Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 38

Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 38 | Autor: dana p.

Link direct la acest mesaj

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Irina sa stii ca in toti anii astia care au trecut de la extrauterina am devenit cam paranoica , tot timpul imi era frica sa nu fie trompa infundata.Din cauza asta am facut dupa operatie 4 HSG si la ultima hsg mi-au zis mai multi doctori ca e posibil sa fac o alta extrauterina si uite asa am ajuns sa fac si laparoscopie si o sa fiu nevoita sa fac si histeroscopie. Am fugit de laparoscopie cat am putut , dar cum se spune "de ce tie frica nu scapi" la fel mi s-a intamplat si mie.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

danuta, te-am dat disparuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Dana si eu am doar o trompita Si eu am ramas de doua ori de atunci insarcinata si de fiecare data sarcina s-a oprit in evolutie. Nici acum nu cunosc motivele si, deocamdata, nici un medic nu mi-a dat de facut ceva analize, nimic. Tu ai facut ceva?

Laura

Mergi la inceput

Buna fetelor, tocmai m-am intors de la doctor T.
Pina acum eram in ceata acum sunt in rahat.
Nu mai inteleg absolut nimic, poate voi ma puteti ajuta cu ceva, desi habar am de capul meu.Sa recapitulam:
18 aprilie menstra - urmeaza din ziua 3 stimularea cu clomifen, ziua 9 folicul 18 mm, endometru 5.3 mm, ziua 11 utrogestan, ciclul intirzie sa apara, intrerup utorgestanul, citeva pete bejulii si in ziua 35, 3 picaturi de singe, asta a fost tot.L-am innebunit pe doctor cu telefoanele iar el imi recomanda sa asteptam pina in ziua 45 cind ma cheama la ecograf: corp galben prezent, posibila ovulatie in ziua 36, si surpriza, folicul de 30/28 mm pe ovarul sting, endometru de 7.8 mm- baga pregnyl, zis si facut. Azi ziua 59 de amenoree, ziua 14 dupa pregnyl fuguta la ecografie. Rezultat: lipsa endometru, endometru liniar, ovulatia s-a produs, ovarele sunt in regula.
Acum stau si ma intreb ca boul in poteca:
mai fetelor dar endometrul care a fost unde s-a dus in aceste 2 saptamini?
Nici vorba de ciclu, dar oare cind? Asta o fi menopauza?
Trei medici se uitau la mine ca la un fenomen.
Dar unde e endometrul? Acum mai nou fac progesteron injectii, 2 miine, 2 poimiine, 2 raspoimiine.
Daca totusi ar fi sarcina aceste injectii ce ravagii produc?
Uite ce visatoare sunt, unde s-ar prinde sarcina daca nu am endometru.
Dar de ce au insistat asa mult daca am facut testul de sarcina si cum este? Ei intrebau, ei raspundeau, daca ar fi extrauterina deja apareau durerile. Pai nu se vedea extrauterina la ecograf?
Ceva imi scapa, voi ce parere aveti? in tot acest timp testele de sarcina au iesit negative.
Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Laura Ioana si eu am 2 sarcini oprite in evolutie si am facut ceva analize, dar pana acum la fel ca si tine nu am gasit nimic
dar, daca s-a intamplat de 2 ori la rand ceva undeva este...

If hope were not, heart would break.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Elena, daca era sarcina, o vedea la eco. ce ti-a zis? cand va mai vedeti? ce mai faci pana atunci? nu e posibil k petele alea sa le fi interpretat ca fiind menstruatie?
stai k io nu inteleg ceva. daca ai luat din ziua 11 utrogestan..in ce zi ai ovulat????? ai luat inainte de ovulatie? umm
chiar ca nu mai inteleg nimik

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Elena aici eram, dar mai mult din umbra.Am avut saptamana trecuta o stare tare naspa din cauza sotului meu, acum s-au mai rezolvat din probleme , nu de tot dar oricum e un pas inainte.
Nu stiu ce sa zic de stare ta. E nasol sa nu ai atat timp menstruatie si nici sarcina sa nu fie.Toti hormoni sunt dati peste cap si parca iti vine sa bati pe toata lumea.Extrauterina se vedea de acuma la echo. Acum mai iei utrogestan? Daca da oprestele daca tot nu au vazut nimik acolo ca sa-ti vina menstruatia.
Laura Ioana am facut anul trecut toate analizele posibile , nu cred ca mi-a scapat vreuna.Am cheltuit anul trecut pe doctori, analize si pastile date in functie de rezultatul de la analize + drumurile la Bucuresti in total 50 mil lei, fara sa exagerez deloc ,ca mi le-am scris pe hartie.Iar de 5 ani de cand ma chinui cred ca strangeam de vreo 2 FIV-uri, dar degeaba le fac daca mie mi se opresc din evolutie.
Mirela ce-ti face gaurica?S-a mai inchis?

Dana

Mergi la inceput

Nu am luat nici un medicament de capul meu, doar la recomandare, si utrogestanul l-am luat din ziua 11 pt ca ovulatia se produsese in ziua aceea(eu am ciclu de 25-26 zile), l-am intrerupt de 27 zile, adica din ziua 33.
Pe mine ma dispera endometrul, daca era unde s-a dus de nu mai e?
Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Ma scuzati ca nu am mai putut intra. Da la dr Moisa am facut inseminarea dar nu sunt pacienta dansei, sunt pacienta drului Niculescu si a drei Neamtu de la Parhon (cu cea din urma am "combatut" mai des).
Cum mai ziceam insa si pe subiectul cu pacientele drei Moisa, cred ca nu a iesit nimic ca am eu asa impresia ca ovulatia s-a produs mult prea tarziu adica in ziua 15 si eu am facut inseminarea in ziua 13 dimineata. Cat sa traiasca si gigeii aia amaratii. Si in zilele 14 si 15 nu am mai prestat pentru ca eram groaznic de obositi si am adormit amandoi - sa ne fie rusine.
Ieri, adica in ziua 15 am avut intepaturi la ovare, sanii mai sensibili si burta umflata. Off, imi vine sa mor, pe cuvant, imi e asa necaz ...
Ce o vrea Dumnezeu ...

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

dana, da iubita, s-a mai inchis, dar nu de tot, nici macar pe jumatate, dar e pe cale de a o face. de ieri am lasat-o desfacuta si vad ca evolueaza mai bine decat cu pansament. asta e..ce-o fi o fi. ma uitam la cea din stanga k e ok..cea din dreapta care e facuta chiar pe op de apendicita e un pic rosie, dar si ea e aproape vindecata..numai asta a facut fitze. am decis eu ca ma vindec greu, ca inca mai am semne pe mana de la branula si de la tentativa de branula si analize (unde nu imi gaseau vena)..deci..asa se vindeca la mine..mai greu
sarumana de intrebare. la tine se mai aseaza lucrurile?
Motzunica, unde esti?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput