Mamici de ianuarie-februarie 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

vrem retetaaaaa....

+Strumf 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Uite aici, atentie ca iese porti edubla, da?
1 banana, 2 mango sau o mango si un kiwi sau capsuni;
iaurt de vanilie-1 cup=250 ml;
1 cup lapte=250 ml si 1 cup de ghetaza, se fac/amesteca la blender sau cu robotul de bucatarie si asa ne-am luat portia de calciu zilncia si e f.gustos.
Sa aveti pofta!

Denisa
8+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

IUBE,mercic si eu sper la un job mai bun.dar TEOLINDA are dreptate decat sa stau toata ziua nas in nas cu toti bolnavii mai bine ma lipsesc...vom vedea,ma voi hotari pe parcurs in functie de ce mi se ofera.
si despre noul capitol...pai putem sa ne mai lungim si asa o sa fie totul bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Sar'na Denisa... yammy...yammy...
Notez sa fac in week-end. N-avem noi iaurt de vanilie...dar ne descurcam ...inlocuim cu ceva.

Mirela cea mai buna decizie o iei tu iubita...tu iti stii prioritatile si necesitatile si sunt sigura ca stii tu ce faci...asa ca bafta sa gasesti ceva bun!

+Strumf 11+

PS: Se pare ca fetele au dat iama in "uichend"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Astery imi pare rau sa uad ca esti asa, mergi si vb cu dr si incearca sa maninci, greturile vn si dc nu are stomacul ceva in el.Eu cafea de la 6 sapt jumate nu mai pot bea, doar ice cafe facut de sot simbata si duminica, atata.
Intreaba-l de pastilutzele alea, car el eiau eu si vad ca de dimineata nu mi-a fost rau-Diclectin.

MA duc is eu pina la magazin sa returnez ceva si sa cumpar ceva, aveti grija de voi.Vin repejor

Denisa
8+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Poftiti va rog la capitolul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51354" target="_blank">8

Oana_B

Mergi la inceput