hemoroizi - tratament
Raspunsuri - Pagina 2
andora spune:
Ca sa nu zic o prostie, zic doar din experienta proprie... Am avut o criza urata de tot dupa nastere de imi venea sa urlu si noaptea, a trecut dupa amxim 2 sapt, imi puneam dupa scaun supozitor Hemorzon iar usturimea si mancarimea care nu ma lasau nici sa ating locul
n-au trecut nici cu crema de galbenele nici cu bai de sezut nici cu Hemorzon nici cu alte unguente decat cu Bepanthenul fiica-mii... culmea. Doctorul ce zice?
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea
& Gogo
maimutica
(DN 10.10.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
Klaus29 spune:
doctorul mi-a dat un tratament cu supozitoare cu hemorzon dupa scaun, dar nici un rezultat.... totul e ca la inceput... si inceputul a fost dupa nastere care a fost prin cezariana, iar de atunci (1an si 3luni)problema a ramas ![]()
Claudia si bebe Andrei (13martie2004)
http://community.webshots.com/user/klaus29100
criss spune:
Buna,
Eu am avut mari probleme cu hemoroizi si fisuri dupa ce am folosit o perioada foarte lunga de timp ceai de slabit de ala chinezesc.
Pur si simplu, dupa ce am intrerupt cu ceaiul , nu mai ieseam afara.
Mai mult, flora bacteriana a avut foarte mult de suferit si a trebuit sa fac tratament cu fermenti , ca nu mai digeram nimic.
Apoi, de la constipatie ...problemele, care nici acum nu pot sa spun ca s-au vindecat.
Am folosit mult timp Ultraproct supozitoare si ungent.
In criza , cate un supozitor pe zi si crema, apoi cam 2 supozitoare la saptamana.
Si foarte bun este si Preparatione H ( apropo, foarte bun si pentru riduri)
Nici acum nu pot sa mananc nimic condimentat ca e bai.
In plus, dupa tratamentul cu fermenti, luni in sir, in fiecare seara pun doua linguri de tarate in apa si o lingura de seminte de in, las pana dimineata si dimineata beau pe stomacul gol.
Asa, pot sa spun ca am scapat in mare de probleme.
Sanatate multa
criss
ninocikap spune:
sunt foarte bune pastilele DETRALEX, eu am luat dupa ce am nascut cate 4 pe zi si intr-un final s-au retras, dar nu toti.
dar nu mai sunt durerosi.
plus unguente, supozitoare(ULTRAPROCT) si spalaturi cu ceai de pelin si galbenele.
multa bafta!!
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ninocikap/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
criss spune:
quote:
Originally posted by slakje
cris ce ceai de slabit chinezesc ai folosit?
Ciao,
Ceai antiadipos , ala in cutie verde.
Seara faina!
Criss