Mamici de iulie-august 2005 (48)
Raspunsuri - Pagina 12
Tia spune:
quote:
Originally posted by deny_82
Fetelor....voi v-ati cumparat chiloti speciali pt. dupa nastere?Eu ma chinui de ceva timp sa-mi iau sutien.camasa de noapte si halat ......si nici ca nu gasesc.....Sutiene pt. alaptat am vazut dar ......nr. micute pt. umflaturile mele nu aveau....Cat despre camasi de noapte si halate sa nu mai zic.....nici bunicii mele nu i-as lua modelele de le-am vazut pe piata......Deny si
33+http://espanol.pg.photos.yahoo.com/ph/denissa_82/my_photos
Sutien pentru alaptat gasesti la Jolidon, au un model tare destept, se desface numai cupa din partea de sus de la bretelutza
34+
Monica-Elena spune:
Fetele dupa cezariana se poate pune burtiera?
Noi mergem luni la o ultima ecografie la dr POP sa vedem cum stam si apoi marti ne facem din nou toate analizele ca sa fim pregatiti ptr spital.
referitor la listuta, Anis eu voi naste la Municipal cu dr Denisa Protopopescu.
Monica si Bocanila de 37 sapt din burtica
AMR 18 zile
Esentele tari se tin in sticlute mici.
cin spune:
Neata fetelor..am venit la munca, tot cu ochii in punga..dar mai avem putin...doua saptamani si apoi o sa murim de plictiseala acasa..
Mitub m-ai inteles gresit sau poate n-am fost eu f explicita: n-am zis ca nu vreau sa-ti dau nr meu de tel ci ca nu am ce nr sa-ti dau momentan, avand in vedere ca actualul nr pe care-l am e nr de la servici si mai e valabil fix doua saptamani, apoi va trebui sa-mi fac un abonament ...si as fi vrut listutza sa am eu nr voastre si sa va anunt daca se intampla ceva...![]()
In rest nu stiu ce sa mai zic..ma duc sa beau o cafeluta mica-mica, poate ma mai trezesc...
NIcoleta (33s)
http://photos.yahoo.com/chireanicoleta
simona79 spune:
Buna ziua la toate burticile!
Nicoleta, inca te mai duci la serv?
Eu mi-am calculat fix 63 zile inainte de DPN si de atunci mi-am luat concediul!
(adica de la 30 sapt). Si eu ziceam ca ma voi plictisi acasa dar este asa de bine!!!
Ma culc cand vreau, ma trezesc cand pot...este super.
E adevarat ca eu eram si putin suparata pe cei de la serv si a contribuit si asta f mult (mi-am luat o sapt de concediu si din 5 zile 3 am fost la serv si totusi s-a considerat o sapt intreaga)
si oricum din sapt 22 eu mergeam numai 4 ore (aveam IR-ul crescut in AU stg si niste analize de trombocite nu mi-au iesit bine si dr imi rec clexan sau sa stau mai mult in pat acasa si mi-a suras mai mult var 2)
Succes cat mai mergi la serv!
Simona
si
Mario 33+
Tia spune:
Monica-Elena,
stiam ca nu o perioada de cateva saptamani, intreab-o si pe Denisa.
pupici la burtici 
34+
simona79 spune:
Monica-Elena si eu stiam ca burtiera se poate pune la cezariana abia dupa ce taietura este f bine vindecata (depinde de org fiecaruia = am o pr care a purtat dupa 2 sapt si ceva dar nu din aceea pe elastic ci se prindea pe arici (mai groasa si o strangi cat suporti nu sa te stranga sa-ti scoata sufletul din tine). Dar asta iti zice si med ginecolog in functie de cum te vindeci si de cum crede el de cuviinta!
Simona
si
Mario 33+
lulu75 spune:
quote:
Originally posted by KULTA
Lulu, eu abia acum m-am uitat la pozicile tale, esti tare sexoasa, mama.Imi place ce burticuta ai, esti o draguta.
K30+
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
Pai dupa ce nasc, pozez in Playboy
Iti multumesc mult!
Luminita
32+ cu
AndreiTati si mami lui Andrei http://pg.photos.yahoo.com/ph/lumylorv/my_photos
deny_82 spune:
Simona,tocmai asta e problemuta mea....nr mari sunt o grama' ,dar mai mititele nema....
Tia,am cautat si la jolidon si nu am gasit nika....dar am sa mai caut......poate au adus intre timpDeny si
33+http://espanol.pg.photos.yahoo.com/ph/denissa_82/my_photos
mitub spune:
Tia, te rog dc vrei sa imi lasi pe pm si nr tau de telefon
Cin scuze, exact de asta ma temeam sa nu ajungem la confuzii. Iti trimit pe mailul de pe yahoo, OK?
Monica exista medici care recomanda, si altii care interzic. Mie dr. mi-a interzis, dar eu am purtat pentru ca imi facea bine (deci simti ca esti protejata atunci cand iti schimbi pozitia, te ridici din pat etc. E cam nasol sa te tii de burta ca ai senzatia ca iti ies toate alea pe acolo.
anis trebe ca chilotul sa-ti tina absorbantul, asta e cerinta indiferent cum nasti. In plus, daca faci cezariana, e mai bine sa fie peste taietura si bandaj, deci din cel cu talie inalta de poarta bunicile noastre :D
OanaC geanta tip voiaj, de dimensiune medie (ca cel putin in Ro e posibil sa nu te primeasca daca o vad prea mare)
Pupici,
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 33 + (DPN 1 august)
cocoloasha spune:
Lulu75,felicitari pentru sot !
Costume business gasesti si la Steinmam sau House of Art,in Bucuresti.Eu i-am luat sotului un costum foarte dragutz de la House of Art din magazinul Titan.
Mai fetelor,voi ati luat patutz pentru bebe? De unde ? Si salteluta de care : e buna cea de cocos? Ca ar cam fi cazul si am vazut niste preturi pe net.....
Si eu mananc cirese la greu,trebuie sa profitam acum pentru ca dupa nastere n-avem voie fructe....
http://photos.yahoo.com/ph//my_photos
Cocoloasha,mamica de cocolosh 32+,Victorash

Imi place ce burticuta ai, esti o draguta.