Se poate curata luciul produs de fierul de calcat?
Din graba si din neatentie sacoul meu de culoare neagra(nu este de bumbac), s-a ales cu vreo doua dungi lucioase.Stiti vreo solutie pentu a scapa de ele? Oare daca il duc la curatat problema se va rezolva?
Raspunsuri
Alecsia spune:
Eu n-as crede sa mai poti scoate cu ceva dungile. A fost fierul de calcat prea fierbinte. Daca reusesti cumva, as vrea sa stiu si eu cum ai facut.
"Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii. Razi pentru a putea reusi. Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste.E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit."
Mihaela
melina34 spune:
Pai hai sa va spun eu cum scapati de luciu - il acoperiti!!!
la fel am patit s eu cu un sacou negru si tot ceea ce mi-a dat prin cap a fost sa cumpar dantelutza neagra ingusta si sa aplic pe revere si la buzunare; a iesit ok, incercati!
M.
irinai spune:
Incearca sa il duci la curatat. Asa am patit eu cu o pereche de pantaloni din lana, si a iesit la curatat. Incearca totusi la Nufarul, mie mi se par mai buni.
succes!
T_Ioana spune:
La mine a mers cu otet (se freaca bine zona cu luciu cu o carpa cu putin otet) dar asat merge mai mult la lana....la sintetic depinde si de cat de tare s-a topit!
Bafta
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
aissa spune:
Mai mult retoric intreb si eu....am niste pantaloni noi-nouti....pe care ii calcam in timp ce vorbeam pe chat cu cineva si pe care am reusit sa imprim desenul de pe talpa fierului. Deci nu e luciu....e imprimeu deja. In afara de a ii face bermude cu foarfeca....as mai avea vreo sansa? (sunt lila) Si sa nu ma puneti sa mai fac cateva urme cu fierul sa zic ca asa e moda.....
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
iren spune:
Aissa, peshtishori de aur n-avem ,asha ca la "bermudat" cu ei!
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
adriana spune:
quote:
Originally posted by aissa
Mai mult retoric intreb si eu....am niste pantaloni noi-nouti....pe care ii calcam in timp ce vorbeam pe chat cu cineva si pe care am reusit sa imprim desenul de pe talpa fierului. Deci nu e luciu....e imprimeu deja. In afara de a ii face bermude cu foarfeca....as mai avea vreo sansa? (sunt lila) Si sa nu ma puneti sa mai fac cateva urme cu fierul sa zic ca asa e moda.....
Aissa.. daca ai putin talent.. de fapt nici nu trebe, fa-i capri.. i-a bentita de jos si coase-o pe locul imprimat, ca un fel de buzunar dungat...
Am fost cat de cat explicita?
sa mai citesc odata
aissa spune:
Iren, asta e, am pregatit deja foarfeca.
Adriana....nu prea merge. Unul ca nu au nici o bentita, se termina direct, taiat pe o parte. Si a doua faza e ca talpa e pozitionata undeva total aiurea, cumva in spatele genunchiului...deci numai taiati se salveaza cat de cat.
Multumesc, oricum eram sigura ca nu prea pot face mare lucru...
Cristina si Alexandra (30.09.2004)