Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 38

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Elena fii tare, stiu ca nu e usor dar noi suntem alaturi de tine si nu uita sa te rogi la Doamne Doamne,( manastrira /bisericaMihai Voda are o icoana facatoare de minuni, si aducatoare de bebei) eu stiu ca ne ajuta si pe cei buni ii rasplateste, crede-ma, Uite si

Denisa
8+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Fetelor , care va mai amintiti de mine , maine merg la dr. cu toate rezultatele sa-mi dea verdictul si strategia ! Mi-e frica de mor si n-am nici o tragere de inima , de-asta va scriu!M-a cuprins o disperare......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Princess mama, numai bine si lasa acasa emotiile.
Ca sa te simti mai bine, fa-ti o lista de intrebari cu care sa te prezinti la dr. Asa vei fi mai sigura pe situatie si pari si curajoasa.
Hai, bafta multa!!! Nu dispera. Iti tinem pumnii stransi tare de tot.

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelaishappy spune:

Pentru toate fetele!
Chiar daca nu scriu,sa stiti ca va citesc in fiecare zi si sunt alaturi de voi ,mai ales ca si eu sunt in aceeasi situatie.
Vreau sa-i raspund Danei pentru ca eu am facut histeroscopie la Polizu si vreau sa o incurajez .Si pentru mine a fost destul de greu sa raman internata mai ales, ca din provincie fiind am venit doar la un control si profesorul a lasat la latitudinea mea sa raman sau sa vin luna urmatoare.Am decis sa raman sa nu mai fac inca un drum dar sincer iti spun am plans de n-am mai stiut de mine cand sotul a plecat si eu am ramas acolo.Dupa internare am facut imediat o analiza pentru a determina VSH si un examen colposcopic.Asta prima zi adica luni.Era si 1 martie toata lumea dadea flori la toata lumea si eu stateam si plangeam pe la colturi.Oricum pana seara m-am acomodat si cu persoanele din salon si cu atmosfera si parca nu mi-a mai fost atat de greu.Conditiile sunt acceptabile si personalul(asistente) de asemeni dar bineinteles cu banutii de rigoare.Oricum asta e o practica peste tot in spitale.Marti am facut o ecovaginala cu dr.Herghelegiu, iar miercuri am facut histero.Am facut-o cu profesorul Banceanu care s-a purtat super ,iar de medicul anestezist nu mai spun.O doamna doctor atat de draguta si de amabila ca totul mi s-a parut foarte usor.Nici nu stiu cand am intrat in sala si cand am adormit.Nu stiu cat a durat ca de emotie nici nu m-am uitat la ceas dar cand m-am trezit m-au dus la salon si cam dupa 2 ore am avut usoare stari de rau cu voma dar am adormit iara si pana a doua zi nu am mai avut nimic.Joi am facut o histereosalpingografie cu un radiolog super si care m-a incurajat continuu cat profesorul a facut operatia si care vazandu-ma cat eram de terminata de emotie(in prealabil citisem pe fisa mea verdictul dat de profesor ostii tubare libere si ma rugam sa fie bine si la HSG)a venit el singur la mine in salon cu rezultatul m-a pus sa-l pup pe obraz si mi-a dat filmele cu proba pozitiva.Vineri m-am externat si pe cat de amarata si plansa am intrat pe atat de fericita am plecat.La mine finalul a fost fericit si asta si datorita oamenilor de acolo care mi-au mers la suflet.Trebuie sa-ti spun ca nu am dat nici un ban inainte la nimeni nici unui doctor deci nu s-au purtat frumos datorita acestui fapt.La externare am facut acest lucru si asta doar ca am vrut eu nu mi-a cerut nimeni nimic.
Eu iti doresc si tie sa treci prin ce am trecut eu cu aceeasi oameni de acolo si ai sa vezi ca totul va fi bine.Sunt sigura ca vei reusi si vei veni si tu cu un rezultat bun.Ce pot sa-ti mai spun e ca atat cat a durat interventia am avut cel mai frumos vis din viata mea si crede-ma ca in primele momente dupa ce mi-am mai revenit un pic m-am gandit ca sigur e bine ca altfel nu visam eu atat de frumos.Si asa a si fost.Iti tin pumnii si sa stii ca sunt alaturi de tine!
Un pentru toate fetele dragute si care mai devreme sau mai tarziu ne vor impartasi din trairile unei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Miro, esti o scumpica!Iti multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Buna dimineata fetele si o zi cu soare!
Princess, multa bafta si tinem fata de manuta!
Avalon, din cate am inteles eu, tu ai ovulat acu 16 zile si rusii nika? Pai da-i cu testu mama!!!

Eu...azi mi-a urcat temperatura la 37, si in jurul colului aceeasi mazgaleala sangerie. Am gasit sangele ala ca ma controlez eu mereu, ca pe chilot nu a ajuns nimic! Am o "durere" usoara in burtica asa cum au eu inainte sa vina rusii, dar...temperatura. Fetelor, poate sa minta temperatura? Eu am avut si o infectie urinara si ma gandesc ca poate sa nu fi trecut de tot si de la aia sa am eu temp in pod. Ce ziceti? Se poate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pacienta spune:

Avalon esti tareeeee draguta! Si ai un dar de a incuraja lumea fantastic!
Elena nu dispera te rog! Fii tare ca asa cum zicea cineva aici pe forum autosugestia are puteri fantoma, crede-ma! Asata e lozinca sotului meu si in cele mai multe cazuri am observat ca merge! Bineinteles cu straduinta in continuare....
Miro, nu am scris la naurale de o vreme dar tin in continuare tratamentul.Si sper....Ma bucur ca ai ineput si cu homeopatul. Mai continui si cu naturistul? Fii optimista asa cum te-am vazut si pina acum. Esti tare!
Multumesc pt raspunsurile promte Avalon si Princess. Eu miercuri ma duc la o doctorita noua (romanca) si voi fi in luna 21 a CM. Vreau sa ii spun sa imi faca analizele. Pina acum am facut doar FSH,LH si estradiolul pt FIV-ul care l-am avut in ianuarie in ziua a 3-a a CM si estradiolul l-am repetat si dupa aceea.
Eu am o impresie (poate doar imi imaginez ) ca eu ramin gravi dar embrionul nu se fixeaza. Spun asta din doua motive:
1. pt ca la FIV ovulele s-au fertilizat dar nu implantat
2 pt ca atunci cind facem in peroada fertila imi vine ciclul cu dureri de cap enorme si greturi la fel de enorme. (ma gindesc ca din cauza ca "sarcina" se pierde nivelul progesteronului sau care hormon nu stiu....scade brusc si de aia mi-e rau
Ce credeti sint nebuna?
Ce ma sfatuiti sa fac? Ma refer la analize? Vreau sa le fac pe toate posibile din moment ce pina acum am stat ca in ceata cu doctorii astia de aici.....
Eu progesteronul parca stiu ca l-am facut acu vreo doi ani in faza luteala si era cam mic. Deci progesteronul i-l cer sigur.
Pina acum nu am fost eu disperata dar acum parca ma apuca...cind vad ca de patru ani merg ca orbul....

Mai am o intrebare fetele. Poate stie cineva ce se intimpla cu mine ca eu nu. Se pare ca am ovulat in ziua a 14. (eu am CM de 28 de zile regulat). Am facut numa bine cu o zi inainte si una dupa. La trei zile DPO rau tare de cap pt doua zile. Stiu clar ca e hormonal pt ca la fel ca tuci cind imi vine CM. Si parca ma inteapa si ovarele putin....Stie cineva sa dezlege aceste semne? E bai sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pacienta spune:

Am uitat!

pe toate !
pacienta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Gata! A venit alaiul! Pe cat eram ieri de suparata si tunam si fulgeram , pe atat sunt azi de linistita ... Azi merg la homeopat, fetelor (ca pe asta n-o incercasem inca). Am citit pe aici ca homeopatia face mult bine si am zis sa incerc si eu macar 3 luni de zile.
Alexia, imi pare rau, dar o sa daram in acest moment 'mitul temperaturii': azi dimineata cand am vazut ca mi-a venit am luat termometrul si zic 'ia sa vedem noi temperatura', ei bine 37!!! Eu nu mai pun baza pe temperatura, pt ca de multe ori m-am inselat avand temperatura ridicata am crezut ca nu mai vin rushii... si iata ca ei tot vin. Si credeti-ma, nu am nici o infectie. In orice caz, eu zic sa mai speri atata timp cat nu vine ciclul normal (pt ca uite, 'mazgaleli' au avut si Cata, si Andicu si a fost sarcina). Hai, da-ne o veste buna!
Pacienta, mersi mult pt apreciere! Draga mea, nu stiu cum e la voi cu fertilizarile, dar eu citesc ca aici la noi se fac o mie si una de analize inainte, pregatirile pt FIV dureaza mult timp. Admir mult tenacitatea fetelor care apeleaza la FIV si puterea de a accepta ca rezultatul poate sa nu fie cel scontat... Ceea ce nu inteleg eu: cum ti-au facut FIV doar cu 3 analize hormonale?! Sunt intrigata (ori FIV-ul costa la voi cat costa la noi o inseminare, ori dr. de acolo sunt niste ingalati , scuze pt exprimare... dar la noi si la inseminare nu vor sa ma primeasca fara HSG ). Oricum la FIV nu indraznesc sa ma gandesc inca, cred ca trebuie sa vand si pe mama si pe tata ca sa fac rost de atatia bani...
Princess, asteptam cu nerabdare vesti de la tine, neaparat planul si strategia!
Elena?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna dimineata,fetelor!
Motzunica te si va astept pe voi 2 daca lui tati ii e lene...Eu ma consideram "obraznica" pentru ca la sansele pe care mi li dau medicii cu o trompa si un ovar(si alea vai de capul lor)e mare minune daca oi avea si unul,daramite 2...
Iepurasule tu ce mai zici? Cum mai esti?
Princess,capul sus,fi "barbata",lasa disperarea,ca nu e buna! Noi suntem alaturi de tine si te asteptam cu vesti bune!
Mirela(Mirelaishappy), bine ai venit,ma bucur sa te revad...Ce mai faci? Mai scrie-ne despre tine...
Pacienta nu esti "nebuna" dar iti trebuie intr-adevar un set complet de analize...Ce ai facut pana acum, doar cele 3 analize hormonale de dinainte de Fiv? Ca e cam "subtirel" cum ziceau si fetele,ar trebui sa le faci riguros(zilele 3,14,21) precum si analizele imuno-parazitare(Chlamydia,Toxoplasma,Citomegalovirus,Listeria,Ureaplasma si Micoplasma).Sau le ai deja,ca nu mai stiu...
Avalon imi pare rau de "alai",eu chiar credeam ca ne dai o veste buna....
Elena ,te rog eu frumos nu te inchide in tine...Scoate nasucul la soare si vorbeste cu noi,o sa-ti prinda bine...

Ina

Mergi la inceput