Bebelusi de ianuarie - februarie 2005(24)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Gabi, ii dau carnita de pui, dar e ok daca o tin la congelator si apoi o dezghet? Ca la ce cantitate infima mananca el, ar fi culmea sa cumpar zi de zi piept de pui.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shinutza spune:

quote:
Originally posted by shinutza

tomasa, ai facut doi oameni foaarte fericiti, pe mine si sotul meu . multumim din suflet! o sa trec neaparat sa il iau. vrem si crin portocaliu si mirositor cum sa nu!!!
noi avem tranda rosu, de cateva luni o tine numai intr-o floare. e din cele batute. avem muscate multe multe, si roz si rosii si albe, gardenia, lamai si portocal altoiti (niste butasi, abia am facut rost de ei acum 2 saptamani), niste plante cu frunze colorate sau doar cu pete albe ... avem multe.
daca putem oferi ceva la schimb, just name it!

e din cele batute ele, florile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Gabiu, iti dam cu multa placere, mai ales ca sper sa ne vedem curand. Ti-am pregatit si o foaie cu diversificarea noastra. Poate iesim maine seara impreuna, daca nu aveti alt program.
Shinutza, ma bucur ca ti-am facut o bucurie. Eu mi-as dori mult o muscata alba si una rosie asa ca iti multumesc de pe acum. Sa vorbim sa vedem cum facem sa ne intalnim.
Oana, sper ca Seb este mai bine. Ma gandesc la el. Sa intri sa ne mai povestesti cum se simte.
Crinuta, ai dreptate este f. greu de gasit un pediatru bun. Eu nu cred ca suntemm noi prea exigente.
Amaya, pe unde esti? Ce mai face Andrei?

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor
baietelul meu minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

mi-am dat seama...

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor
baietelul meu minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

na, ca am reaparut si eu. teafara si punct. sincera sa fiu m-am cam chinuit, iar culmea culmilor, intr-un final s-a trezit si matza mea azi-noapte. chipurile sa manince. cind m-am intors cu ceaiul (doar nu eram nebuna s-o pun la sin) dormea dusa si tot dusa a tinut-o pina azi la 7 dimineata.

nu pot sa vaz nici o poza pentru ca pc-ul meu a dat bietul "coltul", iar acum scriu de pe o rabla pe care-a dezgropat-o sotzul din debara. rabla ma lasa sa scriu, sa citesc si atita. tre sa incerc sa-i aranjez culorile caci pozele se vad toate foarte confuz, numai linii liniutze.

Witchie, saru' mina, doamna. Eu una imi imaginam cine stie ce vrajitorii trebuie sa fac ca sa iasa turta dulce dulce...

revin mai tirziu, urla fata acuma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Bineinteles ca nu suntem noi exigente. Pe mine ma si mira tarifele astea exorbitante pentru preturile din Ro, iar daca te gandesti de cate ori se inseala, te apuca durerea de cap.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

tuturor fetelor care au vazut camera,
ma bucur ca va place, am incercat si noi sa o facem cit mai vesela, de copil. se pare ca am reusit

dar daca mai apare unu' nu mai avem nici noi camera pt. el/ea :(

crinuta, ia vezi aici:
http://www.babycomfort.ro/

alina, eu as schimba repede medicul, nu e de gluma! e genul care se uita imprejur sa vada cit e de cerut pt consultatie si nu suport chestia asta. ca sa nu mai zicem de ceea ce zici si tu cu lovitura

tomasa, nu ati reusit sa i-o amenajati sau aveti garsoniera? tocmai vroiam sa zic ca-mi place ce vad pe acolo prin poze, aveti un apt amenajat dragutz :) iar tu...... esti o supla, nu ca mine . azi a mai venit mama si ma duc iar la sala, dar asa cum ma duc eu odata la luna nus cit se va vedea... eeeeeeeh, asta e, cind termin cu tzitzi voi tine dieta serioasa ca nu se poate asa. sper sa mai fac fatza si cu bebelu'.

shinutza, multumim de aprecieri. da, majoritatea zic ca seamana cu tati dar vom vedea mai incolo mai clar
astept pozeeeeeeeeeee cu camera Iuliei!!! sa nu uiti!!!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin
Camera lui Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

oana, ce face Seb???????/ sper ca e bine. cum a racit?

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin
Camera lui Codrin

Mergi la inceput

crinuta, multam. iti seaman mult rayan. si e frumos, frumos!

Mergi la inceput

shobo, se rezolva, cu proxima ocazie. ca acum aparatul e cu iulia la ctza. cand merg acolo, il fur ;).
tomasa, s-a facut. alba si rosie contra portocaliu. o sa fac si eu poze cu plantele noastre sa ma mandresc, ce numai alina? cu toate ca la noi se ocupa sotul de ele: el le uda, le le ingrijeste, le schimba pamantul, ghivecele si tot asa...

Mergi la inceput