Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (54)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Din cate stiu eu acum mai face vaccin la un an dar nu stiu exact ce. Ma uit diseara pe hartiuta de la doctorita si iti spun.

Va pup,

Flory si Andrei (27 Nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Multumesc mult de tot!!!

Sunt in incurcatura, ca nu mai stiu ce sa-i mai dau in afara de Vigantol. Voi le mai dati ceva??

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buterfly spune:

Buna fetelor,am pus si eu niste poze cu copii mei,nu sunt foarte recente dar cred ca eram singura de pe aici fara poze http://photos.yahoo.com/yasmin615

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Buterfly, ai niste copii foarte frumosi! Sa-ti traiasca!!

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Try, si noi vremmm... Dar nu stiu unde si cand cu conditiile de la noi... Dar e super si voi la fel.
Miria, Maria e o domnisoara frumusica foc.
Cecilia, mai dar ce a mai crescut Alexia de cand am mai vazut-o... Si ce zici ca mananca daca legume nu, fructe nu? Ca si noi ne chinuim cu legumele alea... Nicicum nu aluneca pe gat!!! In schimb fructele... cat mai multe si in orice combinatie.
Buterfly, pai tu cu baieti mari... Si sa nu zici nimic pana acum. Cati ani are cel mare?
lui Mihnea nazdravanul. Si ne chinuim sa-i "calcam" pe urme.

mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

For2nity special pt. tine o bataie buna! Pai unde vrei sa ajungi mamico... vrei sa o necajesti pe Alexia? La serviciu toata ziua, apoi nemancata toata ziua...

mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buterfly spune:

Va multumesc fetelor,sunt foarte mandra de baietii mei(am 3 barbati in casa).Pe baietelul meu cel mare il cheama Edi si implineste pe 4 iulie 4 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminna spune:

Buna ziua, mamici si bebici
E o placere sa vezi asa coipii cuminti, care dorm si maninca...Noi sintem pe dos, acuma ca ne-am marit ne-am prostit subit. Iarasi am revenit la capitolul " Nu vreau sa dorm sub nici o forma". Eu stau treaza toata noaptea, nu vrea nici cu mine-n pat. Saptamina asta ma duc si la servici...:((( Dar m-am hotarit: o duc iar la doctor miine. Sper sa-i faca toate analizele care se pot face! va pup si va admir bebelusii frumosi si cumintei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Buterfly, acceptam propunerea. Acum cateva zile citeam o discutie despre sterilet. Singurica am dedus ca el este acel copilas norocos sau mai bine spus cu personalitate. Chiar sunt fericita ca Ana este curtata de un baietzel asa hotarat.
Am vazut si pozele. Ai doi baietzei unul mai frumos ca altul!
Miria_Cristina, tare frumoase sunteti in roz. Costumatia Damianei este tare dragutza. Am ramas uimita la ultima poza din albumul cu poze in somn. Avem si noi lejerie, body si jucarie la fel. Doar ca Ana are cercei. Noua ne-a intrat mult la apa lenjeria si acum pun si pilota si cerceaful de pat ca sa acopar toata suprafata patutului.
Eu m-am uitat acum in Carnetul de vaccinuri si urmatorul este la un an.
Try, doamne ce bine arati dupa nastere! Eu nu am deloc tupeu sa stau la soare deoarece presupune sa-mi etalez vergeturile. Vai de mine …
Cici, Alexia este o zambareata si face cu manuta. Ce flori frumoase in pozele voastre (portocalii si mov) si o burtica mare si frumoasa.
Se vede treaba ca-i concurentza serioasa, m-am uitat la multe, multe poze care de care mai frumoase.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Siminna, poate am ratat eu discutii anterioare, dar de ce vrei sa-i faci analizele? Sa stii ca e tare dificil sa-i ia sange din manuta pentru ca venele nu prea se vad la ei foarte bine iar asistentele trebuie sa "scotoceasca" pe acolo. Pe de alta parte am impresia ca analizele astea nu sunt foarte relevante la o varsta atat de mica.. Iti spun astea din experienta: eu i-am facut analizele si l-am chinuit ingrozitor, imi venea sa plang de mila lui iar cand m-am dus la pediatra sa mi le interpreteze mi-a zis ca le-am facut cam degeaba... Daca e maraita poate e de la dintisori..

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Mergi la inceput