Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (54)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Cookie, Anei ii dau de la 4 luni 6 picaturi dimineata + 6 seara si de la 5 luni 7 picaturi dimineata + 7 seara de fier Hausmann + 2 picaturi de Vigantol (azi i-am dat doar una caci mi se pare ca se cam inchide fontanela). Mie pediatra mi-a spus ca se da preventiv (este profilaxie nu tratament), ca ei cresc foarte mult si sa nu faca anemie (eu i-am sarit in cap ca de ce nu-i facem intai analize).
Onitza, eu astept sa mergem saptaman viitoare la vaccin si o intreb si eu de mamaligutza. Eu sunt fan mamligutza si de-abea am si eu cu cine sa ma indemn. Parerea mea este ca daca la 6 luni pot manca cereale cu gluten ce contin orez, porumb, grau este ok sa pape tot ce au asa ceva la baza (pilaf, mamaligutza, preparate din faina)

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Fetelor... sunt taaaaaare obosita.... Se pare ca ma recuperez destul de greu... cu toate vitaminele (materna)... am simt terminata... AM niste ameteli... Am slabit cu examenul si bb de am ajuns la mai putin decat aveam inainte de sarcina. Acum am 51 kg... Sotului ii place... cred si eu...
Ameteala cred ca o am si de la "musafirii" pe care i-am avut... I-am avut cat pentru 6 luni... Niciodata n-a curs in halul asta ... Am consumat 2 pachete de tampoane... A curs 4 zile la fel de mult ca si in prima zi... Presupun ca asta e cauza ametelilor...

Cu Mihai nu vreau sa ma mai gandesc la ce si cum are... Caut sa fiu cat mai vesela , ca daca eu sunt vesela, am observat ca e si el atat de fericit... Ieri eram relaxata ca am terminat cu examenul si nu am vrut sa ma gandesc la noua problema de sanatate (ii dau medicamentele ca si cum i-as da papa- oricum, la cate medicamente ia... nici pofta de mancare nu mai are...)... Deci ieri mai toata ziua am ras, m-am maimutzarit si am cantat... Nu va pot spune cat de ferricit a fost... Cred ca 2 ore a ras continu in hohote... Lu taica-su nu-i venea sa creada... Mi-a si zis... "Nici pe tine si nici pe el nu v-am mai vazut asa de multa vreme. Vezi ce fericit e daca esti si tu vesela?"

Multumesc mult: Roserb, Onitza, Cookie... si la toate fetele pt cuvinteel voastre...

Mi-e dor de voi fetele: Miki, Miche, Simona, Otilia, Simina, Gandacelu, Sabina, Vio... Cand ne mai vedem?...

Inca nu am apucat sa ma uit la poze...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=5" target="_blank">Ce mai face Mihai!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Pai, mey draga cookie, hai sa punem de-un aranjament ca scumpa mai e Sabinutza ta...lui Vladut i-a cazut cu tronc...mai ales ca ma-sa e fosta galateanca...

In alta odine de idei...avem diaree...sper sa nu fie ceva grav, de dimineata a facut de 4 ori, de trei ori asa cate putin, si ff subtire. Am sunat doctora, mi-a zis ca azi sa-i dau doar supa cu morcov mult si carnita si san...el e bine merci...eu i-am facut si ceai de menta...e culmea, din constipatie...da in diaree, ce-i drept i-am dat la greu pere, caise, piersici, pepene galben, iaurt...
paxela voi ati rezolvat, nu?

mami si vladut(15 nov.2004)
cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamunti spune:

quote:
Originally posted by miria_cristina
Desi va spun cu mare intarziere trebuie sa ma credeti ca pentru fiecare puiut in parte am un LA MULTI ANI!, chiar daca nu l-am spus la timp. Le multumesc din suflet si celor care si-au amintit de fetica mea pe data de 5 a lunii. Imi amintesc doua dintre fete:MIKIMI si DANAMUNTI. Ati fost tare dragute! Crede-am ca ne-ati uitat de tot!

Cum sa uitam de voi?

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photos"Eric Gabriel"/[url]

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by paxela

am si eu o intrebare bebei vostri dorm cu voi in camera? as vrea sa ne mutam din dormitorul lui zilele astea cand va fi gata al nostru dar nu stiu daca sa o fac sau nu

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Eric doarme la el in camera de la 2 luni si jumatate.Nu a plins deloc cind l-am lasat acolo.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photos"Eric Gabriel"/[url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Cici pupam niste copanele de dulceata.Este o zambareata de-mi vine sa pup poza !!! de abia asteptam s-o smotocim si noi un pic ca nu mai putem de dragul ei.Si cum face ea cu manuta...stai asa ca punem si noi niste pozici ca sa vezi ce servim noi la pranz...

Buterfly ti-am vazut baetii , sunt tare frumusei si seamana, parca ar fi frati..sa te semnezi si cu datele lor ca sa stim cand sa-i felicitam.

Cristina ce mare a crescut fetita ta roz !!! e o dulcica, tare-mi pare rau ca nu ne vedem in parc, mai ales ca voi stati aic apropae..

azi Alex a mancat pireutul de zici ca i-am dat cine stie ce delicatesa...i-am pus mai putini morcovi, mai mult cartof, o lingura de smantana si s-a lins pe botic, iau eu am lins dupa el toata craticioara..era delicioasa, nu stiu daca de la combinatia de legume sau de la smanatana.Va urez sa manance si puiutii vostri la fel ca al meu azi.

familia nebunica
Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

pentru Alexandru(Eliza5), Vladut(Aime)! Sa fiti sanatosi si cuminti si sa-i bucurati pe parinti!

Aime, mi-ai luat o piatra de pe inima! Vedeam ca toata lumea e cuplata si ma gandeam ca fata mea ramana fara pretendent

lui Vladut(Sabinuta l-a vazut si l-a placut) Si e foarte bine, baiatul tre' sa fie un pic mai mare decat fata, nu-i asa?
De cand ai plecat din Galati si pe unde iti faceai veacul? Poate ne intalnim daca vii pe aici.

Cookie si bb Sabina
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cookiesrv/my_photos

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miria_cristina

Multumesc mult de tot!!!

Sunt in incurcatura, ca nu mai stiu ce sa-i mai dau in afara de Vigantol. Voi le mai dati ceva??

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mie mi-a zis doctora aici sa nu-i mai dau vigantol deja.Voua pina cind va zis sa ii dati?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by florypop

Andrei mi-a spart vaza pe care o aveam din Nordul Moldovei..... Il iubesc. Fetelor ma omoara cata energie are. Toata ziua omoara premergatorul ala.
Cand il iau de acolo incepe sa planga.

In alta ordine de idei sambata avem botezul, sper sa trecem cu bine si sa nu fuga din cazan......

Imi pare rau de vaza ta.O sa va urmam si noi cu botezul,dar simbata viitoare.Ati terminat toate pregatirile?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Otiliav
Intrebare:
Din experienta voastra, din auzite cam pana la ce varsta se poate schimba culoarea ochilor?
Ana ii are albastri (eu verzi, tacsu verzi-caprui). Oare pot sa sper ca asa vor ramane?

Eu zic ca-i ramin asa.Eu am ochii verzi,ta-su negrii iar Eric albastrii.La mine in familie aproape toti au ochii albastrii.Eu cred ca o sa-i ramina asa.

Mergi la inceput