Scorpiutzele - pe unde sunt ? (12)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns syd spune:

Si in horoscopuri imi ies aceleasi lucruri.De ex intr-o revista pt femei pe toata luna pana pe 20 iul zice: Aveti capacitatea de a intelege aspectele vietii dumneavoastra cu mai multa profunzime. Gasind echilibrul intre autosatisfactie si denigrare( care nu prea-mi dau seama ce este) puteti sa dati dovada de perspicacitate in alegerile d-voastra. Provocarea nu a contribuit niciodata la armonie.Un pic de dulceata in atitudine nu va face rau la calitatea relatiilor.(asta pt ca spun lucrurilor pe nume,sunt prea directa).

E unul dintre ele,exact ce fac acum,ma descopar. Si altele la fel...sa nu mai crezi in horoscop?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Fetelor, am deschis cap.13, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52011" target="_blank">aici !
Moderatorii pot sa inchida acest subiect !
Emma, precum observi, am trecut la actiune....cap. 13 !
La fluturas am inchiriat aripioarele si ceea ce are pe cap, Cristina. Dansul ca le-a placut cel mai mult copiiilor, mai ales ca era pe melodia celor de la Ozone, "Dragostea din tei".
syd, inteleg ca esti singura, te-ai eliberat de tatal Giuliei ! Neaparat trebuie sa citesc din urma !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49587" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput