Gelozia la copii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MLDiana spune:

Eu zic ca depinde de copil.De parinti ,de felul cum se comporta fata de copii.Cred ca cel mai tare depinde de parinti daca stau bine si ma gindesc acum.Si intradevar cum zicea cineva tine pina la adolescenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miruna Enescu spune:

Intre baietii mei e 1 an si 3 luni. Noi ne-am referit mereu la bb 2 ca la "bebelusul nostru care o sa vina" adica al parintilor si al celui mare. Nu am facut extrem de mult caz de cel mic, dar nici nu ne-am ferit sa vorbim despre el.
Dupa ce s-a nascut cel mic, toata familia a sarit sa fie un timp mai aproape de cel mare, care a simtit ca venirea celui mic a insemnat mai multa, si nu mai putina atentie.
Iar acum (6 si 5 ani) se inteleg minunat, desi se mai cearta cateodata, dar sunt foarte apropiati, poate si unde sunt firi compatibile. Curaj, fetita ta sigur se va indragosti de bebelus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris spune:

eu am lasat cam la voia intimplarii sosirea lui bebe2; a venit dupa 2 ani si 2 luni dupa sora mai mare si am avut si eu ceva emotii; i-am spus lui despre bebe2 ,asa , pe cind eram in luna a 7-a dar destul de vag ca si asa nu prea pricepea, avea ea alte prioritati...cu citeva sapatmini inainte i-am mai explicat eu ce e cu mami de s-a transformat intr-o bila uriasa si a amuzat-o; m-am trezit odata ca vine si ma pupa pe burtica, altadata ca imi arata burtica ei, si ea respectabila, si zice ca e bebi acolo...dar nu a fost subiectul principal de discutie; m-am gindit atunci ca daca facem prea mare tam-tam va fi dezamagita cind va vedea ca bebi sara e doar o mica mogildeata care doarme sau cam asa ceva tot timpul;
cind am venit din maternitate am stat cu sufletul la gura toti: bebi sara dormea in dormitorul nostru iar a venit ca de obicei pe la 4 de la gradi, s-a bucurat ca ma vede acasa dupa ce lipsisem o saptamina, apoi si-a mincat iaurtul si s-a apucat de puzzle , ocupatie la mare pret la vremea aia; dupa vreo jumate de ora bebi s-a trezit, eu am simtit ca pic de pe canapea: ce-o sa zica ..."a, bebi sara!", s-a dus trop-trop s-o vada dar asa firesc ca si cum era acolo de mult timp, ne-am uitat la ea, s-a intors sa isi termine puzzle apoi am schimbat impreuna pampers, i-am dat voie sa desfaca lipiciul, am alaptat , in circa mea....dar asa firesc, cred ca asta mi-a ramas cel mai puternic in minte: firescul cu care a acceptat noua noastra iubire...i-am zis mereu lui bebi sara "ubita", au trecut de atunci aproape 4 ani; e in continuare convinsa ca sara e iubita ei, sara zice ca nu...si nu a existat niciodata urma de gelozie, se mai cearta dar , asa, usor, la suprafata, dupa un minut iar au treaba impreuna, sper sa ramina asa mereu;

imi cer scuze ca mi-am scris memoriile in loc sa scriu scurt ce va sfatuiesc: nu va mai framintati, lasati lucrurile in voia lor, nu faceti subiect de mare discutie bebeul si odihniti-va cit puteti de mult!
am uitat: in ziua marii intilniri cea mare a primit un iepuras roz maricel iar bebi sara unul mic; dar nu a dat importanat nimeni ... ii tot arata iepursul cel mic sarei dar a vazut ca nu se pot inca juca si a renuntat;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

Multumesc tare frumos pentru raspunsurile si impartasirea experientelor voastre.Imi vor fi intotdeauna de folos/
19+ Evusorul racit si suparat

Lavi
http://community.webshots.com/user/lavinia295

Mergi la inceput