Bebelusi de martie - aprilie 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrianah spune:

schumi bine ai venit! pupici lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

mamacita am aflat ce are in plus vaccinul care l-am cumparat( infanrix-ul) , pe langa protectie impotriva difteriei ,tetanosului,tusei convulsive , si poliomielita ( la policlinica il da pe gurita si cica ar fi mai bine injectabil) , mai asigura protectie si impotriva haemophilus influenzae de tip B , adica o bacterie care poate produce numeroase infectii severe in cazul copiilor sub 5 ani, printre care si meningita

vreau sa va spun ca bebe s-a trezit la vreo 10 min dupa vaccin i-am dat putin ceai, a ras putin la mami a dat din picioruse , iar eu auzisem ca n-o sa le mai miste cateva ore , de durere) si a adormit la loc , doarme si acum, cred ca e de vina si vremea, vad ca a inceput sa ploua , hai ca s-a trezit , ppupicei

http://community.webshots.com/user/cezargeorgian

Adriana si Cezar (n. 23 Aprilie 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Oanamc hau ni zice ca ai luat teapa, zi si tu ca ai fost precauta Pai eu ti-am mai scris de vreo doua ori ca poti sa mananci linistita orice si nu m-ai crezut, n-am insistat, fiecare face cum crede ca e mai bine. Pofta buna!

An-k lactobarului nu-i prieste statul la plaja. Se incinge prea tare lapticul din sani si bauniesc ca-i posibil sa se strice. Stii ca nici cand faci febra nu mai ai voie sa-i dai copilului laptele din acelasi motiv. Daca te duci, stai la umbra.

Gabrianah nu stiu nici eu alte metode, supozitorul cu glicerina e arma de succes la noi cand intarzie prea mult. Succes!
Cu autobuzul cred ca idealizezi. In Bucuresti cel putin, e o mare ighesuiala in autobuze si ai ocazia sa auzi un intreg repertoriu de injuraturi si barfe. Cand e cald afara ai si bonus mirositor. Eu evit cat pot transportul in comun, cred ca il folosesc maxim de 3-4 ori pe an.

Mamacita vaccinul anti HIB (hemophilus influenze) il poti cumpara si face si separat. Eu asa am facut si la Mariuca si am de gand sa fac si la Ioana. Numai ca il fac mai tarziu si atunci sunt necesare mai putine doze. Eu merg pe schema nationala - care by the way Adriana nu e aceeasi ca pe vremea noastra - si adaug la ea vaccinuri cumparate gen anti HIB, anti hepatita A, anti varicela. Mariucai i l-am adaugat si pe cel contra oreionului si rubeolei, dar acum nu mai e cazul, l-au inclus in schema nationala. In rest mari diferente nu sunt, copii obtin aceeasi imunitate. Eventual au reactii mai mici la DTP daca fac DTPa.

Stie cineva cat de bune sunt produsele ABC Design? Ma tenteaza un patut pliant pentru Ioana sa avem in calatorii.

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Zuzunaki, bebelul tau e tare expresiv!Super pozicile! Avem si noi Suzi exact ca a voastra doar ca e alb cu roz si de asemenea avem si "semne de buna purtare" ca voi, doar ca noi avem pe nasuc .
Rrox3, intr-adevar, tu mi-ai spus, dar ai fost singura si nu am vrut sa experimentez pe stomacelul bebelinei.Asta e, dar acum recuperez!
Totusi, nu mi-a raspuns nimeni, e normal ca bebe sa pape doar de 4-5 ori pe zi? Nu e putin?
I-am facut azi proba suptului si masa a durat doar 7 minute in care a supt 120 ml.E putin? Dupa cele 7 minute nu mai vrea si pace.Imi spuneti si mie cum se manifesta un bebe care se intarca? Sper sa nu fie cazul nostru deja de pe acum, dar totusi sa fiu pregatita, poate ar trebui sa cumpar niste lapte praf, nu?
S-a invatat tare rau Leti, suge foarte putin, de cateva zile nici o masa nu depaseste 10 minute, uneori dureaza doar 5 minute.Eu sunt cam speriata.

Oana

http://community.webshots.com/user/oanamucenicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Oanamc ca timp de supt e OK. Si Ioana suge de multe ori tot 5-10 minute, de obicei cand e plin cu laptic si ii vine mult deodata. Se satura. Cand am putin laptic suge mai mult, cam 20 minute, fiindca e debitul mai mic. Daca creste in greutate e in regula, daca nu inseamna ca mananca prea putin. Bebeii cand se intarca singurei pur si simplu refuza sa mai suga la san, dar e cam mititica si nu cred ca asta incearca. De obicei sunt dispusi sa renunte singurei la confortul sanului abia pe la 9 luni (nu pun la socoteala pe cei care prefera biberonul fiindca au fost expusi prea devreme la biberon).

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

buna la fete,si la noi caldura mare, azi la umbra 31°C, am tinut sa iesim totusi la plimbare insa pentru mine caldura a fost cam prea mare si nu mi-a priit si de aceea ne-am intors destul de repede acasa. Cu masina e placul, aer conditionat, insa ma tem de diferentele prea mari de temperatura... sa nu-i faca prea rau Sarei.Gabrianah, multumim de salutari si noi va dorim din suflet multa sanatate si sa va descurcati cu bine cat e tati plecat in romania. Oanamc, nu te ingrijora daca Leti suge doar 5-10 minunte, subscriu la ce spune rrox, inseamna ca ai lapte suficient... si la mine e aceeasi faza care o descrie atat de bine rrox !!! Si eu alaptez exclusiv la san, ieri insa am avut o stare febrila si sanul drept mi-a fost destul de tare si m-a durut! Am avut temperatura maxima de 37.8, i-am dat Sarei sa suga in continuare, a fost ok, a acceptat chiar sanul bolnav iar acum sunt bine!Ieri am avut parte de musafiri, prietena Sarei, Bianca cu mami si tati, ne-a placut mult cu ei si ne-am simtit excelent toata ziua. DIn pacate eu am fost cam bolnavioara din pricina sanului si parca si Sara a fost cam nelinistita. An-k m-a invatat cum sa ma mulg singura cu mana, a fost foarte ciudat si distractiv... pentru rezerve de lapte ar cam trebui sa-mi inchiriez si eu o pompa electrica. Docamdata n-am lasat-o pe Sara cu nimeni, nici nu prea am cu cine si sa plec, ea ne insoteste permanent. Desi nu vreau sa ii introduc biberonul de frica sa nu fie confuza si sa refuze sanul mai tarziu m-am hotarat sa-i dau ceva apa pe caldurile acestea, inca ma mai gandesc cum o sa procedez...Zuzunaki, La multi ani lui Alexandros !!! Sa fiti fericiti toata viata impreuna!mamacita, ii dormim multa sanatate tatalui tau si refacere grabnica si pupicuti lui Alex!Shumi, bine ai venit printre noi, pupice lui Vladut!Andira, ne gandim la voi, multa sanatate Irinucai si un pupic din partea Sarei!Va pup pe toate si va doresc noapte buna si odihna placuta iubitilor nostri bebelusi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

gabrianah,oanamc si danna_j,
si multumim de urari!ati fost foarte dragute ca ne ati complimentat cu ocazia celor 3 luni!
noi azi am fost la ziua nepotelei de care va ziceam,la un fel de oicnic.bubu a fost cam marait cred ca din cauza aglomeratiei care a fost pe acolo.acum e in patut si doarme ca uningeras!cred ca e obosit tare!
oanamc,
sa stii ca bubu nu a papat foarte mult in ultimele zile.ieri de ex 700ml,azi 690 iar acum 3 zile 600 numai.pediatrul mi a zis ca e ok,sa nu mi fac griji.oricum apetitul scazut il pun si pe seama caldurii.la noi in casa sunt cam 27 grade ca n avem aer contionat.dar afara azi a fost mult mai cald...eu nu cred ca puiul meu a preferat tzitzi pt biberon.de obicei confuzia se face in primele saptamani.dar nici alta explicatie nu am.oricum,am mai zis intr un mesaj,n am trecut nici brusc la bibi.intai am inlocuit o masa pe saptamana,chiar 2.
si tie si Letitiei,sora noastra de suzetica

somn usor tuturor!abia astept sa dorm si eu ca ma simt epuizata.mi au venit din nou "musafirii" dar de data asta abundent si cu dureri mari de ovare...bleah!

Nicole si micul printz (19.03.2005)
"Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta." - Emanuel Swedenborg

Mergi la inceput

roxana,
abc design e o firma buna.mai ales de carucioare.si noi suntem in cautari de patutz pt calatorii.inca nu ne am hotarat la o firma anume,dar eu tind sa cumpar unul de la hauck.nu stiu ce preturi sunt in ro,dar pot sa ti zic informativ ca aici un pat dintr asta de calatorii abc e cam intre 80 si 130 euro.dar pe net gasesti la oferte speciale in jur de 40-50(alea care costa normal 80)si 100(cele care costa in mod normal 130 sau mai mult).valabil si pentru hauck.
sper sa ti fi fost de folos si succes la shoppinguit.

"Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta." - Emanuel Swedenborg

Mergi la inceput

uite aici un link cu patuturi de astea:http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DEU/Mt_DisplaySearchResult-Start;sid=zB5rsPDUfVdjsLJhL7sOuPHeqL64SOibAMc=?key=Reisebett+&cat=de_DE-ba&sort=sd

noi am luat multe chestii de la magazinul virtual respectiv si suntem f multumiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

rrox si adriana,multu de info vaccin
am iar probleme cu tata,va mai spun eu
eu am carucior abc si sunt multumita
mul;tu de incurajari si urari celorlalte fete

http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/my_photos

Mergi la inceput