vis sau realitate- depinde de noi
Raspunsuri - Pagina 2
meletina spune:
Multumim tare mult.....dar familia s-a adresat deja celor de la Portul Sperantei. Ei ii pot ajuta cu un carucior manual.....iar Florin isi doreste unul electric pentru a nu depinde de ceilalti. Boala i-a afectat picioarele, dar si mainile.....si ii sunt slabite. Cu unul electric se poate deplasa singur si asta isi doreste.....cat mai multa independeta.
Va multumim!
Sunteti minunati!
motanik spune:
Vad ca Ioana a scris deja.
Gabi pt tot ce faci.
M-am gandit si eu ca e mult mai usor un carucior automat pt mai multa independenta in miscare..
Asadar, haideti sa punem mana de la mana si sa strangem cei 15 milioane ca nu e o suma sa ne dea pe noi peste cap, am atata incredere in aceasta comunitate!
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
Suflet de copil - povestea lui Andrei
meletina spune:
Am incercat la mai multe fundatii, dar nici una nu ofera carucior automat......doar manual. Din acest motiv am si apelat la aceasta modalitate.......la a strange bani.
Va multumim!
soarenistor spune:
eu am vb acum cu dl daniel,si mi-a spus ca momentan are citeva dar sunt promise ,pe parcurs se rezolva.florin nu are deloc carucior?Cei de la fundatie ii pot dona unul manual pt moment ,Spunea dl daniel ,ca e fff important sa faca miscari ca sa nu ajunga cu timpul sa nu mai poata misca miinile.Luati legatura cu ei,si o sa fie bine .Dl daniel e un om cu suflet care vrea sa ajute ,dupa cite am obs.De ce e neaparat nevoie sa cumparati unul cind vi se poate da gratuit?parerea mea.
nistor gabi
motanik spune:
Ioana, ia totusi legatura, poate o sa poata ajuta cu un carut automat.
Gabi, nu cred ca ei vor musai sa plateasca, din cate inteleg unul manual au deja si e dificil sa se deplaseze cu el, ba trebuie sa il impinga cineva ba trebuie sa depuna mare efort sa isi miste singur rotile.
Dar cel mai bine e ca Ioana sa vb cu acest domn daniel si poate se rezolva ceva.
Asteptam si noi vesti in acest sens.
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
Suflet de copil - povestea lui Andrei
meletina spune:
Tocmai am vorbit cu dl. Mereuta si mi-a spus ca electrice primesc foarte rar.....deci prea repede........nu sunt sanse.
Multumesc
meletina spune:
Am vorbit cu dl. Daniel.....si mi-a spus ca nu are electrice......si vin foarte rar acestea. Florin nu are un carut mecanic dar nu vrea sa iasa din casa cu unul mecanic......si impins de cineva. De 1 an si 1/2 nu a mai iesit din casa.....
Multumesc
lucia_cs spune:
Nu se mai stie nimic despre acest caz?
Haideti sa ajutam acest baiat sa se poata deplasa fara a dipinde de ajutorul cuiva.
Ma gandesc ca acel scaun cu rotile este foarte ieftin si fiind gasit pe internet poate sa se vanda si acest baiat sa nu mai gaseasca unul atat de ieftin, deci sansa sa poata avea visul implinit va scadea daca nu se aduna banii in curand.
15 mil este o suma mica pentru aceasta cominitate, 15 milioane ajuta un om sa se poata bucura de mai multa libertate.
_
Aici poti face viata unui copil mai acceptabila! - Web
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!
Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny
pashosha spune:
Buna ziua,
Florin, stai linistit ca nu te lasam noi...15 milioane nu sunt multi bani daca ne unim. Momentan sunt canalizata pe subiectul meu, referitor la micutza Ana Maria, dar la sfarsitul saptamanii promit sa donez si eu o suma de bani care sa poata fi adaugata celei pe care o ai deja..Iti doresc din suflet sa ramai optimist si intr o zi vei zbura cu sigurantza
pashosha mami lui Luca si Maia
where is a will, there is a way !!!