mini dv jvc gr-d225-probleme

mini dv jvc gr-d225-probleme | Autor: mariagi

Link direct la acest mesaj

am fost cu ea la service jvc in bucuresti si mi-au spus ca este de vina capul video(care culmea e capsulat si nu se poate decat schimba!) ca a suferit un soc(o am de doua luni si nu a scpat-o nimeni pe jos)!toata distractia costa 7 milioane.
vin la voi cu o intrebare:daca o duc la un alt service sau la cineva care are habar despre camere pot avea mai tarziu probleme?fiind cumpara din austri nu am garantie(zic cei de la service jvc)in romania.si eu ce sa fac?sa ma duc in austria cu ea sau imi cumpar alta din romania?

multumesc frumos,
Maria

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

daca te duci cu ea la alt service sau la altcineva care se pricepe nu poti avea probleme decat daca ti-o strica de tot sau daca vrei sa ceri vreodata garantia in austria...
eu unul as incerca s-o duc inapoi la magazinul de unde am luat-o, avand garantie...
astia din bucuresti ti-au desfacut-o?...
daca da, s-ar putea sa fi piedrut garantia, avand in vedere ca zic ei garantia din austria nu se aplica in romania si atunci mi se pare normal ca nici reciproca sa nu se aplice...
ai mai putea sa incerci o chestie, garantia trebuie sa fie respectata pe teritoriul UE, asa ca poate dai o fuga pana la unguri...
oriocum, naspa treaba...
bafta!

...Life's tragedy is that we get old too soon and wise too late...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariagi spune:

mai greu sa mai ajunga cineva in austria curand...am rugat un coleg sa se intereseze la budapesta si i-au spus ca nu fac service la produse cumparate din austria..si sa faca bine sa merga in austria cu ea ca doar mai sunt 2 km de la ei....!!!!!
am auzit ca mai exista un service in bucuresti-militari.o sa incerc sa ajung si acolo saptamana asta.am vorbit cu un coleg care are si el jvc si mi-a spus ca a avut o problema asemanatoare dar era doar capul video murdar si l-a costat pana intr-un milion.de aceea vreau sa mai cer o opinie ca sa nu cumpar,totusi,o piesa si sa nu fie necesara.

Mergi la inceput