Inca odata am nevoie de ajutorul vostru.....

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Lona, te-ai bagat si tu ca musculitza in laptic... ! Nu te-ai inecat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Bruxinha, o de la mine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Dragalase(i)lor,pentru ariceala si sagetele exista minunata optiune "MP";va rog frumos s-o folositi ca sa nu fim nevoiti sa recurgem la rezervele cu pic!

Irina,veve & croko
poze,poze,poze si iar poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bruxinha spune:

quote:
Originally posted by Lona

[size=1]Cum de ce? Si noi de la cine mai sorbeam intelepciune, de la cine invatam sa ne indreptam greselile adevarurile universale din putul gandirii

Fetelor, deci nu-s eu nebuna... pfiuuu ce usurare..

Iar despre musca care se baga in lapte - pai d'aia e forum, nu? sa ne bagam. Ca doar nu e strachina personala a stiu-eu-cui-dar-nu-vreau-sa-zic

Veve, gata, ne-am calmat (cred...), si-mi ofer voluntar persoana virtuala pentru eventualele (meritate)

"Daca n-as avea sentimente as putea deveni cea mai inteligenta femeie de pe pamant" - Anais Nin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

quote:
Originally posted by violeta69

Eu sunt ....as putea spune,bine......cel putin sunt linistita,nu mai palng,dorm mai bine,ma intalnesc cu prietenele mele dragi,vorbesc mult la telefon,spun si eu la toata lumea...si pt. faptul ca nu mai tin in mine totul,parca povestea asta e a altcuiva!
Acum cel putin pot spun ca nu mai am atatea cosmaruri,indoieli......nu sunt fericita,dar imi e mai bine asa!

Elena-V.

Violeta, m-a bucurat ce am citit. Esti pe drumul cel bun !
Numai bine iti doresc !

Daniela (10+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput