Bebelusi de ianuarie - februarie 2005(25)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cam33 spune:

Oana imi pare rau de Seb ca e bolnavior. Da' unde ati racit asa amandoi?

Shobo felicitari ca ai reusit sa-l faci pe bebe sa doarma noaptea. Ai un sot sa-ti traiasca.

Mamici care alaptati, cand incepeti diversificarea si cu ce? Se spunea ceva despre o schema de la Culcer. Mi-o da si mie careva?
Multumim

Cami si bebe 5luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Crinuta si io la fel cu laptele, mai ales ca arunc destul de mult. Da acu asta e, bbii sa fie sanatosi.
Oana , mi-ai adus aminte si de tavalelile mele de cand eram mica. Tu de unde esti. Din Buc? Maiii, ce ager e Seb.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

Fetelor, bebelusha mea nu sta pe burta, adica nu vrea sa puna capul jos... eu o pun pe burtica si sa cu capul ridicat pana i se invinetesc manutzele... mi-e mila de ea si nu pot sa o las. Nu stie sa-si puna capsurul, il ridica intr-un si pe urma care intr-o parte pe o manutza. N-am invatat-o pe burtica si acum habar n-are. Decat cu capul ridicat. In schimb cvrea numai in picioare, sta incordata sa n-o asez in fund.

Bestutza, nasol cu neamurile astea. Mie a reusit soacra-mea sa-mi puna oarecum in cap si veri de-ai lui care-s de varsta noastra... Dupa ce ca nu ma bazam pe ea deloc, se mai si uita urat la mama la botez, probabil de ciuda ca se sacrifica mama si venea mereu din Alexandria sa ne ajute cu mancare, curatenie, statea si weekendurile... si si-a dat seama ca pana si fii-su comunica mai mult cu mama mea decat de ea... fa actul ala daca poti si ai sa te simti mai bine... Mie-mi zicea soacra-mea de mult ca daca ne luam 2 camere facem schimb cu ei, ca au 3, iar dupa ce am nascut zicea ca altii au stat 5 in 2 camere si ca ea nu indrazneste sa-i zica lui barba-su de schimb... Promite numai tampenii si nu face nimic, in schimb, daca mi-am cumparat eu haina de piele a vrut si ea (ne-a cerut noua bani) aruncand faze de genul ca "apartamentul lor cui o sa ramana".. de parca am ce face cu el peste 30 ani... daca vrea sa faca ceva, sa faca atunci cand trebuie, nu cand are chef, nu?
Totusi, nu ati putea sa va mutati pe undeva prin zona si sa continuati asa-zisa "ingrijire"? Adica sa-i cumparati ce are nevoie sau stiu eu ce tre' sa faceti...
Eu cand vad ca platim facturi si astia-s asa dusi cu capul, ma gandesc sa-i spun sa ii lase nepoata-sii (fata surorii ei) apartamentul ala si s-o ferce p-aia la cap cu tampeniile ei... Auzi, vrea haina de piele sa o frece pe la tara... ca nu are servici cum e cazul meu si nici varsta mea... Stii, una e sa zici n-am bani de factura de curent si alta n-am haina de primavara, dar vreu de piele nu de stofa... Bina, vazand ea ce fatza am facut ne-a restituit o paret din bani in rate... asta e de acum 1 an si ceva.

http://community.webshots.com/user/megg2005

Megg si bb Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Gabi, nici Mihai nu se intoarce si are deja 5 luni implinite. Sunt si eu curioasa cand o va face. El doarme numai pe burtica si petrece mult timp asa jucandu-se, dar de intors, nimic.

Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Poze

Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Shobo, Tudor doarme pe burta de mic, de pe la 1 luna. De fapt din perioada colicilor si intr-adevar da aerul afara mult mai bine. Eu nici nu-l mai tin sa ragaie.
Cat despre casa, noi ne-am cumparat un teren in Mogosoaia si vrem sa ne apucam de constructie (cu credit) dar nu prea avem curaj ca nu ne pricepem la constructii si nici nu avem pe nimeni de incredere care sa ne ajute si sa supravegheze lucrarile. Pana la urma o sa ne luam inima in dinti ca n-avem alta solutie. Probabil o vom face pana la urma la cheie, cu o firma specializata desi este mai scump. Pana atunci am zis ca ne mutam in sufragerie ca e mai sanatos, asa cum ai spus si tu. Asa nu ne odihnim bine de loc si poate va dormi si el mai bine.
Gabiu, Tudor se intoarce in ambele sensuri adica de pe burta pe spate si de pe spate pe burta dar mult mai devreme s-a intors de pe burta pe spate. Invers (adica asa cum face Stefan chiar si in carucior) a fost mai greu...Probabil pt. ca el asa doarme, pe burta. Nu stiu, ma gandesc ca asta ar putea fi o explicatie, cei care dorm pe spate se intorc intai de pe spate pe burta si invers, cei care dorm pre burta se intorc de pe burta pe spate. Sau, cine stie? Poate gresesc si e doar o coincidenta...oricum cica nu-i neaparat, abia la 6 luni ar trebui sa faca toate astea. Tu sa nu-ti faci nici o grija ca, asa cum l-am vazut eu pe Stefan nu vrea sa se intoarca. Sigur poate!
Oana, Seb este super-super simpatic! Ca sa nu mai spun cat este de precoce. Se vede ca te ocupi mult de el! Mi-au placut pozele la nebunie, e un vesel si are un zambet irezistibil ca sa nu mai zic de progresele facute.
Patricia, te-am trecut pe lista pasionatelor de trandafiri galbeni, poti fi fara grija.
Bestutza si Megg, va inteleg dar asa ma apuca o tristete cand ma gandesc ca am baiat si ca voi fi soacra mare...sper sa nu ma urasca nora, eu o sa fac si imposibilul in sensul asta. Insa tot este un pic de adevar in ce spunea nasa sotului tau Bestutza (parca, sper ca am retinut bine), ca baietii sunt putin mai indiferenti si nu prea dau telefoane pe acasa dupa ce s-au insurat. Eu si din motivul asta mi-am dorit fata. Sper din suflet sa nu fie cazul lui Tudor ca mi s-ar rupe inima.
Chiar ca sunt culmea, el e bebelus si eu ma vad deja soacra!

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor
baietelul meu minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabriela9 spune:

Megg, de ce-ti consumi atita energie cu socrela? Crezi tu ca merita?
Leta, felicitari pentru apartament! Pe unde o sa stati? O sa fim vecine, ca parca-mi aduc aminte ca vroiai pe undeva pe la Brancoveanu?
Crinuta si Gabiu, eu n-am mai aruncat lapte de cind am inceput diversificarea. Vad ca maninca aproape la fel la fiecare masa si se intimpla sa-mi ramina maxim 5ml de lapte in biberon.

Clara a inceput sa se intoarca pe burta si pe spate, insa pozitia preferata de dormit ramine pe spate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Shobo,
Multam fain de informatie! MA gandeam ca exista o forma de a renunta: o declaratie pe proprie raspundere , o declaratie in fata notarului ,cum se face procura de exemplu ..dar asa e ...normal tr sa se modifice actele ca eu dau declaratie ca renunt, dar pe acte apar tot eu...
Atata-s de obosita...

Megg, nu se poate nimic ...Dc plecam zice ca nu avem cum sa avem grija de ea,desi clauza nu spune ca TREBUIE SA STAM CU EA ,ci doar sa asiguram hrana, medicam, utilitatile-plata- si ma rog...Problema e de tam, tam!
Si mie mi-a zis tot asa : ca mai oameni sunt aia de stau 5 in camera decat fiecare cu camera lui!...

A si inca ceva:voi spuneti mamelor lor "mama"? Cumnaata mea le spune si mie iar mi s-a reprosat ca asa face o fata cu educatie, din respect! In relatiile astea chiar tr sa joci teatru?
Spuneti-mi si mie cum faceti daca nu va convine ceva? Azi am dezbatut problema soacrei...desi azi am studiat intens cat timp si cand il apuca suptul degetului!!

http://community.webshots.com/user/bestuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Fetelor, eu am citit intr-un subiect la parintii intreaba cum ca Vigatolul ar trebui folosit doar in decurs de 1 luna dupa ce ai deschis sticluta. Voi stiati? Asa faceti? Ca noua nu ne-a spus nimeni si i-am dat vreo 3 luni din aceeasi sticla... Sper sa aud de la voi ca nu e neaparat sa incepi luna si sticla noua! Oricum acum nu mai am ce face...dar daca n-am stiut? nu s-a gandit nimeni sa ne spuna.

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor
baietelul meu minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabriela9 spune:

Mai fetelor ce de afaceri imobiliare!
Tomasa, bine ca v-ati luat terenul! Eu sint destul de reticenta la rezidentele astea din afara Bucurestiului din cauza distantei. Stiu ca este mult mai sanatos pentru copil, pentru noi, insa ce m-as face cind ar trebui sa o duc la gradinita sau scoala? Bunicii ar fi salvarea, dar daca n-au masina sau sint prea batrini sa mai conduca? Noi sintem cu serviciul, asa ca nu sintem de baza in privinta asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Va multumesc fetelor! Nu stiu cat de copil precoce este, dar neascultator sunt convinsa ca o sa fie, si foarte cred eu. M-am pus si eu la 3 fara un sfert in pat ca incepusem sa fac febra, el dormea si a sunat cineva pe mobil si l-a trezit ca m-am enervat si i-am refuzat apelul, nici nu stiu cine era. Am atipit, el se juca in patut, speram sa adoarma, nimic, a inceput sa chiuie da-daaaaa ca l-am luat langa mine in pat. Aici m-a zgariat pe fata, m-a tras de par, ma sugea de mana (eu dormeam, ca nu mai puteam), s-a rasucit pe burta, iar pe spate, s-a suit in capul meu, sa cada din pat si alta nu. Si lesinat de ras, chiuiete...Si pana la urma am renuntat, l-am pus in scaunel cu biberonul cu ceaiul lui si eu va scriu. Dar sunt moarta de oboseala si am frisoane si ma doare capul.

Gabiu, da, stateam in Bucuresti, pe la Obor-Iancului.

Cami, iti multumesc, raceala cred ca am facut-o de la vremea schimbatoare. E a doua oara de cand suntem amandoi raciti asa de la nastere, plus bronchiolita lui la 8 zile.

Tomasa, iti multumesc, si dr au zis ca este precoce in tot ce face, m-am bucurat, dar mai tare m-as bucura (fara falsa modestie) sa fie un copil cuminte in viitor, sa invete, sa fie precoce in scoala, ca aici este cel mai greu de dirijat un copil, la varsta scolii, adolescentei, mai ales cu drogurile si barurile de zvapaiati din zilele noastre. La Cannes nu va mai zic ce este...Atunci as vrea sa zic ca am un copil precoce, ca invata foarte repede si bine. Dar pana acolo nu stim ce va mai fi...

Megg, eu cred ca o impuscam de mult pe soacra ta daca eram in locul tau. O sa-si dea seama prea tarziu, poate, de greselile pe care le-a facut si le face, si o sa regrete. Te pup si iti dorec curaj mult ca ai nevoie cu una ca ea.

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea."

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_george14/my_photos
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/georges142004/my_photos
http://community.webshots.com/user/sebastieng10
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sebastiengrigore/my_photos
poze noi

Mergi la inceput