Aspirante optimiste (139)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Of doamne, Anca, las ca o sa fie mai bine, o sa vezi. Si examene, si toate problemele astea, nici nu ma mir ca esti stresata. Citeodata am impresia ca stresul dintr-o parte il amplifica pe cel din cealalta parte. Lasa lamele, draga mea, ca sunt altele de facut!! de exemplu:

Capul sus ca vorba cuiva, rasare soarele si pe strada noastra!!! Nu se poate ca atitea eforturi sa ramina nerasplatite!!! Pur si simplu nu se poate!!

_
I am not insane, just emotionally unstable.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

buna fetele frumoase!

ilenya si eu am crezut ca se poate desfunda la laparo, dl.T nu mi-a raspuns la intrebarea asta, a zis ca vrea sa ma vada, dar vad ca de cand urmaresc subiectele laparoscopii sau dr.T, nimeni nu a venit sa zica:"am avut trompa infundata si am desfundat-o", am auzit doar ca s-au verificat trompe sau s-a constatat ca sunt infundate, si atunci m-am gandit: de ce sa mai fac laparo?! ca sa verific evidenta?! ca deja stiu ca este infundata, inca mai ezit cu lapa (daca sa o fac sau nu),
la tine este mai bine decat la mine, sa-ti spun sincer cred ca pe tine te-ar ajuta tratamentele natturiste, ai grija de tine

astaeraki un la multi ani maaare te tot pentru tine si burtiq

sorinuke pup dulce

laurici plimbareato

adya si tweety bine ati venit

lachi asteptam vesti iubita, nu te ai zbuciuma asa ca face rau la bb

io am neste probleme de probleme cu serviciu, poate le-oi rezolva eu cumva, poate nu, in orice caz am ajuns la concluzia ca sunt blestemata, sau asa ceva, daca mai aveam nevoie de o confirmare: azi am avut accident cu masina mea, nu conduceam eu, c nu mi-am luat inca carnetul.. fetelor va spun sincer, io sunt optimista asa din fire, dar in ultimul timp parca s-au adunat cam multe pe lista, ce urmeaza? sa ia apartamentul foc si noi impreuna cu el?! sa-mi moara toate rudele? ce dreaku se intampla ca eu nu mai deslusesc, si deja nu mai gandesc clar... zau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Andicu felicitari si sarcina usoara!

Lachi,noi tinem pumnii in continuare.Poate e mai bine ca vrei sa te duci si la alt medic,e bine sa constati si parerea altcuiva.

Ancutz si Arditutz fetele si nu mai fiti asa suparatzele

Astery la multi ani fericiti

Fetele,eu mai am cateva zile(7) si plec acasa .Abia asteeeept!!!

Va pupic acum,dar sunt cu ochiu' pe voi

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Buuun. A sunat sotzul la cabinet referitor la spermograma si i-au spus ca totul e normal si in ordine, si daca sunt probleme, nu sunt la el. Va dati seama ca nu i-au spus numar, mobilitate, volum, toate alea… asa ca l-am trimis maine sa se duca sa ridice foaia cu rezultatele, ca sa o vad si eu. Sa stiu io clar CITI; CIT; CIT DE REPEDE; CE FORME….tot ce trebe.

Asa, inseamna ca e o problema la mine din moment ce la TPC aratau gigeii tristi, mizerabili si obositi. Adevaru’ e ca saptamina aia a fost singeroasa pt sotz la servici, poate si de aia. Nu stiu ce sa mai zic, dar ar fi traznet macar dintr-o parte sa nu fie probleme.

Voi ce ziceti?

va pup pe toate!

_
I am not insane, just emotionally unstable.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana spune:

Ardit, sper ca nu ai patit nimic! Hai capul sus! Nu se poate tocmai tu cea mai optimista de aici sa clachezi! Ia uite ce primesti tu: si multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Neata la fete frumoase!
Andicu,felicitari,sarcina usoara si bb sanatos
Catrinel,stresul este foarte important la efectuarea unei spermograme,eu stiu de la al meu.Oricum,daca stii macar ca el nu are nici o problema,e un pas inainte!
Lachi,tinem pumnii in continuare!Sa te cari la mamici de vineri incolo
pup fetili

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana spune:

Fetelor va rog frumos mai spuneti odata (pentru cascati) adresa site-ului unde poate fi gasit dr. Tutunaru. Multam frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

uite aici sanziana

http://reclama/

pupici la toate fetele si va astept cu vesti bune ca am o lista de modificat

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Buna dimineata dragutele mele aspirante, viitoare burticoase!

Lachi, io tot tin pumnii stransi sa fie cu Oki. O sa vezi ca asa este!

Arditule, nu mai fi suparici. Si la mine e un asa de kk, ca ma abtin sa mai zic ceva. Dar, va veni soarele si pe straduta noastra, ai sa vezi. Acum, cand va veni, nu stiu, dar sogur va veni.

Ancuta Wish, nu te mai stresa, linisteste si lasa lama pentru altcineva, nu e de tine si am auzit ca nici nu e buna, cica e contrafacuta si nu taie.

Laurici, ce mai face fetiza? Sa ii transmiti salutari de la mine.

Vale, ce mai zici?

Hai ca m-am lungit destul la vorba.
Va pupic dulce pe toate si sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

buna dimineata fete frumoase! azi m-am facut frumoasa (si cu ce mai eram ) ca sa ies din starea asta nasoala de picat in cap
incepe sa mi se mai inchida bubita mea ..
va doresc o zi momoasa.

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput