Bebelusi de sept-oct 2004 (53)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Pana reuseste si ea sa intre....va salut din partea Andorei
Dependenta curata, fetelor!

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Ellen, multumesc pt felicitari! Am reusit sa vad pozele cu nazdravana ta. Sa-ti traiasca si la cite mai putine cazaturi!

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

Buna dimineata,

avem si noi inca un dintisor ....

Mai fetelor, copilul meu nu vrea apa sub nici o forma, nici macar ceai nu mai vrea ... pe caldurile astea .. Daca incerc sa-i dau zici ca este apucat, stringe gurita si daca insist incepe si plinge. Scrie in carte ca "stie copilul, bea cind vrea" bine bine dar chiar sa nu-i fi fost sete deloc? Tot ii spun "Bea mai un pic de apa sa vezi ce bine este" ... nimik ... nu vrea si gata. Nu-mi ramine de facut decit sa dau in continuare si sa ma refuze .. la un moment dat tot o sa bea (ca doar nu o trece direct la bere)

Ziceti ca sunt dubioase borcanelele astea de la nestle??!! Eu ii dau tot timpul cind suntem plecati dar numai cu combinatii de fructe cele cu legume nu prea imi plac mie au gust de chimicale (asa mi se pare).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutari fetelor!

Am fost si noi plecati de vineri dimineata(hotararea am luat-o intr-o secunda si am pregatit bagajele in 15 minute) pana aseara la tara.
Am fost si la Oradea vineri si am mers cu bazucu la gradina zoologica.A fost super incantat de animale! Dadea din manute si din piciorute de abia-l mai puteam tine de bucurie!Si chiuia!

Am citit din urma dar nu mai stiu cui vroiam sa-i raspund! Am vazut si poze cu bebici marisori....adevarate domnisoare si domnisori!

Acum fug la gombot...revin mai incolo!
Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Bine v-am gasit!
Aseara am aterizat de la munte si sunt super stresata ca am casa vraiste si multa treaba de facut, mai ales tortul Ioanei ca azi e ziua ei si avem ceva musafiri mai pe seara dar tot nu m-am putut abtine sa nu citesc cate ceva de pe forum.

Eu ii dau lui Dami borcanele de la Nestle cam 1 data/ saptamana si nu a avut nimic niciodata, chiar ii plac foarte mult iar printre preferata se afla chiar mazarea cu curcan si jambonul cu rosii.

Fug la treaba si ne mai auzim maine .

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

MamaElei, multumim mult pentru urari.

Mihaela, e doar o iluzie faza cu CD-urile. Exact cand a inceput sa le scoata din carcase le-am multat de acolo. Nu mai avem nimic prin dulapuri, doar hartii, ca sa gasesca si ea ceva atunci cand cauta

Santate Alexiei si sa ii treaca repede bubitele.

M-ati pus si pe mine pe ganduri cu borcanelele alea de la Nestle. I-am dat si eu de la Nestle, dar numai borcanele cu fructe si nu a avut nimic. Pana acum ii luam de la Hero, dar nu stiu ce mi-a venit in ultima vreme sa ii iau de la Nestle.

Angela, felicitari Licuriciului. Cred ca si noi o sa ne apropiem de voi la lungime. Bebelina mea avem la 8 luni 76 cm asa ca la 9 luni sigur o sa aiba cel putin 78 cm. O vad si eu ca a mai crescut. La kg nu avem nici o sansa sa va ajungem....ca doar e dominisoara nu, trebe sa aiba si ea siluieta, daca mama nu are .

Geo, La Multi Ani! Ioanei. Sa fie sanatoasa, voioasa si voinica si distractie placuta.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Fetelor, eu am avut probleme cu borcanelul de la Nestle asa ca am luat decizia ca nu o sa-i mai dau....poate ca alti bebei il vor tolera foarte bine si nu vor avea nimic dar cel putin in cazul nostru nu ne face bine.
Borcanele de la alte firme (Her, Hipp, Bebelac) i-am dat si ii voi da in continuare pt ca nu a patit nimic de la ele.

Ionella, Alexia avea bubite peste tot...erau mai mult niste pete rosii si unele erau ca niste cosuri mici pline cu lichid. Arata groaznic...Astazi, dupa aproape o saptamana tot mai are cateva urme de bubite pe maini si picioare. Pe burta, spate, gat nu are nici macar una...deci daca erau de la caldura trebuia sa aiba in jurul gatului unde facea ea de obicei.
Eu cred ca bebele tau are de la caldura.

Georgiana, sa-ti traisca fetita si sa invete bine la scoala!

Frosa, felicitari pt noul dintisor si...poate-poate se va gandi bb sa bea si el apa...ca e buna, nu strica memoria...hihihi!

Angela, dintisor nou si la voi?...Felicitari!
Si e baiat mare Licuriciul....78 cm....vise pt noi piticutele...pupici!

Mandra mea maraie acum. A bagat o mana in sertarul pe care singura la deschis ca sa scotoceasca pe acolo si cu cealalta mana impinge sertarul sa-l inchida cu tot cu mana ei acolo....si nu intelege de ce o doare mana. Doamne, numai prosticele face!
Ma duc s-o culc caci atunci e cuminte...hihihi

Pupici!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 9 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

quote:
Originally posted by mama lui Licurici

Netata!

Bine ca s-a mai racorit!!!!

Noi am fost sambata la padure si Licuriciul si-a dat tot programul peste cap. Unde de regula dormea pana la ora 14 doua ture (fiindca se trezeste pe la 8) ceva de genul 9-10, 12.30-14....acum nu a reusit sa adoarma prima data decat la 15 si a dormit doar 30 minute. Din cauza asta a mancat si destul de putin...UFFF
Ieri a fost mai bine, si din cauza ca s-a mai racorit si a putut sa doarma bine.

Am citit tot din urma dar nu mai stiu ce voiam sa spun.
Mai i-am mai dat si eu Nestle puiului meu da' nu a patit nimic. Ce sa zic, o sa evit!

Noi, la 9 luni jumate avem 9,100 kg si ....tineti-va bine 78cm (am citit ca media la varsta asta e pe la 72 cm). Oricum toata lumea crede ca are peste un an!!!

Pupici bebeilor bolnaviori! Sa se faca bine repede!

Wow, ce va invidiez pe cele care plecati curand la mare!!! Noi abia la sfarsitul lui august!

A! mai avem un dintisor!!!!

Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51197" target="_blank">POVESTEA LICURICIULUI

se pare ca licuriciul tau l-a depasit pe al meu care mi se parea ca-i cel mai lungan din gasca (la 8 luni avea 75 cm)... acum nu stiu exact cat are...

in ce statiune mergeti la mare? ca si noi mergem la sf. lunii august, in mamaia...

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

quote:
Originally posted by georgiana.david

Bine v-am gasit!
Aseara am aterizat de la munte si sunt super stresata ca am casa vraiste si multa treaba de facut, mai ales tortul Ioanei ca azi e ziua ei si avem ceva musafiri mai pe seara dar tot nu m-am putut abtine sa nu citesc cate ceva de pe forum.

Eu ii dau lui Dami borcanele de la Nestle cam 1 data/ saptamana si nu a avut nimic niciodata, chiar ii plac foarte mult iar printre preferata se afla chiar mazarea cu curcan si jambonul cu rosii.

Fug la treaba si ne mai auzim maine .

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

La multi ani pt. Ioana!!!!!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Am uitat si eu sa zic, FELICITARI IEPURASILOR si la mai multi dintoci care sa iasa usor.

Eliana, felicitari Elenitzei pentru scaunel. Sa il folosesca sanatoasa si sa pape bine in el.

Bebelina mea si-a facut iar un zbenghi la nasuc. Ieri a descoperit cum se deschid dulapurile. Pana acum doar se tinea de ele, fara sa traga, dar ieri a descoperit sa se pot deschide. A inceput sa traga ba de o usa ba de alta pana cand a tras mai tare de una si s-a julit la nasuc. Dehhh...semn de buna purtare.

Ieri a baut si putina apa din cescuta. Tare mult i-a placut ca are si ea "cana" ei. Pana acum ne vedea pe noi ca bem cafea din cana si nu ne lasa pana nu punea ea mana pe cana, iar cand era goala, ii dadeam si ei cana sa se joace si se facea ca bea din ea...asa cum faceam si noi. Asa ca ieri am zis sa incerc sa-i dau si ei sa bea apa din cescuta. Am crezut ca o sa refuze, dar de unde....a prins cescuta cu amandoua manutele si dai si bea.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput