Copilasi de martie-aprilie(59)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Otetul de mere e bun pentru scaderea temperaturii. Se inmoaie sosetele bebeului sau se pun comprese pe burtici. Cica se gaseste la plafar.
Se face din petale de trandafiri de dulceata puse in otet rosu de vin si se lasa la macerat. ( n-am afat cat timp).
Oricum petalele mele nu erau de trandafiri de dulceata, asa ca am jumulit gradina mamei degeaba.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Va pregatiti de plimbare ? Unde sunteti ? La noi sunt niste nori foarte negri, nu-i de plimbare.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Si la noi o ploaie ...

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Hop si noi la semnat condica.
Am impresia ca galusca mea a adormit.....da' parca nu-mi vine sa ma bucur inca...nu-i prima data cand o duc la culcare in patut la ea, sta cumintica 10-15 minute in camera, nu zice nici pas si apoi incepe un concert de zile mari.
Am intrat doar sa va salut...ca nu prea am chef de nimic....nici macar sa nasc nu am chef!

Mickyyy (41 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

La noi e soare si frumos, numa ca nu poci iesi ca astept musafiri

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Pai ce mai Mickyyy nascutul e dupa chef
Stii si Alex face cum spuneai tu sta o perioada fara sa zica nimic dar eu numesc asta odihna activa..isi incarca bateriile si hai de la capat ...

Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Pana la urma eu totusi cred ca a adormit...prea nu se aude nimic din dormitor !
Oricum a capatat un obicei foarte prost, se trezeste la 6, 6 jumate in cel mai fericit caz, desi uneori se trezeste si inainte de 6 . Iar acum daca doarme....se va trezi pe la un 8 in cel mai fericit caz. Si se va culca la loc la 12 presupun .

Surprize surprize....prima contractie pe ziua de azi, tocmai am avut-o in timp ce butonam mesajul. Chiar imi luasem adio de la ele, ma gandeam ca n-o sa mai nasc niciodata....tineti-mi pumnii, sa nu fie unica! Ca a fost destul de dureroasa! Poate cine stie.....nasc noaptea asta...desi va spun de pe-acum ....nu va faceti prea multe griji pentru mine ca travaliul fals e prietenul meu cel mai bun in ultima vreme !

Mergi la inceput

Tinem pumnii la contractii....hai contractia ..hai contractia..
Eu o tin pe Alex cat pot treaza dupa 5 adica fac ce pot sa nu mai adoarma ca altfel vorba ta la 12 se mai culca.

Martie-Aprilie

Mergi la inceput

oana...fuse si se duse....una singura , sa nu cumva sa-mi fac prea multe iluzii....... Deci clar, nu nasc noaptea asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

HAI CONTRACTIA! HAI CONTRACTIA!

Mai eu am avut o dupa amiaza de cosmar...pe bune...m-a terminat Raul cu nervii A plans non stop, eram gata gata sa trag o fuga la urgente, dar cand m-am uitat in gurita lui sa ma speri nu alta...gingia alba alba si umflata de mama focului...n-am mai vazut asa ceva in gurita lui...bietu copil sufera la greu Cum il pupam mai apasat cum plangea...initial n-am stiut ce are, apoi mi-am dat semaa ca-l doare OOOOOOOoooffffffff viata mea

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput