Vrancea ( 8 )

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Salutare!

Am avut probleme cu computerul si nu am mai putut posta.A fost un adevarat chin.

Iselin:Nu sunt o mare bucatareasa(de un an am inceput sa gatesc),dar tot ceea ce am incercat pana acum mi-a iesit super(parerea sotului meu).Puiul in punga, la cuptor,pe care l-am gatit duminica,este oreteta pe care am luat-o de pe forum.Am pregatit si cartofi,ciuperci(la cuptor toate),salata si binenteles vin.Noi obisnuim,ca seara,cand stam amandoi la t.v.,sa bem cate un paharel de vin.
Am emotii foarte mari,ptr nunta.In fiecare noapte visez ceva legat de nunta.

Katalina:Intradevar pe 23 avem nunta.Pe 29 nu stiu daca mai suntem in RO.Depinde cum este cu scosul la biserica ,dupa nunta, de catre nasi.Mi-ar placea mult sa va cunosc.

Aici in ultima saptamana au fost calduri mari,si inca mai este foarte cald.

Am cumparat rochitele ptr. domnisoarele de onoare(modelul pe care vi l-am aratat in poza) si am inceput sa-mi cumpar si lenjeria intima.
De abia astept sa venim in tara.

Va pup pe toate!!!

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Uite ca abia acum reusesc sa intru pe forum ca azi noapte am facut de paza pe langa Ruxandra mea. Cand am luat-o de la gradi aseara parea zdravana, dar cand am ajuns acasa a inceput distractia: la inceput a trecut de 37 de grade, i-am dat repede nurofen (banuiam io ca asta e doar inceputul), dar dadeam ca la gard ca pana la 12 noaptea a ajuns la 39 cu 5 . Da telefon la doctorul de garda, ma calmeaza oarecum si imi promite ca dimineatza or sa trimita pediatra acasa (avem abonamente la Medicover). Dar la mine de abia incepea distractia: pana la 3 am tot stat cu prosape ude pe ea mititica sa-i scad frumusete de febra.

La 8 a venit pedi si a confirmat ce io banuiam deja: gatul e problema - amigdalita cu infectie cat lumea... Verdict: augmentin urgent! Uf, chiar sper sa poata dormi in noaptea asta mititica.

Nici nu va spun ce m-a impresionat azi-noapte; s-a purtat mai ceva ca un om mare. Daca ii ziceam sa ia sirop de nu stiu care de ala lua, daca i-am zis punem supozitor n-a zis nici car, daca am adus carpele ude si am tabarat cu ele peste ea nici macar n-a zis ca nu. Ba la un moment dat chiar m-a rugat sa-i mai dau prosoapele ca sa isi mai racoreasca nitel manutele. Of! Draga mamii draga, nu iarta nici o viroza, nimic...tot ce prinde la gadi aduce urgent acasa.

M-am smiorcait destul dar chiar simteam nevoia sa ma descarc. Azi nici la munca n-am mai mers...sa vad cum m-oi descurca de bona saptamana urmatoare ca tre sa-mi ramana acasa.

Sa ma iertati daca v-am stricat seara si saru'mana mult ca m-ati ascultat. Va pup. Sper sa vin maine cu vesti mai bune, ca acu ma trudesc sa ies din butoiu' de depresie.

Simona si bebe Ruxi
Poze - Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Buna seara!

off off mai Sim ce a mai patit mititica ta!...ai incercat totusi supozitoare novocalmin? zic si io...tu stii mai bine totusi, nu sunt de acord cu masura de a-i da antibiotic; ii scade imunitatea copilei!!!!
Robert al meu a facut in perioada Craciunului 5 zile 39-40 si am fost de 2 ori la urgenta cu el pe 24 si 26 decembrie si nu mi-au dat decat supozitoare cu paracetamol.
Sincer acu, din timpiti nu i-am mai scos pt ca el avea doar 3 luni, vomita orice sirop ii dadeam, nici ceai nu mai vroia insa, pe 27 decembrie i-au facut analizele si nu a iesit decat o usoare infectie. febra intr-adevar a trecut de la sine. Copilul trebuie hidratat si paracetamol. Corpul trebuie sa reactioneze singur fara prea mult ajutor.
Inca un exemplu, poate iti spune ceva modul de interventie a medicilor din perspective diferite.
La sfarsitul lui aprilie BB a facut dearee 7 zile. Am fost cu el aici la pediatru, acelasi de la Craciun si dupa ce la analizat ca pe un extraterestru mi-a spus ca dupa 10 zile devine o situatie mai "deosebita" pana atunci laptele mai diluat si un pic de sare marina sa nu se deshidrateze. In timpul asta, dr mea din ro mi-a spus sa il trec pe antibiotic ca are enterocolita.

Aici nu prea se arunca cu antibiotice, mai ales la copii. Intreaba si alte mamici.

Multa sanatate!

Fetelor, am deschis un nou subiect!

Va invit la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51885" target="_blank">Vrancea (9)

Week-end placut!

Mergi la inceput