Copilasi poznasi de ian-feb 2004-(77)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Eu i-am pregatit aseara pentru pranz mancarica de mazare cu piepit de pui si ficatzel de pui. Ii place mazarea.
Mamaaa, sambata pleaca multa lume....o sa fie cam pustiu pe aici. Asta este, asa e vara in vacante!! Dar dupa ce ne intoarcem poate punem de o intalnire , ca nu am mai facut de mult!!

Cristina voi unde mergeti la mare??? Parca am mai intrebat??

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Monica noi mergem la Constanta in Tomis Nord are acolo o cunostinta un apartament cu 2 camere si ni la imprumutat pe o saptamana. E la 10 minute de mers pe jos de Mamaia asa am inteles.
Ficatelul cum il gatesti ca Dragos nu vrea sa puna gura pe ficat.

Cristina siDragos (31.01.2004)
http://community.webshots.com/user/Cristinanemes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Salutare tuturor!

Mickyyy
FELICITARI !!! La multzi ani micutzei, sa fie sanatoasa si sa se bucure de viata!!!

Cristina
Noi trebuia sa venim la Cj sapt viitoare dar nu vom mai veni. Si de ciuda ca s-a anulat plecarea la cluj, iau Arturicii si dau maine seara o fuga pana la mare. Vom sta in Neptun pana duminica seara.

Monica
Super gospodina esti !!!! Bravo tie!

Azi am reusit sa intram in "randul lumii", adica sa punem si noi poze in album!

Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Buna fetelor!Scuze pt absenta,insa sunt in sesiune si Mariei ii mai ies maselute asa ca ma cam tine treaza plus ca doua zile la rand mi-a facut febra.Robert e si el putin racit insa nu e asa grav.Mama in schimb a reusit sa se loveasca asa tare la picior incat acum abia se mai misca asa ca am cam ramas singurica si fara ajutor.Sotzul invata si el de zor,seara,ca ziua munceste.Si cam asa stau treburile pe la noi.Va pup pe toate si ii urez lui Mickyyy tot binele din lume ei si famliei ei sa fie sanatosi si fericiti toti patru!

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Ioana pacat , cu Tatiana stiu ca te-ai intalnit cand ai fost la Cluj , dar poate cand vii ne intalnim. Distractie placuta la mare. Pozele cu Arturicii nu am reusit sa le vad si nu stiu de ce.
Andra ce copii frumosi Maria si Robert sunt niste scumpi .

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Salutare fetelor! Mi-ati lipsit enorm! Am fost cu casa in santier, de vreo saptamana nu merge net-ul, Robert a avut rosu in gat si tot asa... Am citit foarte putin ce ati scris, nu am avut rabdare sa citesc de la cap. trecut asa ca va dura putin pana voi fi la curent cu toate noutatile. Apoi voi pleca la mare 10 zile si iarasi o sa-mi lipsiti. Am vazut cateva fotografii la repezeala si m-am minunat ce mari au crescut copilasii vostri. Am pus si eu cateva fotografii in albumul din 2005.
Felicitari Micky! Sanatate multa si crestere usoara!
Deocamdata atat pentru ca mai am de facut clatite si ma prinde miezul noptii.

noi http://community.webshots.com/user/ramonaa200

P.S. nu stiu cum sa fac sa va aduc direct la fotografia dorita sau la albumul dorit, asa ca fotografiile noi sunt in coada albumului mai, iunie,2005

Ramonaa si Robert (15.01.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Heei, ce veste!!
Bine ai venit pe lume Daria Maria! Sa cresti mare sai frumoasa, sa fii sanatoasa, sa ai cit mai putine colici- ba chiar deloc!!!

Elena si www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=114403852205&page=1&sort_order=0" target="_blank">Erica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

'Neata!

La prima ora m-am delectat cu poze. I-am vazut pe Arturici Pogonici scumpi si haiosi ca de obicei, apoi l-am admirat pe Robert Motociclistul care are niste okisori si, in sfarsit, l-am vazut pe Dragos Picasso scump si cuminte. M-am prapadit de ras cand l-am vazut in chiuveta, am admirat la club cate lucruri minunate facea si apoi ce inotator grozav este.
Tare frumosi toti copilasii!!!

Ioana, drum bun la mare si sa aveti vreme insorita!!!

Andra, bafta cu examenele!!!

Cristina, eu fierb ficatel de pui pt. Rares in lapte dulce, apoi il mixez cu piureul de cartofi. Asa il manaca f. bine.
Altfel imi imaginez ca la cuptor mai iese bun.
Am mai facut la un moment dat oua umplute cu ficat de pui amestecat cu galbenus de ou si verdeata, smantana, ceva condimente si lui Rares i-a placut mult si combinatia asta.

Mergi la inceput

'Neata !

Noi se pare ca am facut varicela. Desi avem doar 4 bubite sunt sigura ca e varicela.Mara nepotica mea a facut in 10.06. varicela si in ziua aceea a lins Dragos o lingurita de la un ou Kinder,in momentul ala nu se stia ca are varicela si nici eu nu l-am vazut pe Dragos ce face decat tarziu. Acum astept sa-i mai iasa bubite ca daca sunt prea putine nu se imunizeaza bine si e posibil sa mai faca o data varicela. Sper sa-i treaca repede si sa avem unda verde de la sa putem merge la mare.
Adriana merci de ideea fiertului ficatelului in lapte . O sa incerc ca Dragos nu a mai mancat ficat de pe la 11 luni, i-si face greata pur si simplu. O sa incerc si cu ouale umplute ca e o idee super nu i-am facut nici o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

am vazut toate pozili (Rares, Arturici, Mircea, Robert, Dragos, Albert, Iris)
pfiii ... ce minuni de cupilasi

ii dorim multa sanatate lui Dragos. ei lasa, ati facut acu si ati scapat.

Andra, bafta la examene

eu l-am inscris pe Matei la gradi din septembrie. am aflat de la o mamica din parc de o gradi ce primeste copii asa mici, ieri am fost sa vad si l-am si inscris. i-am zis si Elenei si s-ar putea sa fie coleg de grupa cu Erica
sint 3 tipuri de programe. scurt fara masa, scurt cu masa si lung. lucreaza si simbata, iar programul lung e de la 7 la 18. eu l-am inscris pe Matei deocamdata la programul scurt, dar daca ne place trecem la programul lung.
sint numai fete foarte tinere, au metode moderne de educatie, am vazut citiva copii, erau foarte simpatici, dezghetati si veseli. cica ii duce la plimbare in gradina botanica si le aduce teatru de papusi.

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO, Mateiutz
know your mind, love your body

Mergi la inceput