astept si eu un ingeras

astept si eu un ingeras | Autor: auricass

Link direct la acest mesaj

Buna Livia, Numele meu este Aura sunt din Craiova si de aproape 3 ani si jumatate incercam sa avem si noi un bb. Problema mea este ca perioada medie a Cm este de 32 zile, iar potrivit temperaturii bazale ovulatia se intampla din a 21 zi a menstruatiei.
Temperatura creste la 37, 37,2 in zilele 24,25 a CM.
De o saptamana si jumatate am inceput si eu tratamentul prescris de tine si as avea o intrebare: vreau sa stiu daca acest tratament poate avea contarindicatii si daca argila poate dauna in vreun fel vaginului, desi stiintific nu are cum, totusi tu ai studiat mai mult problema si sunt convinsa ca ma poti lamuri in aceasta privinta. Sunt sigura ca in curand pot sa-ti dau vestea cea mare pt. ca tratamentul prescris de tine este foarte complex.
Multumim din suflet si un salut calduros tuturor aspirantelor si mamicilor de pe acest site

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Aura, am postat intrebarea ta la subiectul unde Livia raspunde intrebarilor despre tratamentul naturist:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47290&whichpage=9#932879
Bine ai venit pe , sedere placuta si scurta in zona aspirantelor, sa te muti rapid la

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auricass spune:

Multam frumos Oana, am vazut intrebarea mea dar inca nu am primit un raspuns de la Livia, cu siguranta este ocupata, insa am gasit ceva sfaturi tot pe acest minunat site. Am mai deschis un subiect despre pulberea de napraznic. Tot 21 de zile iau sau tot restul tratamentului. Poate stii tu despre asta, in rest multi pupiiiciii la nesfarsit, sa auzim toate numai de bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

iti tin pumnii! sa auzim de si numai de bucurii

cius22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auricass spune:

Cius pupici la nesfarsit si tie. Astept sa va anunt cat de curand ca am un bb. ufff, nu ma descurc deloc su semnele astea.

Mergi la inceput