Bebelusi de iulie-august 2004 (74)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Aoleeeu, ce caldura e si la noi!! Am iesit la 14 ce mi-o fi venit nu stiu si am intrat la 15 in casa, da` m-a ametit de tot soarele ...
Roxana, omoara-ma , e calda apa?

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de mai

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Carmen, am niste vesti care n-or sa te omoare deloc, apa nu stiu cum e, ultima data cind am facut eu prima si ultima si singura plaja de anu asta era rece (sta acu 2 saptamini), acum...habar n-am. si tocmai s-a oprit ploaia, dar e inca inorat si-s niste nori de furtuna pe mare....de numa'. multzamita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Bogdan mesteca destul de bine,ii dau mancarea pasata si nu se ineaca,deci n-ar fi o problema...problema ar fi ca noi o sa mergem pe litoralul romanesc si aici nu prea bag mana in foc de mancare...deci tot am o problema.Dar gasesc eu o solutie,pana la urma merg in gazda si l-am rezolvat de masa de pranz,ii fac eu.

Roxi, a primit foarte bine laptele de vaca,nu vad nici o reactie (de fapt ce ar trebuie sa vad?????),bea cu mare placere.I-am dat Brenac sau Napolact,depinde ce gasesc, lapte integral (3% grasime).Macar asa stau si eu linistita ca cel putin 400-500 ml bea pe zi,cateodata si mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

salut

Si aici e o caldura.....am iesit 2 ore si m-a luat o durere de cap din cauza soarelui ca abia astept sa trag un pui de somn cu motzata mea.Dar asteptam intai masa ca i-am facut un sufleu' de lugume dupa retzeta data de papadie...va spun io daca il papa.

Mitzura tu spuneai ca-i faci lui Tudor fidea, orez, gris cu lapte...de care lapte? de vaca sau lapte praf?
Cum mai e cu Tudor la baitza....?AEu cu Andreea nu mai am probleme de 2 dati ...am gasit o smecherie care vad ca tine.

Eli,Daria...sa va traiasca puiutii..azi au facut 10 lunisoare.LA MULTI ANI!
Iully, LA MULTI ANI si pentru Cristian...sa fie sanatos si frumos!

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Am vazut ca s-au mai vaitat si altii, asa ca nu sunt singura.Mai suportati-ma si pe mine! De la ora 3 azi-noapte, Codrut a inceput frecusul.Permanent se ridica in picioare in patutul lui, mergea pe margine, apoi dadea in plans.Pus inapoi= urlete si iar in picioare.La mine in pat, aceeasi poveste:in 4 labe, in picioare, plecat de colo-colo, apoi plans.Tot asa pana pe la 4.30.Si azi o tine intr-o maraiala, nu ii intra nimeni in voie si vrea numai in brate, iar eu sunt moarta de oboseala!
Trecand peste asta, am si eu o intrebare: ce papa seara copiii vostri?Se mai satura doar cu biberonul de culcare?
Intreb pt. ca se pare ca lui Codrut nu ii mai e suficient si de aceea se scoala la 6.30, culcat la 22.30.Aseara a mancat miezul de la o felie de paine cu o felie de cascaval(i-am dat pt. prima data asa ceva!)

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Adema, eu seara ii dau iaurt cu banana , asta facut de mine sau iaurt la borcan cu diferite fructe si cateodata cereale...asta pe la 18-19...pe urma mai papa lapticul pe la 21 cam 200ml.Atat!Adoarme pe la 22.30 si se trezeste la 7 dimineata.De la 9 luni ea singura s-a dezvatat sa mai pape noaptea.
Maraiala asta eu zic ca e de la dinti...i-o mai fi iesind vre-o maselutza, ca tu spui ca deja ati ajuns la masele.

A mancat sufleu' de legume...tare buuuun.

ne ducem sa facem nani.

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

e bine ca se impaca cu el. nu ca ar trebui sa vezi ceva, eram curioasa daca bea cat trebuie sau daca face mofturele. imi pare bine ca nu e asa.
Adema, asa e Patrick dimineatza, desi i-am marit "ratia" la 270ml de lapte, tot nu se satura, asa mai rontaie un biscuit sau cite ceva de la noi (paine cu branza, cu unt si dulceatza, iaurt, din astea). e posibil sa nu se mai sature doar cu lapte. poate incerci sa ii dai ceva mai consisten la 5-6, apoi lapte la culcare, sa nu se culce cu burtica plina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Noi papam la 19,00 - 175 g iaurt cu 1 felie paine, la 20 bagam 1 biscuite sau bucati de banana si 100 ml Teddy/apa, la 22,30 250 lapte cu 7 masuri orez, apoi pe la 23,00 60 sau 100 ml lapte simplu. Se trezeste intre 6,00 si 8,30 urlaaand de foame si baga 200-250 lapte

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"

Giulia_mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Bine v-am regasit fetele frumoase. Eu sunt o mamica suparici suparici, caci nu am puiul langa mine.
Nu am avut probleme in tara cu adaptarea, si se pare ca suntem bine. Sau cel putin asa spune bunica.
Va pup pe toate, si am sa va citesc zilnic, dar nu stiu daca mai intru sa scriu.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Liliana , bine -ai revenit ...te cred ca esti suparata dar daca e mai bine asa ... cand va veti revedea ?hai mai scrie-ne , mai povesteste-ne ce face puiutul tau ...
Roxi , ..dulceata ?
Emanuela , noi seara cand ne asezam la masa sa papam (adica io cu tati)il punem si pe el in scaunul lui langa noi si ii mai dau si lui sa ciuguleasca ..painica cu Almette , sau un biscuite , sau iaurt sau branza cu fructe ....aseara i-am dat paine cu cascavel si rosie ..soldatei !!!!ii pun pe masa lui si ciuguleste ca o pasarica ...asta pe la 19.30-20.00 ..la 22 bea 200 ml lapte si ii ajunge pana dimineata la 9 ..cand de cele mai multe ori il trezesc eu sa bea alte 200 ml lapte

caldura mare ...am intrat in casa , pus pufuletele sa doarma si mai iesim pe la 19 pana vine tati
pupici

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput