Se poate curata luciul produs de fierul de calcat?

Se poate curata luciul produs de fierul de calcat? | Autor: ninutza13

Link direct la acest mesaj

Din graba si din neatentie sacoul meu de culoare neagra(nu este de bumbac), s-a ales cu vreo doua dungi lucioase.Stiti vreo solutie pentu a scapa de ele? Oare daca il duc la curatat problema se va rezolva?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Eu n-as crede sa mai poti scoate cu ceva dungile. A fost fierul de calcat prea fierbinte. Daca reusesti cumva, as vrea sa stiu si eu cum ai facut.

"Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii. Razi pentru a putea reusi. Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste.E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit."

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

Pai hai sa va spun eu cum scapati de luciu - il acoperiti!!!
la fel am patit s eu cu un sacou negru si tot ceea ce mi-a dat prin cap a fost sa cumpar dantelutza neagra ingusta si sa aplic pe revere si la buzunare; a iesit ok, incercati!

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinai spune:

Incearca sa il duci la curatat. Asa am patit eu cu o pereche de pantaloni din lana, si a iesit la curatat. Incearca totusi la Nufarul, mie mi se par mai buni.
succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

La mine a mers cu otet (se freaca bine zona cu luciu cu o carpa cu putin otet) dar asat merge mai mult la lana....la sintetic depinde si de cat de tare s-a topit!
Bafta

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Mai mult retoric intreb si eu....am niste pantaloni noi-nouti....pe care ii calcam in timp ce vorbeam pe chat cu cineva si pe care am reusit sa imprim desenul de pe talpa fierului. Deci nu e luciu....e imprimeu deja. In afara de a ii face bermude cu foarfeca....as mai avea vreo sansa? (sunt lila) Si sa nu ma puneti sa mai fac cateva urme cu fierul sa zic ca asa e moda.....

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Aissa, peshtishori de aur n-avem ,asha ca la "bermudat" cu ei!

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

quote:
Originally posted by aissa

Mai mult retoric intreb si eu....am niste pantaloni noi-nouti....pe care ii calcam in timp ce vorbeam pe chat cu cineva si pe care am reusit sa imprim desenul de pe talpa fierului. Deci nu e luciu....e imprimeu deja. In afara de a ii face bermude cu foarfeca....as mai avea vreo sansa? (sunt lila) Si sa nu ma puneti sa mai fac cateva urme cu fierul sa zic ca asa e moda.....

Aissa.. daca ai putin talent.. de fapt nici nu trebe, fa-i capri.. i-a bentita de jos si coase-o pe locul imprimat, ca un fel de buzunar dungat...
Am fost cat de cat explicita?

sa mai citesc odata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Iren, asta e, am pregatit deja foarfeca.
Adriana....nu prea merge. Unul ca nu au nici o bentita, se termina direct, taiat pe o parte. Si a doua faza e ca talpa e pozitionata undeva total aiurea, cumva in spatele genunchiului...deci numai taiati se salveaza cat de cat.
Multumesc, oricum eram sigura ca nu prea pot face mare lucru...

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput