Secrete secretele
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
adrienne12 spune:
inca o zi ai pus punctul pe i. Exact asa sint eu si asa e si prietena mea. asa am crezut ca sint toate femeile... de fapt cred ca asa devin cele maritate de mai mult de 7 ani... eu cred ca cele care nu au inca un ban pus deoparte pt. zile negre fara stirea nimanui sint numai cele care fie nu au de unde, fie sint maritate < 7 ani.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
adrienne12 spune:
inca o zi, trebuie sa te si contrazic. am incredere oarba in prietenul meu care este un barbat f. f. sincer si de fapt asta e prima calitate pe care o apreciez la el. si eu vreau sa fiu la fel de sincera fata de el dar cum inca nu sintem casatoriti de ce i-as spune eu cite imi cumpar etc, etc??? Cind le vede si eu ii zic, pai le am de mult.... Daca am fi casatoriti cred ca din respect pt. el nu as avea fonduri secrete (dar mi-as exprima dorinta sa avem un emergency fund) dar daca mi-ar propune cineva sa iesim la o cafea la supermarket tot nu i-as spune... ei vezi, de-asta nu ma grabesc eu cu maritisul...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tora97/tora97.jpg)
tora97 spune:
eu una nu pot pastra nici un secret fata de el...
cit despre fonduri secrete.. am incercat, insa tot i am spus si le am scos la bataie pt casa ori alte nevoi comune. Imi place ideea de a avea un banut pus la pastrare, insa nu ma pot abtine si... s a dus tot secretul
adevarul ca mi place sa vorbesc cu el despre cite n luna si n stele.. inclusiv birfa cu vasileasca ori alte alea Desi recunosc, uneori mai bine mi puneam 7 lacate la gura decit sa fi spus cite unele.
cred ca depinde de felul omului de linga tine... eu am cam urmatoarea folosofie fata de acest subiect: daca tac si nu sporovaiesc, SIGUR am ceva de ascuns
http://community.webshots.com/user/tora97
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez
iully spune:
Nu pot spune cu tarie ca am secrete fata de sotul meu.Nu ii spun totul dar nu e intentionat,pur si simplu uit sa ii spun unele lucruri care mi se intampla.Sunt lucruri care nu sunt legate de viata comuna,discutii intre prietene,chestii de la servici...
Am un fond de bani separat dar nu e secret.E al meu si il pot cheltui cum vreau eu fara sa-i cer parerea.Daca e nevoie in casa dau in casa dar doar in situatia in care nu avem alti bani la momentul respectiv.
Desi stiu ca si el are lucruri pe care nu mi le spune,am totala incredere in el.
Pupici,
RaluD spune:
Noi castigam f bine.
Suntem impreuna de 8 ani si jumatate.
Deci cred ca suntem exceptia de la regula.
Raluca, Emi bebelusa si bb2 din burtica
cristiama spune:
Bravo RaluD,
Mamei mele i se parea f fun sa nu spuna cat costau lucrurile, sa faca asa, un mister din toate. Concluzie: nu cred cand imi spune cat a costat ceva, desi pe noi fetele ei ce motiv ar avea sa ne minta?
N-a avut o relatie buna. Incerca sa ma invete si pe mine sa nu-i spun sotului cand ii dau bani ei sau ii cumpar ceva. Da stiti ceva, ii spun si uneori zice chiar el: nu luam nu-s ce pt mama ta?
Si mie mie tare drag de el.
Asa si soacra: cica sa nu-mi spuna mie ca-i ia frigider nou, ca parca pe ala il ascunzi intr-un ungher si nu l-as fi vazut!
Eu ma bucur asa de tare ca n-am secrete. Nu vi se pare obositor sa ai secrete?
scarmanus spune:
Asta cu secretele circula in paralel cu aia cu minciunile: ne mintim sau nu sotii? Pai normal ca-i mintim, si inca benign si de multe ori pe zi. Ca doar n-o sa-i zicem vai, ce scorpie maica-ta asta, o sa pui un zambet pe buze si mai si strangi din dinti, ca doar n-o s-l ranesti zilnic pe sot doar pentru ca nu ne alegem noi neamurile. Asa si cu secretele, trebuie sa existe dar in forma benigna, alea despre depilat, despre masti si alte nimicuri cu care barbatii oricum nu-si incarca memoria de pomana si la drept vorbind nici nu-i intereseaza prea mult. Ma cam pierdeti la faza cu secretul ca necesitate, adica imi cumpar pe ascuns nu stiu ce. Daca nu face scandal in mod normal pentru un capriciu personal satisfacut atunci de ce sa-l ascund cand mi-l fac, asta nu pricep. Le inteleg insa pe cele care spun ca au conturi secret in masura in care s-au ars o data, adica au trecut prin situatii in care increderea le-a fost inselata. Normal ca nu-i etic dar e sanatos sa ai un cont numai al tau. Sa ilustrez prin exemplul dat de o prietena casatorita de 18 ani (cu un strain, ca in cazul de fata e relevanta chestiunea). Spune: in 46 de ani le-am vazut aproape pe toate, si oricat l-as iubi pe barbatu-meu, de mi-as da si viata pentru el, nimic nu-mi poate garanta ca oamenii nu se pot schimba. Daca totul va fi bine nu am facut nici un rau avand un cont numai al meu, pot face linisitia cadouri mici cand am chef (chiar si pentru el) fara sa ma ating de conturile comune. Dar daca nu, eu trebuie sa am un minim de siguranta in spate. Puteti zice ca n-are dreptate?
pisici, flori si jucarele