Mamici de Noiembrie - Decembrie 2005 (16)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

Lavita, miiiiiir, tare aspra esti!
decideti-va odata, please, ca si Lavita pleaca devreme, sau cel putin stabiliti un loc si mergem la noroc seara le 18

http://community.webshots.com/user/lavinia295

Lavi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

pai, lavi, te tin eu la curent.
eu zic sa ne intalnim totusi azi, chiar in grup restrans, la 6 in cismigiu, si ne mai intalnim si la o "mare intalnire" pegatita din timp. da' eu am un chef sa ies, de nu se poate....
deci, eu sunt la 6 in cismigiu. daca mai vine cineva, bine. daca nu... ma plimb si io singura si ma uit la copii altora ;)
multi
C & bb 18+

Mergi la inceput

daca vreti, cele care plecati mai devreme, scrieti-mi pe pm nr. de telefon, ca pot sa dau de la servici sa va spun daca au intervenit ceva modificari.
C & bb 18+ plimbaret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Bine, OK, Corap, am stabilit, deci - vin si eu la 18 la fintina Eminescu, dinspre Conservator. Voi fi imbracata cu pantaloni grena si o bluzita lila ffffffffff decoltata. Deh, amortizama titele....
In caz ca nu ne gasim, mobilul meu este-0723-598.590.
De-abia astept sa va cunosc. Poate totusi ne inmultim pina atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

Cora , eu vin la 18 in cismigiu, da unde, la izvorul lui eminescu , cred ca e bine, toata lume il stie, asa ca conteaza pe mine, eu una categoric vin

http://community.webshots.com/user/lavinia295

Lavi

Mergi la inceput

ok. notez nr. de mobil. eminescu (ce-o fi, fantana, izvor) e adjudecat.
eu sunt imbracata cu pantaloni antijeg (mi-e greu sa precizez culoarea, cred ca bej) si o bluza fara maneci, decoltata, cu dungi albe, gri, portocalii si roz. a... am uitat sa va spun... am si o burta mare:)
si nelipsitii slapi :)
C&bb grabiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

quote:
Originally posted by lavi02

Despre T_Ioana eu am vazut de mai de mult ca a plecat... treaba ei, pacat ca nu ne-a anuntat. Poate si noi eram plictisite sa spunem inca o data ca da, e normal sa ... nu stiu ce, ceva ce noi bifasem de mult. In fine.

Eu daca ma hotarasc sa merg la dr, tre' sa plec pe la 12.30 si nu stiu daca ma mai intorc la sv. Daca ma simt bine, psihic si fizic, vin. Eu inainte de 6 nu bag mana in foc ca ajung cu Silvia de la cresa... noi ne mai lalaim. Plus ca e destul de cald.

De ce zici ca-s aspra?
Cu Ioana? Nu, eu am zis ca am vazut ca a plecat si ca poate a avut dreptate ca noi nu i-am raspuns la toate problemutele de inceput de sarcina cu care noi ne lamurisem deja. Zi-mi te rog ce ti s-a parut ca-s aspra din faza asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Corap, imi dai un PM cu nr tau de tel, ca sa va gasesc daca intarzii cumva fiind eu cu Silviuca dupa mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ce naiba facem in cismigiu, la fantana, pe dreapta!!! ca sa avem de unde ne intoarce! ne adunam 10 gravide in jurul unei fantani, in soare..mi se pare o dezorganizare aici... mama-mama. eu propun sa numiti niste terase, alegem una, cine a propus-o suna si face rezervare pentru x persoane si stabilim o ora. eu cico pe genunchi pe o alee din cismigiu, de la taraba, n-am chef sa beau, chiar daca ma atrage sa va cunosc pe voi. dupa o saptamana de munca nu stiu daca alergatul prin cismigiu dupa-amiaza erste chiar util si placut...nu va suparati... nu vreti sa propuneti niste terase?

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

aaaaaaa, ce ma enervatzi, bucureshtenceloooor!!!!
pai e frumos, va intalnitzi numa voooi?
aaaaaaa
shi acum, despre mine: par mediu, strans in coditza (l-am avut 4 ani super scurt shi super roshu, am vrut o schimbare de look)... shaten cu shuvitze blonde, 1.67 inaltzime... greutate... ofof, aveam 65 inainte de bebe (shi m-am ingrashat vreo 8... sau 9... ), 28 de ani, iubitoare de frumos... hehehe
xandra, 16+

Mergi la inceput