ce stiti despre menopauza ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silveana spune:

Mihaela,daca te-ai hotarat si vrei sa vii in august am sa te ajut eu prin Bucuresti,stiu foarte bine unde este spitalul Giulesti.Iar daca vrei ma pot interesa sa-ti gasesc un apartament unde sa stai tu si sotul tau in perioada asta,sa te coste mai ieftin ca la hotel.Eu o sa fiu plecata cam o saptamana la inceputul lui august dar pe urma imi pot face timp sa te ajut si eventual sa-ti arat si Bucurestiul.Daca vrei pot suna sa-ti fac o programare din timp la doctor,din cate stiu se fac cel putin cu 1 luna inainte.Eu cand ma duc la dr Marinescu o pacalesc la telefon pe asistenta cum ca am luat pastile ptr ovulatie si trebuie sa-mi faca eco de urgenta,altfel ma programeaza peste 2 luni.Tu ai vorbit deja cu doctora?Ce analize trebuie sa faci pentru Fiv?Te pup si ai sa vezi ca o sa mearga totul struna,o sa-ti reuseasca din prima!
Silveana

Mergi la inceput

Ceao ,bine ai venit cu noi in barca.Am incercat sa ghicesc numele dar n-am avut nici o sansa.Cum adica e incomparabil cu"inainte",adica este mult mai bine acum?Cum ai facut cu fumatul, eu am avut doua incercari nereusite si inca imi mai zic in fiecare zi ca de maine ma las.Prima data nu am mai fumat 3 luni si chiar am crezut ca am scapat de viciul asta pacatos dar a fost deajuns sa-mi aprind o tigare la o petrecere si sa n-o mai las,a doua oara mi s-a intamplat la fel.Sa stii ca si eu mi-am revenit acum, nu-mi mai plang de mila ca inainte ba chiar m-am apucat de sport si deja am un an de cand alerg.M-a ajutat foarte mult ,m-a reglat cu toate dar mai putin cu problema mea.Tu nu iei nici un tratament acum, doar ceaiuri si atat?Am incercat si eu cu ceaiuri dar ma simteam foarte rau,organismul isi cerea drepturile!Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Incercati sa obtineti informatii si pe site-ul dr .Tutunaru :infertilitate .ro .Poate aflati ceva sa va fie de folos .Eu am trimis un mesaj acolo si maine m-a chemat la o consultatie si o sa ma duc .
Poate o parere in plus nu strica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

BUNA FETELE.SUNT AICI, DAR N-AM TIMP DE NIMIC SI IN SPANIA SUNT DEJA NISTE CALDURI DE MORI.
DENISAM, MULTUMIM DE INCURAJARI.SA DEA D-ZEU SA NE AJUTE PE TOATE.
MGIPPO, E BINE DE TINE CA VIATA TA SEXUALA S-A SCHIMBAT IN BINE.AI MARE NOROC
BRIANTIS, AM SCRIS SI EU DR. TUNARU SI MI-A RASPUNS. E FF BUN INTR-ADEVAR.
SILVEANA, DEOCAMDATA SUNT FF DERUTATA, NU STIU CE O SA FAC SI UNDE O SA FAC.MAI VAD EU.
VA PUP SI MULTA BAFTA.

Mihaela

Mergi la inceput

Silveana, ce faci????Acum te intreb pe tine daca mai traiesti??Sper ca esti bine.

Mihaela

Mergi la inceput

Mai traiesc, doamne fereste asta-mi mai lipsea sa dispar si de pe fata pamantului,nu ca ar fi o pierdere foarte mare dar mai am de terminat ceva pe aici!Am fost prinsa cu pregatirile pentru vacanta,am alergat pe la diverse agentii sa gasesc ceva convenabil.Vreau sa plec in Turcia cu prietenul meu si inca nu ne-am hatarat cum sa facem,daca sa plecam cu bilete sau pe cont propriu.El nu mai vine in tara asa ca ne intalnim in Istambul si de acolo vrem sa plecam.Ai fost vre-o data in Turcia,in vacanta?Tu ce mai faci?

Mergi la inceput

Buna Silveana.M-ai facut sa rad.Cum n-ar fi o piedere mare ma daca ai disparea de pe fata pamantului???Gandeste-te la familie la prietenul tau...........
N-am fost in Turcia niciodata eu.A fost sotul meu, si in Turcia siin Grecia, Cechia, Ungaria.
Eu nu prea m-am plimbat, iar acum de cand sunt aici tot ce-mi doresc e sa ajung in vacanta in tara.A mai ramas o luna.Nu mai am rabdare.
Romania, pregateste-te ca vin.!!!!!!!!!!!
Te rog ceva mult, mult de tot.Daca o sa poti, sa ma ajuti sa suni tu la Giulesti si sa intrebi daca d-na dc. Laura Dracea va fi in luna augut,si daca va fi sa-mi faci o programare pt. 15 august.Stii ce se intampla?Eu ajung acasa la 6 seara(7 in tara), si nu mai prind pe nimeni.Cel putin nu-mi raspunde nimeni la telefon.Asta doar in caz ca poti sa faci.Sper ca nu am indraznit prea mult
Te rog nu te supara, si te pup.
Bafta.

Mihaela

Mergi la inceput

Buna Mihaela,nu ma supar deloc daca pot sa te ajut nu vad de ce n-as face-o!O sa incerc maine sa sun de la servici sa vad ce rezolv si te tin la curent.Poate ai noroc si nu e plecata in concediu.
Te pup
Silveana

Mergi la inceput

Ok, si eu sper..........
Te pup.

Mihaela

Mergi la inceput

Silveana, de data asta chiar ca ma gandesc daca ai murit, sau ai plecat in vacanta?Am incercat si eu sa sun la Giulesti, dar cica s-au schimbat nr.Sper sa reusesc pana la urma.Te pup, si daca n-ai plecat inca, iti doresc vacanta placuta.

Mihaela

Mergi la inceput