sechele dupa prea multe tratamente?

sechele dupa prea multe tratamente? | Autor: light

Link direct la acest mesaj

Copilul meu a tot fost bolnavior, s-au tinut racelile lant de el, de o luna incoace, infectie in gat, viroze si pneumopatie, tuse si asa mai departe. Problema e ca medicul ne-a tot prescris tot soiul de siropele de tuse, a facut tratament si cu antibiotic si am tinut-o cu tratamentele pana acum cand am ramas doar cu un singur siropel, Aerius.De vreo 3 zile am observat ca doar inainte de culcare, de fapt inainte de a adormi face ca si cum ar inghiti foarte usor in sec, sau mai bine zis ca si cum ar vrea foarte usor, aproape insesizabil sa isi dreaga vocea. Dupa ce adoarme nu mai face asa. Si au fost o zi doua si in timpul tratamentelor cand facea asa dar atunci inca tusea si am crezut ca ii vine de fapt sa tuseasca.Pana acum am pus-o pe seama faptului ca abia i-a trecut rinita, si ma gandeam la mucozitati. A fost o zi si la mama si azi cand a revenit si l-am auzit iar, desi nu mai are alte semne de rinita sau tuse sau altceva, am inceput sa ma gandesc ca atatea tratamente de tuse i-or fi afectat faringele sau stiu eu... Stie cineva ce ar putea fi? Luni dimineata ne vom prezenta la medic oricum dar pana atunci sper sa aflu ce poate fi.mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - iunie 2005