Tirgu Mures- nimeni?
Raspunsuri - Pagina 5
Marox spune:
Slippers, cit timp ai lasat-o pe fetita la bunici? Cit de des o vezi? Te intreb pentru ca il trimit pe Alex in Romānia (in Bucuresti, dar exista o posibilitate sa ajunga si in Tg Mures) impreuna cu mama si va sta 2 luni. Inca nu stiu daca o sa-mi fie tare greu fara el sau o sa rasuflu ca am ramas doar cu unul care inca n-are treaba cu olita, somnicul de dupa amiaza si capriciile virstei de 2 ani. ![]()
slippers76 spune:
[teal]Alexandrina, Jubica, Tzuni[/teal], buna ziua pe ziua de azi! Sa va mearga bine toata saptamana!
Marox eu am dus-o pe Miruna la mama acum o saptamana. Noi ne apucam de "daramat" casa
, a se citi renovare, dar om vedea noi ce iese. O sa o las acolo pana pe la sfarsitul lui august, ca din septembrie incercam o gradinita. Vedem noi ce iese. Ce sa-ti spun, imi lipseste, dar o sa o vad la doua-trei saptamani, ca mai mult nu ne rabda sufletul. E obositor pentru noi, da' o sa trecem si peste asta. In plus, in Bucuresti e cald, mizerie, praf, uffff, ce-as mai pleca si eu cu ea daca as putea! Se intelege bine cu ai mei (toti, catel, purcel, buni Nelu, busi-adica bunica, mama mare si inca un card de verisori/verisoare, unchi, matushi, etc). Tie insa, cred ca o sa iti fie destul de greu sa-l stii pe Alex atat de departe. Eu ma consolez cu gandul ca daca nu mai pot si nu mai pot, ma urc in masina, accelerez, si in 5 ore sunt acasa la mama.
Va pupic duuuuulce!
Mama Ana si Mirunica (16.05.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/slippers76/
Kitty spune:
Nu am dezertat, doar ca nu-mi merge internetul acasa, iar la servici intru mult mai greu!
Oricum intre timp am mai fost la weekend si m-am gandit la voi, cele care duceti dorul.....
Atunci ramane pe august?
jubica spune:
alexandrina eu m-am nascut la Cluj,am mai scris,doar de 4 ani locuim la Reghin(in concluzie sunt a cuiva din Cluj).Cu ce-mi umplu existenta:lucrez la o firma particulara (la financiar).Dar tu cu ce te ocupi?
Pup toate fetele!
jubica spune:
alexandrina,tu esti din Reghin?Am inteles ca nu esti din Tg.Mures ci numai lucrezi acolo.
Ps.Daca esti din Reghin punem de-o intilneala.
alexandrina spune:
Eu la Reghin doar dorm, cam de cand m-am nascut (cu exceptia facultatii pe care am facut-o la Cluj, ce coincidenta - tot 4 ani). In rest fac naveta la "judet" unde lucrez la o firma privata, deasemenea.
Si cum ati hotarat sa lasati Clujul (inteleg ca si sotul tau tot de-acolo e) pentru un orasel de provincie?
Ca sa nu monopolizam subiectul, noi cele din provincie, dau aici sfoara-n tara sa saptamana asta la "judet" au loc zilele orasului, cred ca incepand de maine. Eu nu-s amatoare, dar poate va intereseaza pe voi.
Tzuni spune:
Mey si io am facut facultatea in Cluj (il consider al doilea oras natal
) si am stat acolo din 1994 pana in 2000. Ce vremuri....Si ce oras... Da las ca nici Tg Muresul nu-i mai prejos! nu-i asa?
Servustoc!
Tzuni
slippers76 spune:
Alexandrina, nu poti trage niste sfori sa mai amanati zlele orasului cu vreo saptamana si ceva?![]()
Servus

alexandrina spune:
Nu stiu daca-s in stare sa trag cablurile de la cortul din centru, de-l instalau azi dimineata, dar aia-s mesteri seriosi, iti dai seama ca si de reusesc, ii intarzii o zi eventual dar o saptamana?
Unde mai pui ca lautarii, singer-ii si precupetii de mici si bere is gata tocmiti... Si nenea primarul are discursul cred ca gata scris.
Eu zic ca mai bine-ti refaci planul de sfarsit de saptamana.
Sau ar mai fi o idee, sa astepti "Zilele berii" sau cum le-o mai fi zicand ca am impresia ca si acelea-s pe-aproape si nu-i mare diferenta fata de "Zilele targului".
slippers76 spune:
Merci Alexandra, macar pentru intentie. Sa nu tragi de cablurile de la cort, Doamne fereste! Nu de alta dar cred ca o sa fii linsata si nici macar nu am apucat sa te cunosc (la propriu). Ma resemnez cu zilele berii sau alte zile asemenea care-or mai fi vara asta. Poate prind si eu vreo una. Cum e vremea pe acasa? Ca aici am cam inceput sa fierbem in suc propriu. Ufff ce-as mai face o baie in Mures!
Un pupic maaaaare