Miresele anului 2006 (8)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

"bey" doamnelor...ca sa ma "esprim" plastic....capu' meu bubuie de nelamuriri la ora asta...si inainte de a posta un subiect nou..am zis sa intreb intai "acasa".....
Care-i faza fratilor cu spoveditu' inainte de nunta???
E musai asa ceva???
Si...daca nu imi citeste nu stiu ce...sau nu ma duc la el sa ma spovedesc cu o saptamana inainte, nu ma mai cununa???
Si...e musai sa ma spovedesc la biserica unde ma cunun...sau o pot face si in alta parte (...sau nu) si sa-i zic preotului ca m-am spovedit???

.....sper sa nu-mi sariti in cap...da' io-s mai..ciudata, cand vine vorba de preoti..popi..etc...

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

Mergi la inceput

uitai sa va zic....inca sunt intreaga...
olguttza, las ca prinde bine
Raza, ce biserica era...mai stii?

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by krelia

[font=Comic Sans MS][purple]"bey" doamnelor...ca sa ma "esprim" plastic....capu' meu bubuie de nelamuriri la ora asta...si inainte de a posta un subiect nou..am zis sa intreb intai "acasa".....
Care-i faza fratilor cu spoveditu' inainte de nunta???
E musai asa ceva???
Si...daca nu imi citeste nu stiu ce...sau nu ma duc la el sa ma spovedesc cu o saptamana inainte, nu ma mai cununa???
Si...e musai sa ma spovedesc la biserica unde ma cunun...sau o pot face si in alta parte (...sau nu) si sa-i zic preotului ca m-am spovedit???

Cica e musai sa te spovedesti (eu vorbesc de ceea ce se intampla la ortodocsi). Si am aflat si eu zilele trecute ca e musai sa fie la acelasi preot care va cununa... Si se face vineri seara treaba asta, adica inainte de sambata cununiei... Cel putin asa stiu, asa spun... Daca mai aflati ceva, vreau si eu sa stiu!

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

Mda...ce nu-mi plac mie musaiurile astea.....
Si daca vreau sa skip over it?...te pomenesti ca-mi zice pas....
hm...risca sa devina o problema serioasa.....

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ce mai faceti fetelor? Uite ca m-am gandit sa mai arunc un ochi si pe la voi! Sunt foarte fericita ca am gasit un inlocuitor mai original pentru marturii: imi fac calendar pe 2006 pe fundal cu poza noastra, il fac sul si-l leg cu fundita. Ce ziceti de ideea mea?

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by anangel_lexi

Ce mai faceti fetelor? Uite ca m-am gandit sa mai arunc un ochi si pe la voi! Sunt foarte fericita ca am gasit un inlocuitor mai original pentru marturii: imi fac calendar pe 2006 pe fundal cu poza noastra, il fac sul si-l leg cu fundita. Ce ziceti de ideea mea?

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Adica noi sa facem calendar pt 2007, nu?
Adevarul e ca imi surade ideea ta...

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Olguttza, de cel bun, ca deocamdata e doar unul pe care l-am gasit, postez maine, cand voi avea si meniul complet.
Nu m-am gandit, zau, ca-mi veti sari in cap chiar asa... Dar chiar nu cred ca pe DC sa fie doar mirese care isi permit Marriott sau Clubul Diplomatilor ( eu nu-mi permit, dar nici mahala nu vreau ). Repet, nu vreau sa o pateasca si altele.
Ca doar e un " Top de SUS si de JOS... " parca...

Krelia, biserica se numeste " Sf. Prooroc Daniel ". Iti spun maine cat mai exact pe unde este.

Raza de soare

"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)

Mergi la inceput

Sunt bolnavioaaaaraaaaa
Azi dimineatza, pe cand pregateam micul dejun lui iubi...m-am oparit pe piciorush cu apa fiarta..si acum am facut bubissa..si ma utulaaaa ..am dat cu alifie mentolata, ca sa treaca.....
da' sunt bucuroasa ca sotiei colegului meu, la a carui cununie civila am fost sambata, i-a placut buchetul cu nuferi pe ca rei l-a dus fata Hihihi...ce mandra sunt
..hai, la treaba.....!!!

Ah, era sa uit: neatza, fete cucuiete!

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

neata!!

Krelia si trece repede. da cu crema (eu am dat cu Cicatrizin).

Azi iubi al meu e la Constanta in delegatie.

Eu nu am chef de nimic...... mai ales de munca.

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

Olguttza, de cel bun, ca deocamdata e doar unul pe care l-am gasit, postez maine, cand voi avea si meniul complet.
Nu m-am gandit, zau, ca-mi veti sari in cap chiar asa... Dar chiar nu cred ca pe DC sa fie doar mirese care isi permit Marriott sau Clubul Diplomatilor ( eu nu-mi permit, dar nici mahala nu vreau ). Repet, nu vreau sa o pateasca si altele.

Raza de soare

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=21227&whichpage=8
quote:
Originally posted by Raza de soare
olguttza ( eventual si ralucah ), de cel bun, ca deocamdata e doar unul pe care l-am gasit, postez maine, cand voi avea si meniul complet.
Nu m-am gandit, zau, ca-mi veti sari in cap chiar asa... Dar chiar nu cred ca pe DC sa fie doar mirese care isi permit Marriott sau Clubul Diplomatilor ( eu nu-mi permit, de exemplu, dar nici mahala nu vreau ).
Repet, nu vreau sa o pateasca si altele si nu cred ca fac ceva rau " dand alarma ".

Raza de soare

Nu cred ca tre' sa-mi scrii de doo ori acelasi lucru - oricum citesc tot ce se posteaza de pe-o zi pe alta si nici asa grea de cap ca sa-nteleg nu sunt!

Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput