hemoroizi - tratament

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Ca sa nu zic o prostie, zic doar din experienta proprie... Am avut o criza urata de tot dupa nastere de imi venea sa urlu si noaptea, a trecut dupa amxim 2 sapt, imi puneam dupa scaun supozitor Hemorzon iar usturimea si mancarimea care nu ma lasau nici sa ating locul n-au trecut nici cu crema de galbenele nici cu bai de sezut nici cu Hemorzon nici cu alte unguente decat cu Bepanthenul fiica-mii... culmea. Doctorul ce zice?

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klaus29 spune:

doctorul mi-a dat un tratament cu supozitoare cu hemorzon dupa scaun, dar nici un rezultat.... totul e ca la inceput... si inceputul a fost dupa nastere care a fost prin cezariana, iar de atunci (1an si 3luni)problema a ramas

Claudia si bebe Andrei (13martie2004)
http://community.webshots.com/user/klaus29100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss spune:

Buna,

Eu am avut mari probleme cu hemoroizi si fisuri dupa ce am folosit o perioada foarte lunga de timp ceai de slabit de ala chinezesc.

Pur si simplu, dupa ce am intrerupt cu ceaiul , nu mai ieseam afara.
Mai mult, flora bacteriana a avut foarte mult de suferit si a trebuit sa fac tratament cu fermenti , ca nu mai digeram nimic.

Apoi, de la constipatie ...problemele, care nici acum nu pot sa spun ca s-au vindecat.

Am folosit mult timp Ultraproct supozitoare si ungent.
In criza , cate un supozitor pe zi si crema, apoi cam 2 supozitoare la saptamana.
Si foarte bun este si Preparatione H ( apropo, foarte bun si pentru riduri)

Nici acum nu pot sa mananc nimic condimentat ca e bai.

In plus, dupa tratamentul cu fermenti, luni in sir, in fiecare seara pun doua linguri de tarate in apa si o lingura de seminte de in, las pana dimineata si dimineata beau pe stomacul gol.
Asa, pot sa spun ca am scapat in mare de probleme.

Sanatate multa
criss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

cris ce ceai de slabit chinezesc ai folosit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

sunt foarte bune pastilele DETRALEX, eu am luat dupa ce am nascut cate 4 pe zi si intr-un final s-au retras, dar nu toti.
dar nu mai sunt durerosi.
plus unguente, supozitoare(ULTRAPROCT) si spalaturi cu ceai de pelin si galbenele.

multa bafta!!

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ninocikap/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss spune:

quote:
Originally posted by slakje

cris ce ceai de slabit chinezesc ai folosit?

Ciao,

Ceai antiadipos , ala in cutie verde.

Seara faina!
Criss

Mergi la inceput