Mamici de Noiembrie - Decembrie 2005 (16)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Azi am fost la nenea doctorul Stamatian sa ne vada la eco. M-a anuntat ca am un copil sanatos, toate cifrele pe care le spunea erau normale, si la sfarsit nea anunta ce putza are.
Este baietel si se va numiDimitrie-Alexandru.
Ripley cum sa nu, hai sa stabilim o data ceva si o zi si sa iesim la o mica barfa:P Da un pm.

aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

bb_alinus da, se pare ca am ramas doar noi...eu sint in alergatura mare; la ora 5 am ora la masaj, apoi ma duc fuga acasa sa fac sarmale, sa coc vinete,maine seara vin niste veri de-ai sotului meu din Ohio, sint in trecere prin Canada. Maine ma scol dis de dimineata sa fac cu soacra niste prajiturele, sa fac curatenie, sa-mi pun rufe la spalat, vroiam sa ma duc la coafor dar nu mai am timp,asa ca o sa incerc sa ma vopsesc singura, mi-am luat o vopsea numai din plante, fara amoniac, la ora 3 mergem la o nunta ai unor buni prieteni canadieni, duminica vom petrece cu verii din Canada care pleca seara.
In general sf. de saptamina trec f f repede la noi, ba avem musafri, ba mergem la nunti si botezuri,ma bucur ca avem prieteni multi si asa trece timpul mai frumos.

aura sa-ti traiasca baietelul sa fie vesel si sanatos!!! vai, ce bucurie pe tine sa stii ca totul este bine si ai aflat si ce este!!!

Ina

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;31/st/20051203/k/f560/preg.png

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela Anca spune:

Aura Sa-ti traiasca baietelul ,felicitari !
Promta ,ai aflat sexul si ai si venit cu numele
20 sap 3 zile

Mirela si Cosmin 2 ani si 9 luni
http://www.cosminalexandru.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Aura, sa iti traiasca baietasul! Frumos nume ati ales - si noi de vom avea baietel il vom numi Alexandru Paul, insa mai avem de asteptat cu verdictul ca la noi urmatoarea eco e abia pe la inceput de iulie!

Wou Ina dar cum rezisti in ritmul asta? Ca mie asa imi place sa profit cand sunt off in timpul saptamanii si sa nu fac nimic decat sa ma odihnesc, sa stau la soare sau in apa, sa fac cumparaturi sau sa citesc - macar o zi din doua! Ba mai sun si niste prietene care sunt mai mereu disponibile si mai tragem o barfulita mica ca intre fete... Iti urez succes la sarmale si vinete, recunosc ca imi cam ploua in gura insa pe caldurile astea incalificabile eu nu ma apuc sa fac - la toamna cand vine bb o sa o pun pe mama ca tot o sa vina pe la mine sa ma ajute:)
Apropos, energia ta ma face sa ma gandesc la o foarte buna prietena de a mea care e si ea in Canada (Montreal), gravi ca si noi ( cu o luna mai mult)si care nu se opreste din alergat, e tot timpul in activitate de nu stiu cum rezista!
Distractie placuta!

Alina 18+

http://community.webshots.com/user/alina_delebarre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Sal'tare fetelor.
M-am intors din RO. ahhh si m-am ofticat ca am vazut ca ati pus-o de o intilnire. Pai, bine, mai burtici, la o zi dupa ce am plecat eu de-acolo???

Eu tot obsedata cu miscatul.. Mi s-a parut mie ca simt, dar nu sint sigura...
Abia astept sa ma duc miercuri la urmatorul control. Acum mi-am gasit alt motiv de ingrijorare. Nu-s ce-i pe-acolo jos, dar eu simt de citeodata de parca as avea un tampon intravaginal.. Sper sa nu fie de rau, ca ma oftic.
Numai bine tuturor.
Bic

DPN 2.11.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

bb_alinus multumesc! scuze daca ti-am declansat pofte!!! am trait-o pe pielea mea de multe ori si a trebuit sa ma duc acasa si sa ma pun pe treaba...la noi a lasat-o mai moale vremea de vreo doua zile, dupa ce au fost niste ploi de mai toata frumusetea, de-aia imi permit sa stau prin bucatarie ca nu este atit de cald (vinetele le coc la bbq). Cu alergatura ce sa zic, si eu si sotul meu ne-am obisnuit in ritmul asta accelerat,nu cred ca ne-ar "aranja" alt stil, poate ne vom potoli cind va veni bebe, dar nu prea cred...oh, ce mi-ar place si mie sa citesc mai mult, deocamdata ma rezum sa rasfoiesc zilnic carti despre gravidute.

Bic bine ai revenit, cum ti-a placut in tara, da-ne si noua detalii te rugam!!! In ceea ce priveste miscarea lui bb, eu zic sa nu te sperii ca este normal ca in unele zile sa fie mai jucausa si in altele mai potolita...o fi si ea saracuta obosita dupa drum...

& puisor 15+

Ina

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;31/st/20051203/k/f560/preg.png

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Mama, mama, fetelor, ce se mai vede ca am trecut de primul trimestru!!!
pai va aduceti voi aminte ce subiecte stresate si lipsite de interactiune erau atunci? Plus ca dormeam toate pe rupte si eram fara chef. Nu-mi vine sa cred ce bine e acum intre voi!!!

Eu nu am mai reusit sa intru ca acasa calculatorul a fost "bolnav" si dus la de-virusat, iar la job-ul cu calculator n-am ajuns ca e sesiune si eu fost examene prin facultate. Iar de saptamana viitoare incepe licenta, asa ca nu voi mai putea intra atat de des!

Cu privire la rezultatul trimiteri la cardiologie, raspunsul este: MAI BINE MANCAM TREI PIZZA DE BANII AIA!!!!. Ce prolaps! (intr-adevar, asta-mi spusese dr. mea ca am). Cardiologul m-a consultat cu doppler vreo 20 de minute si m-a intors pe toate fetele ca sa-mi spuna ca, macar in ceea ce priveste hertz-ul nu am nici o problema! Am plecat bodoganind si am promis ca nu ma mai duc nicaieri unde ma mai trimite dr. de familie!!!!

Lavi02 nu pot sa cred ca tu te poti demoraliza, tot timpul mi-ai facut impresia unei tipe tare "cool". Si sunt sigura ca e asa! Dar inteleg ce chestia nasoala a fost cu echo ala "clandestin" - eram
si eu pe punctul sa fac asa ceva, tot la o prietena rezident, dar m-am lecuit, dupa ce am citit ce ai scris!!

Maria_Alexia vreau si eu intalneala - cand vine Cora de la mare nu o mai lasam sa scape. iti tin pumnii cu seful neamt! Eu l-am anuntat azi pe seful de catedra si a fost OK. Sa vedem sapt. viitoare la biroul personal.

Dienutza tie chiar am vrut sa-ti scriu mai repede, dar am ramas in urma cu subiectele. Pai cum sa suferi, mama, ca esti cea mai mica mamica? Mie mi se pare ca esti cea mai tonica prezenta dintre noi si ma hranesc si eu din tineretea si vitalitatea ta. Chiar iti citesc posturile cu maaare place si mai cred ca esti o frumoasa (sunt chiar convinsa de asta)!

fetelor ce bine ca suntem mai multe ochelariste pe aici!

In legatura cu nasterea, am auzit doua chestii care m-au ingrozit: care, cica, dor mai tare decat nasterea in sine:
1. clisma inainte (cu 2 l de apa in colon
2. daca nu-ti ies sfarcurile (nu sunt desfundate canalele de lapte), vine o asistenta si te trage de ele pana de desfunda - AAAAUUUUUU!!

despre mine: 1.62, 49 kg (in sfarsit!), blonduta spre saten (poza in album), Rac, ochelarista - desi in poza nu se vede - sanii mici, dar durerosi si burtica usor vizibila.

va dulce si asteptam detalii de la intalneala!!!

Tania & Punctuletz 13+

Punctuletzul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Fetelor,

Va salut si eu dupa o pauza destul de lunga! Am fost plecati in vacanta, o saptamana in Paris si doua saptamani in Romania. Abia ne-am intors zilele trecute si incet-incet ne revenim la normal. Eu cu sarcina m-am simtit foarte bine si ma bucur ca am trecut cu bine de primul trimestru.

Va pup pe toate si abia astept sa citesc ce-ati mai scris!

Meems 13s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Bic, bine ai revenit!

Fetelor ochelaristelor, ca tot vroiam sa va intreb mai demult! Si eu sunt mioapa, am -2.5 respectiv -3 dar gineco nu m-a intrebat nimic, nu mi-a dat nici o trimitere la oftalmo! Credeti ca e ok pt o nastere naturala cum vreau eu? Sau sa ma ingrijorez deja?

Chiar nimeni nu ne povesteste cum a fost la intalnire?
Pupici,

Alina 18+

http://community.webshots.com/user/alina_delebarre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

buna, fetelor, doamne, ce mult vorbiti - imi place!:) cum a fost la intilnire.... sinteti de invidiat, zau.
am pus pe site filmuletul cu bebe in burtica, va rog sa scuzati zapaceala eco-ului 2-D, placenta si chestii:). bebica e in majoritate din profil, cam la 15-20 de secunde de inceput o puteti vedea cum isi incruciseaza minutele peste ochi/cap si priveste printre:). pe la mijlocul filmuletului, deschde gurita si un pic mai incolo, inghite. mie mi-a placut:).

va pup ca fug sa pregatesc masa pentru musafiri - azi e ziua de nastere a sotului.

pupici si un weekend bun.

mona, lia (24.04.2004) si simburica mica (20+)

www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA www.seansimon.com/movies.htm#liawalking" target="_blank">PRIMII PASI
www.seansimon.com/aruba2005.htm" target="_blank">VACANTA

site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput