Vrancea ( 8 )

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

mai Didi, tu esti la vinat de greseli? Normal ca era vb de 2001, dar oricum, merci pt atentionare!

Andra, la Florenta am fost si mi-a palcut si mie, Roma si San Marino nu le-am vazut inca....poate dam o fuga acum, daca vremea nu va fi de plaja. Noi am mai vazut Milano......Venetia mie mi se pare cu totul apare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Andreia ..Doamne fereste!
Insa e lumea asa pesimista, ca, din cand in cand trebuie sa mai si zambim!!!

Stiti de ce ma mai interesa magazinul de mai sus?..si pt ca propietara mi-a fost colega de banca vreo 6 ani de zile si nu mai stiam nimic de ea.

Alex

Mult noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

quote:
Originally posted by DidiAlex

Andreia ..Doamne fereste!
Insa e lumea asa pesimista, ca, din cand in cand trebuie sa mai si zambim!!!

Alex

Am glumit si eu, ca eu am pb. asta sa nu vertific ce scriu siu uite ce iese!

Sper sa-ti gasesti colega de banca....A mea, cea din sc. generala stiam doar ca e medic. Cind eu eram in cezariana s-a intalnit sora mea cu ea pe holul spitalului. Era medic la neonatologie si mi-a luat-o pe Bianca sub observatie!
Nu ne mai vazusem de peste 6 ani si ne-am intilnit la nasterea Biancai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

..sunt pe aici,dar mi-e o leneee

Am mai dat si ieri o tura prin magazine si azi putin si se pare ca am cam terminat cu cadourile.Acum cred ca-i dau dreptate lui Cezar si ma cam intreb si eu unde o sa le punem pe toate

La noi e o vreme suuuper(pt Islanda ),18 grade,senin,e fain tare.Cezar iar bazaia ca s-ar duce sa spele masina

Pupici si poate revin

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

Mergi la inceput

Flori, parca te-am mai intrebat o data..dar, cum ai ajuns acolo si de ce te intorci..e definitv?
Alex

Mult noroc!

Mergi la inceput

Alex,scuze,dar am cam citit pe diagonala zilele astea
Nu ma intorc definitiv in tara.Avem concediu 2 luni,pe care,fireste,il petrecem in Ro.Cum am ajuns?Sotul meu este antrenor de gimnastica si..asa am ajuns,asta face el aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena.n spune:

Ce veselie pe aici pe la voi .Lumea se pregateste de plecat la mare , de venit la Focsani.Se vede ca a venit vara , toata lumea e mai bucuroasa si mai cu chef de multe plimbari.
Vreau sa plec si eu la mare sau la munte,dar deocamdata nu e momentul.Copiii nu au luat vacanta inca .
Va urez soare ptr cele care merg la mare acum,liniste si pace ptr toate celelalte care raman acasa .

Mergi la inceput

Lorena (acum am verificat mail-urile)

Mergi la inceput

Flori, multam mult pt raspuns. eram curioasa si sper sa nu te superi ca te-am intrebat.
citind ca pleci in ro parca as pleca si io, dar, tocmai ne-am intors...asa ca adio anul asta.
Culmea este ca dupa cateva saptamani abia asteptam sa ma intorc aici!

Alex

Mult noroc!

Mergi la inceput

Alex,cum sa ma supar?
Si noua ne spuneau prietenii anul trecut ca o sa vrem sa ne intoarcem cat mai repede in Islanda,dar sa stii ca...din contra..ni s-a parut tare scurta vacanta(si tot 2 luni am stat).

Mergi la inceput