emotii nunta

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Desi nu-m vad capul de treburi tot mai intru sa mai scriuDar nu ma pot abtine sa nu-mi exprim si eu temerile.Si eu mai am 7 zile pina la nunta- 23 iulie.Sunteti pregatite?Eu am emotii legate de faptul ca: nu-mi va face coafeza o coafura frumoasa, ca nu-mi va iesi buchetul frumos, ca nu va fi muzica pe placul meu ; nu-mi mai place nici rochia, parca nici setul lui iuly(camasa, vesta, lavaliera) mi se pare ca nu se mai asorteaza la costum.Mai imi este frica ca va ploua, ca nu vor veni invitatii pt am confirmari doar pt 52 pers. pina acum.Sper sa incep sa ma calmez totusi.Eu am numai nunta.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lorym_2001/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca_81 spune:

Buna!
Si eu am nunta pe 23 Iulie adica peste o saptamana si sunt super super stresata.
Si eu am ajuns sa ma cert cu toata lumea...nu mai suport sa ma duc la servici...mi se pare ca mai am atat de multe lucruri de facut si atat de putin timp
Noroc cu iubitelul meu care e un monument de rabdare si de intelegere ca altfel cred ca ne pana acum.
Am ajuns sa imi doresc sa treaca cat mai repede toata aceasta nebunie, nu credeam ca o sa mi e intample si mie acest lucru...Nu i-am crezut pe niste prieteni de-ai nostri care imi povesteau asta iarna ca asa o sa mi se intample...dar acum vad ca au avut dreptate .
Va pup pe toate si sa ne facem curaj sa depasim starile astea

Nici un barbat sau femeie in lumea asta nu merita lacrimile tale,
iar acela care le merita, nu te va face sa plangi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Draga IRINUCA, iti doresc distractie placuta si multa fericire tocmai tie pt ca vom fi "vecine de nunta:-tu la YDA iar eu langa la ApaNova.
Poate ne intalnim pe acolo!Sau poate ca nu pt ca asa e traditia!
Oricum tineam de mult sa dau de tine sa-ti spun ca vom avea nunta in aceeasi zi si la restaurante apropiate!

CASA DE PIATRA , TIE SI TUTUROR CARE VOR AVEA NUNTA IN VIITORUL APROPIAT, caci eu voi disparea de pe forum pana pe 8 august!
SI.....LUNA DE MIERE FRUMOASA!
PUPICI!!!!!!!

http://photos.yahoo.com/alinafobl

Alyna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

ce scumpa esti lorym! parca ma vad pe mine, desi eu mai am destul pana la nunta si nu stau rau cu stresul. din contra, sunt chiar linistita, insa dupa cum ma stiu, ma voi agita atunici de voi inebuni(si eu si pe altii).
de ce spun ca parca ma vad pe mine? caci desi mi-am cumparat un set de bijuterii care la momentul respectiv mi-au placut tare mult acum nu prea imi mai plac si vreau sa imi cumpar altele, voalul nu-mi mai place si la fel, cred ca imi iau altul.... si pt ca mai am mai bine de 2 luni pana la nunta, nici nu imi voi mai cumpara coronita, voal, bijuterii, pantofi si alte accesorii pana in septembrie. pt ca la cat sunt de sucita, sigur ma razgandesc si dau banii degeaba.

eu am un singur stres: am 2 perechi de nasi. dupa ce la un an de cand am programat si anuntat nunta nu gaseam pe nimeni si eram disperata, acum am 2 perechi, desi as fi preferat una. am ajuns in aceasta situatie pt ca in disperarea mea am rugat ambele perechi in aceeasi saptamana, determinata de nehotararea fiecareia din ele. si intr-un final, s-au hotarat amandoua o data, la interval de cateva minute - in timp ce era la cei tineri (prieteni de-ai nostri)si am aflat ca vor sa ne cunune, au sunat si ceilalti, care nu sunt din localitate si ne-au spus ca s-au hotarat si ei. in fine, problema mea e ca nici intr-un chip nu as vrea ca prin gesturi sau lucruri de care nu imi dau seama, vreunul din ei sa se simta mai prejos, mai putin bagat in seama sau apreciat, caci ii respect la fel de mult.
o situatie in care ma voi simti cel mai aiurea va fi la bisercica, unde se stie, nasa sta langa mireasa si nasul langa mire...ei, eu pe care sa il pun fix langa mine si pe care urmatorul (fiind doi/doua)?
oricum sper ca aceste probleme sa se rezolve de la sine, fara interventia mea...am noroc, la fel ca mai toate fetele de aici, de un sotior temperat, care ma mai calmeaza si pe mine.

casa de piatra si petrecere frumoasa viitoarelor mirese...si fiti "barbate"!

Mergi la inceput

Si tie la fel Alyna24.
Si eu m-am bucurat cand am vazut ca avem nunta in aceeasi zi si ca esti la Restaurantul Apa nova. Poate ne vedem totusi...cand ma fura poate dau o raita pe la tine sa te .
Iti doresc sa ai parte de o nunta ca in povesti si sa iti iasa totul asa cum ti-ai dorit.
La fel si celorlalte miresici.
maximi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Miresicilor,

Si eu am nunta pe 23 iulie si trec prin aceleasi stari ca si voi. Am ajuns sa plang in fiecare zi din tot felul de nimicuri, ma cert cu toata lumea, sunt un car de nervi si am emotii din ce in ce mai puternice.
Va pup pe toate si imi doresc ca totul sa fie bine si frumos, fara stres si emotii. Si poate daca si noi suntem la linistite, o sa iasa si soarele!!!!

Casa de piatra pentru toate miresicile!!!

Miresica Moira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Moira, te-am citit pe tine si ma vad pe mine!Asa sunt si eu!Hai ca trecem noi si [peste asta!!!!!!NUUUUUUUU????????
Cu siguranta!

http://photos.yahoo.com/alinafobl

Alyna

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Moira

Miresicilor,

Si eu am nunta pe 23 iulie si trec prin aceleasi stari ca si voi. Am ajuns sa plang in fiecare zi din tot felul de nimicuri, ma cert cu toata lumea, sunt un car de nervi si am emotii din ce in ce mai puternice.
Va pup pe toate si imi doresc ca totul sa fie bine si frumos, fara stres si emotii. Si poate daca si noi suntem la linistite, o sa iasa si soarele!!!!

Miresica Moira

Ce mai ai de facut Moira?
Si eu am nunta tot pe 23, dupa cum probabil ai vazut mai sus, si mi se pare ca mai am atatea de facut si ca nu imi mai ajunge timpul.
Pupici si spor la pregatiri!

Mergi la inceput

Mai stai mult la servici Alyna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

quote:
Originally posted by irinuca_81

quote:
Originally posted by Moira

Miresicilor,

Miresica Moira

Ce mai ai de facut Moira?
Si eu am nunta tot pe 23, dupa cum probabil ai vazut mai sus, si mi se pare ca mai am atatea de facut si ca nu imi mai ajunge timpul.
Pupici si spor la pregatiri!

Irinuca, mare lucru mu mai am de facut, insa au ramas probleme cum ar fi asezarea invitatilor la mese, numarul de portii, confirmarile de ultim moment, cartonasele cu numele invitatilor si altele. Chestiile astea ne streseaza si ajungem sa ne certam din niste chestii de care in mod normal am rade si le-am lasa deoparte.

Bafta multa, calm, intelegere si o nunta reusita, de vis!!!!!

Miresica Moira

Mergi la inceput