Dr. Nayel-CF2(5)
Raspunsuri - Pagina 5
alina78 spune:
Multumesc din suflet pentru incurajari.
Incerc sa fiu barbata!
Am sa va dau de veste cat de repede pot!
Multumiri,
Alina si bebe nazdravanul
crinuta spune:
Chris, nu cumva a luat infectia la ochi din spital? Ca la noi asa s-a intamplat.
Initial am avut secretie asa cum spui tu, i-am dat cu Genticol, si a trecut cam 90%, dupa care a tot revenit.
Noi am mers la Oftapro si prima data ne-a dat Tobrex si Nettacin, insa a spus ca nu crede sa fie canalul, deoarece cand a apasat la coltul ochiului nu a iesit mai nimic, iar a doua oara a spus ca s-ar putea sa fie. Deci totul era relativ, nu cert, insa, de obicei cand exista infectii repetate, cam asta e cauza.
Eu zic sa mai astepti, trece si de la sine.
Unde ai fost pana acum, la ce medic?
Crinuta si Rayan
ChrisDun spune:
Crinuta, hai ca m-ai linistit. Si eu i-am pus Genticol incepand cu a treia zi de la externare si pana acum doua zile (cam trei saptamani !!!) si degeaba!
Da, am observat prima data in maternitate, le-am zis asistentelor de la copii, si i-au pus ceva in ochisor acolo. Acasa a venit medicul de familie (e aceeasi doctorita care l-a crescut si pe sotul meu, din primele lui zile de viata) si mi-a dat Genticol. Ieri am sunat la asistenta, mi-a recomandat Tobrex, dar mi-a zis ca mai bine sa ma duc iar la medicul de familie. Din cate am inteles Tobrex e antiinflamator, asa ca n-ar avea de ce sa ni-l recomande: ochisorul nu e umflat, doar are o secretie...
Oricum, daca zici ca trece de la sine, e totul ok. Eu oricum ii pun ser fiziologic in ochisor de cate ori vad secretia aia, si apoi o sterg cu o compresa sterila imbibata tot cu ser fiziologic.
Multam' mult de raspuns, Crinuta!
Numai bine,
Chris
crinuta spune:
Chris, i-ai facut analiza secretiei? Eu zic sa o faci si mergi cu rezultatul la oftalmolog sa iti dea tratament.
Nu se dau picaturi " dupa ochi".
Sunt multe subiecte cu problema asta la " Parintii intreaba...", unul e chiar deschis de mine si ai sa vezi diferite situatii.
La noi Tobrex nu a ajutat aproape deloc, asa ca l-am oprit.
Culmea e la inceput l-am dus inapoi la CF 2 sa ii daca dr Anca analiza aceea de ochi si ea ne-a dat Genticol, care trebuie sa recunosc a ajutat, insa, asa cum ti-am spus a revenit.
Peste vreo 3 luni in care nu era zi sa nu ii stergem ochisorul de secretie am repetat analiza la Medlife, si nu i-a iesit nimic, desi initial la CF 2 iesise stafilococ.
Crinuta si Rayan
alina78 spune:
Buna dimineata fetelor,
Nu am nascut inca. Bebe se simte foarte bine acolo unde e iar eu inca nu am pierdut dopul gelatinos iar colul este inca inchis asa ca domnul doctor a spus ca nu avem motive sa-l grabim sa vina pe lume.
Nasterea se poate produce oricand saptamana asta asa ca suntem in asteptare.
Ultima data bebe avea 3,700 iar ieri am uitat sa-l rog sa-mi spuna exact cu cat a mai crescut dar mi-a spus ca e mare.
Sper cava fi bine si va iesi rapid afara sa faca cunostinta cu noi.
Trei saptamani m-am rugat sa nu se nasca iar acum cand e tati din nou acasa el nu mai are chef sa vina afara.
Va pupam,
Alina si bebe 39 sapt +1zi
baicualina spune:
fetelor,
credeti ca dr.Nayel primeste o gravida in 36sapt. cu analizele la zi?
astept raspunsurile voastre!
Alina28sapt.+
crinuta spune:
quote:
Originally posted by baicualina
fetelor,
credeti ca dr.Nayel primeste o gravida in 36sapt. cu analizele la zi?
astept raspunsurile voastre!
Alina28sapt.+
Eu zic sa incerci. De ce nu te-ar primi?
Crinuta si Rayan
baicualina spune:
Crinuta,
mersi de incurajare
voi incerca sa vedem daca se poate...sper sa fie ok si sa mearga totul bine!
Alina28+
mary ilie spune:
Buna fetelor!
Sunt si eu pacienta Dr. Nayel, am o sarcina de 27 saptamani, baietel si se pare ca voi naste pe 27 septembrie, asa zice d-l Dr.Inca nu stiu daca voi naste normal sau prin cezariana.
Mai e cineva printre voi care va naste atunci?
Voi de obicei mergeti la consultatii la spital sau la cabinet? La spital este mai aglomerat?
Si inca o intrebare: mi-a zis d-l Dr. sa iau materna, eu pana acum am luat numai tardiferon fol si magneziu, si am uitat sa-l intreb daca trebuie sa le iau pe toate sau sa continui numai cu materna? Voi cum procedati? Luati numai materna?
Si inca o intrebare, d-l Dr. poate fi deranjat si noaptea in caz de urgente? Adica raspunde la telefon si la ore mai nepotrivite?
Va multumesc anticipat!!!
Mary 27 +
ChrisDun spune:
Mary ilie bine ai venit ! Sarcina usoara in continuare!!
Eu iti raspund la ultima ta intrebare: DA, dl. doctor poate fi deranjat noaptea. Eu am nascut cu el la 5.15 a.m., si inaintea mea il trezise din somn o gravidutza careia i se rupsese apa...
Despre medicamente e mai bine sa il suni sa il intrebi.
Eu am mers la cabinet, pentru ca locuiesc la doua-trei statii distanta.
Multa sanatate!