saptamana jumatate. Familia tine legatura cu spitalul, au facute deja toate analizele fetitei la Medical Test, Maria se simte binisor acum, in sensul ca nu e deloc racita, deci e operabila.
Adi Mihalachi nu poate intra deocamdata pe net, a avut de curand un deces in familie, cand va putea reveni o sa dea el mai multe amanunte.

Fetele de pe DC babusca adusca

Tu borg or not tu borg...asta-i intrebarea parca..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

Multumesc mult, Adusca!

http://adriana.freewebspace.com/photo.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adi Mihalachi spune:

Buna seara,
pe scurt, parintii Mariei asteapta semn din capitala privind sosirea serurilor, sau a setului de seruri necesar operatiei. Fetita se simte relativ bine, parintii au grija sa fie mentinuta constanta greutatea de 13 kg - pentru care sunt acele seruri asteptate. Operatia nu va fi una usoara, dar Mare e puterea lui Dumnezeu, si renumiti sunt specialistii Centrului clinic de urgenta de boli cardiovasculare al armatei din Bucuresti. Nu putem decat astepta pentru finalizarea acestui caz, la care ati contribuit cu totii, atat de minunat.

cu stima

adi m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

Foarte ciudat, a trecut o luna si o saptamana de cand se asteapta serul si nu a mai venit, chiar daca il aducea din Patagonia pe jos, tot ajungea.
Domnul general maior Ion Tintoiu a facut invitatie parintilor Mariei, medicul chirurg care a preluat cazul este Viotrel Goleanu, iar numele fetitei este Anton Maria Larisa din Targul Frumos.
Are cineva cunostinte la Spitalul Militar Bucuresti sa se intereseze de situatia exacta?
Multumesc anticipat.

Fetele de pe DC babusca adusca

Tu borg or not tu borg...asta-i intrebarea parca..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

parerea mea este ca doctorii se eschiveaza de la a opera acest copil ori pt ca e ceva riscant si se tem ca le moare pe masa, ori pt ca dupa toata publicitatea facuta nu pot accepta spaga (din orgoliu, de frica etc) si in consecinta, daca nu scot profit, mai bine nu muncesc (exista doctori care gindesc asa, nu va mirati, cumnatul meu a lucrat la urgenta rezident si a vazut baiat cu un picior zdrobit pe care nu l-au bagat la operatie pt ca nu a avut bani, pe motiv "ca nu avem nu stiu ce substanta" si in cele din urma i-au amputat piciorul)

"Serul" e probabil doar un pretext ca s-o amine la nesfirsit.

Poate ar fi bine sa se adreseze altui spital. Stiu ca Fundeniul parca e specializat pe boli de inima.




http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput