Miresele anului 2005 (17)
Raspunsuri - Pagina 10
olguttza spune:
quote:
Originally posted by alexia28
Multumesc mult pentru urari
Fetelor sunt moarta de oboseala, de 2 zile umblu intruna sa rezolvam totul inainte de nunta. Adevarul este ca este mare nebunie acum pe ultima suta de metri,si sincer regret foarte tare ca nu am apelat la o agentie de organiza a nuntilor; acum imi dau seama ce inseamnamare zapaceala, sa vorbesti cu toti, dj, cameraman, fotograf, restaurant, florarie, du-te in Metro cumpara sucurile, apa, bomboanele...de la 7 dimineata...acum am ajuns acasa.
Las' ca mai e putin si trece... Plus de asta, o sa ai multumirea sufleteasca (,) ca ai facut tu totul, cu manutza ta! Si fii convinsa ca totul o sa iasa excelent - pentru ca pui suflet!
quote:
OLGUTTZA, sa stii ca am fost la biserica dar nu am apucat sa ne spovedim pentru ca noua ne-a zis preotul sa ne ducem la 3.00 si acolo erau liste facute pt spovedanie, mai erau vreo 20 persoane inaine si aveam de stat vreo 2 ore cel putin ori noi eram presati de timp. Oricum am vorbit cu preotul despre ceea ce ne interesa mai mult( decesul bunicii lui acum 5 sapamani) si ne-a spus ca din punct de vedere al bisericii nu este nici un impediment deci nu ne-a citit nimic special ne-a zis doar ca daca tot suntem acolo putem sa ne spovedim.
Nu m-asteptam sa fie asa mare buluceala la spovedanie...Ma-ntreb oare de ce?! Nu-i nici un post prea curand....In fine, bine ca mi-ai spus...tre' sa mergem sa ne programam si la asta , ca nici io nu-s dispusa sa stau cu orele p-acolo.
Daca pana acum a fost doar o impresie, de-acum e convingere: preotii de la Icoanei sunt cei mai deschisi si cei mai moderni! Stiu ca preotul Necula (parca asa-l cheama) e decanu' de la Teologie...si d-aia cred ca are o legatura la fel de puternica cu lumea "normala" (), ca si cu lumea bisericeasca. Stiu ca io , cand am fost sa vorbesc cu el, i-am povestit cum ca tatal meu murise si a trebuit sa nu fac nunta un an de zile (asa am motivat cum de facusem numai cununia civila anul trecut) si el mi-a zis ca e o mare prostie, ca nu scrie in nici o carte bisericeasca asa ceva si ca, cel mult, se tin cele 40 de zile (atunci cand e vorba de parinti). Tot atunci mi-a spus si ca nu e obligatorie nici o impartashanie inaintea nuntii (asa cum ne spusesera pe la alte biserici), lucru care, evident, ar fi "implicat" un post de cel putin 2 saptamani atat al mirilor, cat si al nashilor. Doamne, ce ma bucur ca nu tre' sa-mi mai ceteasca nimenea nimic!
Multumesc mult pentru "informare", tzin pumnii maine si-ti doresc tot binele din lume!!! Nunta ca-n povesti!!!
Eu, incepand de azi - 17 iunie - , mai am fix o luna!!! Si deja simt ca incep sa ma lase si nervii si puterile .
Nunta frumoasa tuturor miresicilor de weekend!!
Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
bibyrox spune:
quote:
Originally posted by andreea c
Va place casuta mea?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andu0579/album?.dir=/4ead
Foarte draguta casuta!!!!! Cine a facut-o si mai ales...cum??
Olgutza mea si eu mai am tot o luna!! Deja am niste goluri in stomac de nu mai poooot!! Doamne ce frumos este sa simti aceste emotii...
Fetelor da-ti-mi o idee ce surpriza sa-i ofer lui Iuby in seara nuntii??? Ma gandeam sa inchiriez o camera la un hotel... ceva mai deosebit... Ce parere aveti?
Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy
Album poze
Nunta noastra
olguttza spune:
quote:
Originally posted by bibyrox
Olgutza mea si eu mai am tot o luna!! Deja am niste goluri in stomac de nu mai poooot!! Doamne ce frumos este sa simti aceste emotii...
O luna far-o zi
quote:
Fetelor da-ti-mi o idee ce surpriza sa-i ofer lui Iuby in seara nuntii??? Ma gandeam sa inchiriez o camera la un hotel... ceva mai deosebit... Ce parere aveti?
Si io m-am gandit la varianta asta, da...pe de alta parte, zic io...c-o sa fim ruptzi, frantzi si vai de steaua noastra () de oboseala si alergatura si stres... Cred c-o sa-mi pastrez ideea cu hotelu, da la vreo doua zile dupa nunta, ca-i mai sigur .
In concluzie, pentru seara nuntzii nu-mi vine nike-n creer(i)...
Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga
krelia spune:
quote:
Originally posted by olguttza
Tot atunci mi-a spus si ca nu e obligatorie nici o impartashanie inaintea nuntii (asa cum ne spusesera pe la alte biserici).....
ca musca-n lapte ...pana la urma nu e obligatoriu treaba asta cu impartasania...cu spovedania...
& stuff??? NUUUUU?????
Krelia...viitoare printzesita
Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006
26 august 2006
No more than 5 smileys!!!
olguttza spune:
quote:
Originally posted by krelia
ca musca-n lapte ...pana la urma nu e obligatoriu treaba asta cu impartasania...cu spovedania...
& stuff??? NUUUUU?????
Fata mea, dupa cum spuneam, depinde de biserica. Mai bine zis, de preot! La Biserica Icoanei, noua ne-a zis asa atunci cand am intrebat de "stuff" : "Nimic nu e obligatoriu pe lumea asta, dar eu sfatuiesc tinerii ca, in saptamana nuntii, sa vina doar sa se spovedeasca. E un lucru bun..."
Inainte, mai fusesem pe la vreo trei biserici, dintre care una e Catedrala de la Eroii Revolutiei. Acolo nu s-a stat la discutii - doua saptamani inante, cel putin, post (total) si mirii si nashii; altfel, nu te cununa!
Acu, intelegi ce/cum vrei
Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga
krelia spune:
quote:
Originally posted by olguttza
Nimic nu e obligatoriu pe lumea asta....
Mda, exact asa ma gandeam si eu......m-am linistit ...sper sa gasesc o biserica mai ... fara spovedanii....
fata!
Krelia...viitoare printzesita
Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006
26 august 2006
No more than 5 smileys!!!
dana n. spune:
quote:
Originally posted by bibyrox
Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy
Album poze
Nunta noastra
Noi avem cadou din partea restaurantului,o camera de hotel.
Aa...si tortul.
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
ratusca1977 spune:
Leyla, Alexia28, Oanamadalina, Alinus25, Manina sa aveti o nunta frumoasa, CASA DE PIATRA, mult noroc.
http://compage.totalnet.ro/edy/
Corina24 spune:
Alexia28 Alinus25 Manina Oanamadalina CASA DE PIATRA SI MULTA MULTA SANATATE.
Alexia cand te mai linistesti si ai timp sa nu ma uiti si pe mine.
In rest va pup pe toate si CASA DE PIATRA MIRESICILOR DIN ACEST WEEKEND.
nushulica spune:
fetelor si noua ne-a zis preotul sa mergem cu o zi inainte la spovedanie dar daca ziceti ca-i asa de aglomerat o sa merg mai inainte.problema e ca pe noi ne-a pus sa tinem post min 3 zile iar asta pentru noi e ca si imposibil de facut
voi tineti???