Bebelusi de ianuarie - februarie 2005(24)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adana spune:

Shinutza am admirat-o pe Iulia,e foarte frumoasa,o sa bage in boala toti baietii.
Fetelor eu de citva timp am niste ginduri nebune cum ca l-as pierde pe Sebastian si mai ca-mi vine sa bocesc cind ma gindesc la asa ceva.Cred ca am depresie post-natala tirzie,ca baiatul e sanatos tun,papa bine,doarme bine e vioi numa ma-sa e bolnava cu etajul.Sau vi se intimpla si voua asa ceva?
Am gasit simbata in orash pt Sebastian niste sandalutze foarte frumoase cu motiv Disnei si ma maninca tare portofelul sa le cumpar desi costa 20 de euro si le va incaltza doar de citeva ori
Am observat ca in ro sint foarte frumoase haine pt copii,abea astept sa ajung sa-i cumpar si lui Sebastian.Si aici sint dar sint groase pt caldura din ro.
Fetele cit costa in ro un paket de Libero de 70 de bucati?

Adana(adica io,batoza shefa)72 kg - 58-56kg
Alina Maria 48 kg - 43kg
Shinutza 56 kg- 53 kg
Alina Gabriela 70 kg - 60 kg
Crinuta 72kg - 56 kg
Lavinia345 76 kg - 58kg
Adita 73 kg - 60 kg
Leta 56 kg - 50 kg
Witchie 82 kg - 70 kg
Clara03 53 kg - 50 kg
Aurelursu 72 kg - 62 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

heeeeeeeey, buna ziua mamici!

prima noapte cind nu s-a trezit dupa cursa ceaiului nocturn
inca nu stim daca a vut efect insa am traversat o noapte fara intrerupere de la 12 noaptea la 6:15 dim. atunci a papat tzitzi 12 min si gata, iar somn pina la 8:30 cind a inceput ciocirlia pe cimpii si cind sa ma duc la el ............ avetzi poza cum l-am gasit - daca aveti 2 sec uitati-va ca aveti de ce .

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dradetchi/detail?.dir=bf2b&.dnm=7755.jpg&.src=ph

va tin la curent in cont. zic ca nu stiu daca ceaiul a fost efectul pt ca el a mai avut la 3 luni fix o etapa de 2 sapt. cind nu s-a mai trezit intre 12 si 6 dim. dar apoi a revenit la masa de ora 4.

acum astept sa se trezeasca sa-l scot in parc moghioros.

pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Shobo, ti-am spus eu ca nu mai dureaza mult.
Unde e poza?

Eu sunt nauca, nu am dormit azi noapte, iar Rayan s-a trezit la 5 si de atunci e intr-o verva continua.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Lavinia, unde esti? Merci pentru raspuns in legatura cu operatia aia.
Ce face frumoasa Natalia? Sa nu raspunzi tarziu ca asteapta Rayan raspunsul. Aaaa, si a mai spus ca ii trimite un pupic.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Shobo, martea are sigur in ambulator de la 11 incolo iar pana la 11 e in spital, la et.5. Eu de acolo am venit acum...
Alina Maria, eu nu am inceput diversificarea dar iti scriu din foaia mea de diversificare cum voi face eu supica. Se ia o cana de ceai de 300 ml si se umple cu legume date pe razatoare astfel: 1/3 cana morcov, 1/3 cana cartof, 1/3 cana alte legume: dovlecel, telina, pastarnac, ceapa, ardei gras, frunze verzi de telina importante pt. fierul pe care il contin mai ales pt. copiii anemici sau prematuri, salata, patrunjel. La copilul peste 7-8 luni se pot adauga: mazare, conopida, brocoli, fasole verde.
Toate acestea se fierb cu 1 litru de apa cca.45 min sau 30 min. la oala sub presiune cu o cantitate de apa de 300 ml.
Important: la inceput se da doar zeama in care trebuie sa se adauge 1/2 lingurita ulei de masline sau floarea soarelui, putina sare si 1-2 masuri sau lingurite cu varf de orez instant.
Truc: Daca o refuza se poate adauga lapte sau putin zahar (1 lingurita la 100 ml.) sau zeama de lamaie. Fiecare copil are preferintele lui.

Mie asa mi s-a recomandat si asa o voi face. Sper sa-i placa...

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iricutz/my_photos

Mergi la inceput

Irina, asta e schema lui Culcer. Le-am dat-o eu fetelor deja, dar e bine ca ai scris-o si tu.
Imi trimiti pe pm id-ul dr yahoo?

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

da, crinuta, sper sa-l tina :).
scuze, uitasem poza, am pus-o acum. nu numai ca s-a intors invers fatza de cum il culc eu (adica cu capul la cele 2 baloane de pe aparatori) dar mai avea si paturica aceea nus cum si-o trasese si facea vocalize asa, cum era acolo

Mamica lui Codrin din 21.02.2005

Mergi la inceput

Asa, si acum sa va zic ce am facut azi la doctor. Se pare ca Tudor nu are nici o problema la picioare, in nici un caz nu e displazie si ca este normal sa dea uneori mai mult dintr-un picior. Pana la urma si noi avem tendinta de a ne folosi mai mult de o mana/picior etc.
Stiu ca pe vremea noastra noi mancam de toate de pe la 4 luni si primeam suc de fructe inca de la 2 dar mie mi s-a tot repetat (si astazi) sa nu il diversific inainte de 6 luni.
Iar cand i-am zis doctoritei ca e agitat si hiperactiv a zis ca "ce, credeai ca e de jucarie? foarte bine ca e asa. o viata are si tu vrei sa o doarma si pe asta?el are treburi mai importante, vrea deja sa mearga dupa fete" Corect, nimic de zis
Si capac la toate ne-a iesit si al doilea dinte de jos, plus ca la control a observat ca are si gingia de sus plina de dinti . Asta a fost norocul meu sa dau din colici direct in dinti dupa care va urma mersul probabil. Si se mai mira de ce slabesc cu asa un copil...

Mergi la inceput

Scuze, Crinuta si fetelor. Nu stiam ca aveti deja reteta de supa...imi pare rau ca m-am repetat dar eu nu prea stiu ce s-a postat in lipsa mea. Sper ca n-am plictisit pe nimeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

Alina,

Eu daca nu facea 2 zile ii bagam supozitor, un sfert...
In supica noi punem multe legume, unele prin rotatie, cartofior, dovlecel, telina, morcov, pastarnac, o frunza de loboda am pus odata. Dar si un pic de puiutz, ca e mai bun. Ca numai cu legume chinuiam aiurea bietul copil, nu-i placea.

http://community.webshots.com/user/megg2005

Megg si bb Mara

Mergi la inceput